Slivka Napisano ponedeljek ob 11:29 Prijavi Napisano ponedeljek ob 11:29 Enkrat sem eno punco peljal ven, pa sva šla do neke vode in tam na obali parkiram, pogrnem eno dekico in ... ... ... A moram biti bolj natančen? Torej, ko sem jo obdelal, pa zaslišiva ploskanje. Na obali na obe strani so bili ribiči, ki jih prej sploh nisva opazila. In vsi v en glas začnejo navijat, da naj jo še enkrat. Nama nerodno, se hitro pakirava v avto in jim samo čez ramo zakričim: - "Saj bi, ampak se njen mož lahko vsak trenutek vrne z ribičije, pa nimava časa..." Kar onemeli so... 4 Citiraj
Slivka Napisano ponedeljek ob 11:49 Prijavi Napisano ponedeljek ob 11:49 Problemi nastanejo iz dveh razlogov: - ko veliko mislimo, pa nič ne naredimo - ko nekaj naredimo pa nič ne mislimo... 3 Citiraj
Slivka Napisano ponedeljek ob 11:55 Prijavi Napisano ponedeljek ob 11:55 Se je poklopilo, da so vsi otroci šli v šolo v naravi istočasno. Sem imel kar velika pričakovanja za ta čas. Samo nisem pa pričakoval, da se žena tri dni ne bo streznila... 1 1 Citiraj
Slivka Napisano ponedeljek ob 12:23 Prijavi Napisano ponedeljek ob 12:23 - "Sem ti rekla, da pred poroko ne bo seksa." - "Ni problema, potem me pa pokliči, ko boš poročena..." 1 3 Citiraj
Slivka Napisano torek ob 07:15 Prijavi Napisano torek ob 07:15 Sin okrožnega sodnika je z Audijem trčil v BMW-a, ki ga je vozil sin komandirja policije. Po ogledu kraja nesreče je bilo ugotovljeno, da je krivec za nesrečo upokojenec, ki je nepravilno čakal avtobus na avtobusni postaji. Poškodovanih ni bilo... 5 Citiraj
Slivka Napisano torek ob 07:22 Prijavi Napisano torek ob 07:22 Kliče nekdo na radio med oddajo v živo. Novinar: - "Kako vam je ime?" - "Jaz bi raje ostal anonimen." - "Zakaj pa?" - "Da ne bo potem Lovro rekel to, Lovro rekel ono, ... ... ..." 1 1 Citiraj
Slivka Napisano torek ob 08:10 Prijavi Napisano torek ob 08:10 Gorenjec kliče vročo linijo. Ona: - "Kaj želiš, da naredim zate?" Gorenjec: - "Najprej me poklič nazaj..." 3 Citiraj
Slivka Napisano torek ob 14:22 Prijavi Napisano torek ob 14:22 Ne vem, kam naj napišem, pa napišem kar tu. Grem iz službe, me ustavi policaj in tisto, standardno: - "Dober dan, kontrola. Dokumente, prosim." Mu jih dam in medtem, ko jih gleda, me vpraša: - "Je bilo kaj alkohola?" - "No, ja, en kozarček pri malici, je imela sodelavka 50 let." - "In kako velik je bil ta kozarček?" No, alkotest je kasneje pokazal, da bi lahko bil krepko večji, ker se je po štirih urah že vse "zluftalo"... 1 1 Citiraj
Slivka Napisano včeraj ob 11:32 Prijavi Napisano včeraj ob 11:32 Vozi stari dedek avto malo sem, malo tja, pa ga ustavi policist in zahteva vozniško dovoljenje. - "Jaz sem dovolj star, da ne potrebujem več vozniške." - "Od kod pa ta ideja?" - "Bil sem na pregledu pri zdravniku, pa me je po pregledu vprašal, če še imam vozniško. Ko sem mu ga dal, je vzel škarje, ga razrezal in rekel: 'Tega ne boste več potrebovali'. Pa sem se mu zahvalil in odšel..." 1 1 Citiraj
Slivka Napisano včeraj ob 12:00 Prijavi Napisano včeraj ob 12:00 Ko sem se vozil z motorjem, je iz gozda pritekel jelen. Poskušal sem se mu izogniti, a je motor zdrsnil. Ko sem se zavedel, sva bila že v kanalu. Od močnega udarca me je glava strašno bolela. Nekako sem prilezel do ceste... Gledam, ustavi se rdeč kabriolet. Iz kabrioleta stopi ženska, se mi približa in vpraša: - "Ali si v redu?" Sklonila se je tako, da je bil njen globok dekolte v višini mojih oči (kakšne prsi!)... Pogoltnil sem cmok in rekel: - "Mislim, da sem v redu." - "Kaj je narobe s tabo? Seveda se motiš. Samo poglej ta rez na njegovi glavi. Usedi se v avto. Živim nedaleč stran, oskrbela bom tvojo rano..." Zavzdihnil sem: - "Če grem s teboj, moji ženi ne bo všeč." Vztrajala je: - "Daj no, kaj ti je! Sem medicinska sestra. Moram te pregledati in oskrbeti tiste rane in praske..." Ker sem bil zaradi padca z motorja šibak in sem verjetno imel lažji pretres možganov, sem se zlahka predal in sedel v avto. Samo ponavljal sem: "Moji ženi to ne bo všeč!" Prišli smo k njej. Njena hiša ni bila daleč. Pregledala me je, razkužila praske, glavo tudi. Rekel sem: - "Zelo sem hvaležen, vendar bi moral iti. Moja žena je zdaj najbrž že vsa iz sebe..." Začela se je slačiti - uf, kakšno lepo telo je imela, najlepše, kar sem jih videl v življenju: - "Ne bodi neumen. Navsezadnje tvoja žena ne bo nikoli vedela. Kje sploh je zdaj?" - "Mislim, da je še vedno v kanalu ob mojem motorju..." 2 Citiraj
Slivka Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami Sem vprašal soseda, s kolikimi je seksal, pa je rekel: "Samo, da preštejem". In je med štetjem zaspal... Citiraj
Slivka Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami Stopnjevanje v spolnosti: - virgo intacta - virgo contacta - virgo ad acta Citiraj
Slivka Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami - "Ste kaj spili?" - "Ja, kot je dovoljeno, deciliter vina." - "Bomo opravili test... joj, to pa je bilo dosti preveč!" - "Nemogoče, saj je bil samo deci in liter vina..." Citiraj
Slivka Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Debata v eni drugi temi me je spomnila... Greva s sinom na sprehod skozi gozd. Na lepem naletiva na en besen Mercedes, parkiran na koncu makadama tik pred vlako proti našemu gozdu. Sin takoj: - "Tata, glej, kakšen avto, ga greva pogledat?" Ker se dostikrat bere, kako so policisti našli kakšne nasade po gozdovih, si mislim, da se je bolje izognit, kajti tak Mercedes v gozdu... Gotovo ni sekač in v prtljažniku najbrž nima motork... Pa rečem malemu, da tam ni kaj videti, avto kot avto in da greva v drugo smer, in da nekateri pa res ne znajo z denarjem, da se s takim avtom po gozdu vozijo. Pa sin vseeno steče do tistega avta, pogleda vanj, se obrne, pride nazaj in reče: - "Ja, zdaj vidim, da ljudje res ne znajo z denarjem. Tak avto, potem pa niti za gate nimajo..." 3 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.