Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Enkrat sem eno punco peljal ven, pa sva šla do neke vode in tam na obali parkiram, pogrnem eno dekico in ... ... ... A moram biti bolj natančen?

Torej, ko sem jo obdelal, pa zaslišiva ploskanje. Na obali na obe strani so bili ribiči, ki jih prej sploh nisva opazila. In vsi v en glas začnejo navijat, da naj jo še enkrat. Nama nerodno, se hitro pakirava v avto in jim samo čez ramo zakričim:

- "Saj bi, ampak se njen mož lahko vsak trenutek vrne z ribičije, pa nimava časa..."

Kar onemeli so...

• Odgovori 14,5k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Se je poklopilo, da so vsi otroci šli v šolo v naravi istočasno. Sem imel kar velika pričakovanja za ta čas. Samo nisem pa pričakoval, da se žena tri dni ne bo streznila...

Napisano

Sin okrožnega sodnika je z Audijem trčil v BMW-a, ki ga je vozil sin komandirja policije. Po ogledu kraja nesreče je bilo ugotovljeno, da je krivec za nesrečo upokojenec, ki je nepravilno čakal avtobus na avtobusni postaji. Poškodovanih ni bilo...

Napisano

Kliče nekdo na radio med oddajo v živo. Novinar:

- "Kako vam je ime?"

- "Jaz bi raje ostal anonimen."

- "Zakaj pa?"

- "Da ne bo potem Lovro rekel to, Lovro rekel ono, ... ... ..."

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Poznam situacijo in imam določene vire info. ki jih vsi nimate.... 
    • 99% so getribi. To je brez plačljivega pregleda. Dobil sem komentar, če me to tak fejst moti, da pač malo zdrsne preden zategne. Novi getribi oz. predležje je slabih 50€. Glede na to, da sem krtačke že 1x žgal in da je to čudna serija motorja, kjer so zapakirane v motor. Ni možnosti menjave. Mi odsvetujejo popravilo. Naj pač laufa do bridkega konca.   Nisem se še čisto sprijaznil s tem.
    • Pri meni je napako 2262 rešila zamenjava senzorja pritiska izpušnih plinov.  (sem imel ta rdrčrga, najstarejša verzija). Upajmo da bo pri tebi enako. Bil pa je edini simptom da je šel avto v zasilni način. Po izbrisu napak je bilo najprej OK, če se je navilo obrate čez cca 2000, pa je spet vrglo to napako.
    • Stric Dolfe je imel dober plan in zelo dobro mu je šlo. Ker ni bil previden, mu jih je pa kar nekaj pobegnilo, veliko v meriko. Židovski lobij je sedaj tisti ki vodi Ameriko - lobij, kateremu sta oba precedniška kandidata daleč najbolj vrit lezla.   Sedaj jim idiot od Muska sieg haila z govorniškega. Da niso Židje slučajno prestopili na drugo stran? Tudi to, da so Hitlerjev način "končne rešitve" ponotranjili in ga zelo uspešno uporabljajo na Bližnjem vzhodu, je zelo povedno.     Elon Musk dvignil roko v fašistični pozdrav #video SIOL.NET Milijarder Elon Musk, ki prevzema novoustanovljeno ministrstvo za vladno učinkovitost, je na včerajšnji inavguraciji Donalda Trumpa med...      
    • https://www.avtomanija.com/2025/01/113145/norvezani-preverili-doseg-pri-24-elektricarjih  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.