Tole je pa kr smeh
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Poznam situacijo in imam določene vire info. ki jih vsi nimate....
-
99% so getribi. To je brez plačljivega pregleda. Dobil sem komentar, če me to tak fejst moti, da pač malo zdrsne preden zategne. Novi getribi oz. predležje je slabih 50€. Glede na to, da sem krtačke že 1x žgal in da je to čudna serija motorja, kjer so zapakirane v motor. Ni možnosti menjave. Mi odsvetujejo popravilo. Naj pač laufa do bridkega konca. Nisem se še čisto sprijaznil s tem.
-
Pri meni je napako 2262 rešila zamenjava senzorja pritiska izpušnih plinov. (sem imel ta rdrčrga, najstarejša verzija). Upajmo da bo pri tebi enako. Bil pa je edini simptom da je šel avto v zasilni način. Po izbrisu napak je bilo najprej OK, če se je navilo obrate čez cca 2000, pa je spet vrglo to napako.
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Stric Dolfe je imel dober plan in zelo dobro mu je šlo. Ker ni bil previden, mu jih je pa kar nekaj pobegnilo, veliko v meriko. Židovski lobij je sedaj tisti ki vodi Ameriko - lobij, kateremu sta oba precedniška kandidata daleč najbolj vrit lezla. Sedaj jim idiot od Muska sieg haila z govorniškega. Da niso Židje slučajno prestopili na drugo stran? Tudi to, da so Hitlerjev način "končne rešitve" ponotranjili in ga zelo uspešno uporabljajo na Bližnjem vzhodu, je zelo povedno. Elon Musk dvignil roko v fašistični pozdrav #video SIOL.NET Milijarder Elon Musk, ki prevzema novoustanovljeno ministrstvo za vladno učinkovitost, je na včerajšnji inavguraciji Donalda Trumpa med... -
https://www.avtomanija.com/2025/01/113145/norvezani-preverili-doseg-pri-24-elektricarjih
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.