Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Enkrat sem eno punco peljal ven, pa sva šla do neke vode in tam na obali parkiram, pogrnem eno dekico in ... ... ... A moram biti bolj natančen?

Torej, ko sem jo obdelal, pa zaslišiva ploskanje. Na obali na obe strani so bili ribiči, ki jih prej sploh nisva opazila. In vsi v en glas začnejo navijat, da naj jo še enkrat. Nama nerodno, se hitro pakirava v avto in jim samo čez ramo zakričim:

- "Saj bi, ampak se njen mož lahko vsak trenutek vrne z ribičije, pa nimava časa..."

Kar onemeli so...

• Odgovori 14,5k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Problemi nastanejo iz dveh razlogov:

- ko veliko mislimo, pa nič ne naredimo

- ko nekaj naredimo pa nič ne mislimo...

Napisano

Se je poklopilo, da so vsi otroci šli v šolo v naravi istočasno. Sem imel kar velika pričakovanja za ta čas. Samo nisem pa pričakoval, da se žena tri dni ne bo streznila...

• Všeč 1
  • Začuden 1
Napisano

Sin okrožnega sodnika je z Audijem trčil v BMW-a, ki ga je vozil sin komandirja policije. Po ogledu kraja nesreče je bilo ugotovljeno, da je krivec za nesrečo upokojenec, ki je nepravilno čakal avtobus na avtobusni postaji. Poškodovanih ni bilo...

Napisano

Kliče nekdo na radio med oddajo v živo. Novinar:

- "Kako vam je ime?"

- "Jaz bi raje ostal anonimen."

- "Zakaj pa?"

- "Da ne bo potem Lovro rekel to, Lovro rekel ono, ... ... ..."

• Všeč 1
  • Haha 1
Napisano

Ne vem, kam naj napišem, pa napišem kar tu.

Grem iz službe, me ustavi policaj in tisto, standardno:

- "Dober dan, kontrola. Dokumente, prosim."

Mu jih dam in medtem, ko jih gleda, me vpraša:

- "Je bilo kaj alkohola?"

- "No, ja, en kozarček pri malici, je imela sodelavka 50 let."

- "In kako velik je bil ta kozarček?"

No, alkotest je kasneje pokazal, da bi lahko bil krepko večji, ker se je po štirih urah že vse "zluftalo"...

• Všeč 1
  • Haha 1
  • Ljubim 1
Napisano

Vozi stari dedek avto malo sem, malo tja, pa ga ustavi policist in zahteva vozniško dovoljenje.

- "Jaz sem dovolj star, da ne potrebujem več vozniške."

- "Od kod pa ta ideja?"

- "Bil sem na pregledu pri zdravniku, pa me je po pregledu vprašal, če še imam vozniško. Ko sem mu ga dal, je vzel škarje, ga razrezal in rekel: 'Tega ne boste več potrebovali'. Pa sem se mu zahvalil in odšel..."

• Všeč 2
  • Haha 1
Napisano

Ko sem se vozil z motorjem, je iz gozda pritekel jelen. Poskušal sem se mu izogniti, a je motor zdrsnil. Ko sem se zavedel, sva bila že v kanalu. Od močnega udarca me je glava strašno bolela. Nekako sem prilezel do ceste... Gledam, ustavi se rdeč kabriolet. Iz kabrioleta stopi ženska, se mi približa in vpraša:

- "Ali si v redu?"

Sklonila se je tako, da je bil njen globok dekolte v višini mojih oči (kakšne prsi!)... Pogoltnil sem cmok in rekel:

- "Mislim, da sem v redu."

- "Kaj je narobe s tabo? Seveda se motiš. Samo poglej ta rez na njegovi glavi. Usedi se v avto. Živim nedaleč stran, oskrbela bom tvojo rano..."

Zavzdihnil sem:

- "Če grem s teboj, moji ženi ne bo všeč."

Vztrajala je:

- "Daj no, kaj ti je! Sem medicinska sestra. Moram te pregledati in oskrbeti tiste rane in praske..."

Ker sem bil zaradi padca z motorja šibak in sem verjetno imel lažji pretres možganov, sem se zlahka predal in sedel v avto. Samo ponavljal sem: "Moji ženi to ne bo všeč!" Prišli smo k njej. Njena hiša ni bila daleč. Pregledala me je, razkužila praske, glavo tudi. Rekel sem:

- "Zelo sem hvaležen, vendar bi moral iti. Moja žena je zdaj najbrž že vsa iz sebe..."

Začela se je slačiti  - uf, kakšno lepo telo je imela, najlepše, kar sem jih videl v življenju:

- "Ne bodi neumen. Navsezadnje tvoja žena ne bo nikoli vedela. Kje sploh je zdaj?"

- "Mislim, da je še vedno v kanalu ob mojem motorju..."

Napisano

-  "Ste kaj spili?"
- "Ja, kot je dovoljeno, deciliter vina."
- "Bomo opravili test... joj, to pa je bilo dosti preveč!"
- "Nemogoče, saj je bil samo deci in liter vina..."

Napisano

Debata v eni drugi temi me je spomnila...

Greva s sinom na sprehod skozi gozd. Na lepem naletiva na en besen Mercedes, parkiran na koncu makadama tik pred vlako proti našemu gozdu. Sin takoj:

- "Tata, glej, kakšen avto, ga greva pogledat?"

Ker se dostikrat bere, kako so policisti našli kakšne nasade po gozdovih, si mislim, da se je bolje izognit, kajti tak Mercedes v gozdu... Gotovo ni sekač in v prtljažniku najbrž nima motork... Pa rečem malemu, da tam ni kaj videti, avto kot avto in da greva v drugo smer, in da nekateri pa res ne znajo z denarjem, da se s takim avtom po gozdu vozijo. Pa sin vseeno steče do tistega avta, pogleda vanj, se obrne, pride nazaj in reče:

- "Ja, zdaj vidim, da ljudje res ne znajo z denarjem. Tak avto, potem pa niti za gate nimajo..."

Napisano

Pride tip k okulistu in pravi:

- "Doktor, zdi se mi, da postajam kratkoviden."

Doktor ga pelje do okna in mu pravi:

- "Povejte, kaj vidite."

- "Vidim sonce."

- "In koliko dalje bi še radi videli?"

Napisano

Tale hitlerček je nevaren, če kdaj malo prebereš o njegovi preteklosti v Južni Afriki. Bo treba pravi čas odreagirati, samo kar daleč je že prilezel.

Napisano

Ja ni čist dojel, da film Iron Sky ni dokumentarec ali priročnik. On sicer ne bi šel na Luno ampak na Mars. Verjetno zato, ker je rdeči planet in je tam lažje narisat svastiko na belem krogu, če je podlaga že rdeča. :nevem:

33112_1.png

Napisano

Mlad nadobuden igralec je zaprosil očeta svojega dekleta za njeno roko:

- "Nikoli ne bi dovolil, da se moja hčerka poroči z igralcem."

- "Prosim, pridite se ogledati mojo igro. Morda si boste premislili."

Po ogledu igre oče pokliče mladeniča:

- "Imate prav, premislil sem si. Lahko se poročite z mojo hčerko. Vi niste noben igralec..."

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Jah, saj bo treba nekaj brez kiperja vzet. Pa dva Črnogorca s seboj, da bosta dol metala...   Mimo grede, ta prikolica ima za 500 kg preveliko največjo dovoljeno skupno težo. BTjc lahko vleče največ 3000 kg - po homologaciji. Ampak to se da uredit s papirji...
    • Za plitke praske, ki so samo na prozornem sloju laka je dovolj, da jih spoliraš. Ker predvidevam, da nimaš polirke, lahko tudi ročno. Polirni pastbimaš veliko, jaz uporabljam tole 3 v 1.  https://www.operi-avto.si/polirne-paste-z-zascito/1505-menzerna-3-in-1-one-step-polish-250ml.html   Kar se tiče barve za popravilo je najbolje, da jo kupiš na uradnem servisu. Jaz jo sicer nabavljam  pri lokalnem avtoličarju, kjer mi jo zmeša.  A manj kot pol dcl jti e ne zmeša.  Kjer je risa do pleha mesto dobro razmasti, nato z tankim čopičem v več tankih slojih naneseš barvo. Vmes pustiš, da se posuši. Na koncu naneseš še prozorni lak, prav tako z čopičem. Paziš, da je lepo poravnano z ostalim nivojem barve.  Vdrtine na pragu se ne da rešiti s temi diy poceni priseski, ker je tam pleh trd. 
    • Živjo, a kdo ve, kje bi lahko kupila rabljeno desno polovico sprednjega lip spojlerja (pod sprednjim odbijačem) za Mazdo 2, letnik 2014? Na bolhi sem našla nekoga, ki po delih prodaja svojo dvojko, pa mi po dveh mesecih še ni odgovoril. Na uradnem servisu se mi zdi predrago, na autodoc pa tega specifičnega kosa ni na zalogi.   Hvala!
    • Živjo 🙂 rada bi sanirala nekaj manjših praskic na odbijaču in eno 40 cm dolgo, do pleha globoko in 1 cm vdrto prasko na pragu (mimogrede, povzročil jo je sosed, ki je mimo moje avtike vlekel traktorsko brano, a nimam nobenih dokazov. Se da karkoli narediti?). Pa imam par vprašanj, preden si iznakazim avto 😄   -Mi lahko nekdo, prosim, opiše postopek za plitve in postopek za globoke praske? Če prav razumem, se praske v prozornem sloju samo očisti, pošmirgla, spolira in povoska, medtem ko je treba globoke praske na novo pobarvati, čez barvo nanesti prozorni sloj in nato spolirati z abrazivno pasto. Je to prav?   -Estetika mi ni tako pomembna kot zaščita pred rjo, ker so Japončki pač nagnjeni k rji. Ali ne bo poliranje stanjšalo zaščitnega laka in bo avto tam hitreje rjavel? Je vosek dovolj za zaščito?   -Ali moram kupiti OEM Mazdino barvo? Te, ki sem jih gledala po netu, vsebujejo samo barvo, brez prozornega laka in primerja, pa ne razumem, a je to zato, ker sta že vmešana v barvi ali ju moram kupiti posebej?   -Za koliko cm je dovolj ta mala flaška barve z mini čopičem, naj raje kupim sprej?   -Globoka praska na pragu je precej vdrta,  mi jo bo uspelo sami potegniti ven s temi poceni priseski? Če ne, jo bom pač pustila vdrto, samo prasko bi pa nujno prebarvala zaradi rje.   -Ima kdo predlog, katero znamko barve, voska, paste, prozornega laka itd. kupiti?   Barva je metalik srebrna E7M, avtika pa še dovolj lepa in mlada, da se mi vse to splača.   Najlepša hvala!
    • Sej je še preveč, pa mu je seksolog predlagal jebeno drage prikolice gledat, da mu vsaj nekoliko libido pade. Tko da zdaj ga jebejo samo še občasen sneg, predrage prikolice, WannabeFord in počasen internet.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.