Kot prvo: še vedno so to dosežki v testni komori in ne na cesti...
Kot drugo: briga me, kdo pride iz Münchna do Berlina. Bolj me zanima, kdo pride iz Kanala ob Soči do Term 3000...
Kot tretje: a se mi samo zdi ali je res povprečna cena teh vozil preko 68.000€? A se samo meni zdi, da je to kar precej prehuda vsota za vozilo? Še Mazda CX-80 s 3,3 litrskim dizlom, sedmimi sedeži, vlečno kljuko in v kovinsko modri barvi je cenejša...
Strm porast mikroplastike v človeških tkivih: še posebej v možganih | 24ur.com
WWW.24UR.COM
V človeških tkivih, še posebej v možganih in jetrih, se je v zadnjih osmih letih bistveno povečala koncentracija mikro- in nanoplastike, kažejo...
Res je. Če bi se recimo sam odločil za električarja (po tehtnem premisleku seveda) bi se odločil zaradi tega, ker bi menil, da je to zame najboljša rešitev in ne zato, ker bi me nekdo prepričal.
Enako je bilo z E-Bike-om.
https://www.avtomanija.com/2025/02/113245/kateri-elektricni-avtomobili-lahko-brez-polnjenja-pripeljejo-iz-munchna-v-berlin-
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.