Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Iz posnetka ni razvidno kakšne gume ima kdo, je pa razvidno da voznik Range Roverja ne zna vozit. Tipično za ljudi s preveč dnarja.    Pri terenski vožnji v mnogih situacijah je prednost na strani lažjih. Se spomnim testa prečenja smučišča pravokotno na strmino, kjer so vsi težki terenci zdrsnili, lahki pa ne.     
    • Velikost je prava, sam vprašanje, če je velikost dioptrije očal prava?
    • Pozdravljeni!   Kupil sem Mazdo 3 , l.2010, bencin 105KM. Treba bo zamenjat olje, pa rabim nasvet kaj naj kupim. Sedaj je notri Liqui Moly Top Tec 4500 5w-30. Ali je to optimalna izbira? Kaj naj kupim?   Manjka mi zavesica za prednjim levim kolesom. Kje se take zadeve kupuje,servis ali kje drugje?  Sem iz Tolminskega.  Naj bi bila kataloška 50-433a.   LP   Toni
    • veš da sem se na to spomnil, ampak sem rekel, da uredim to zdaj, pa ker se mi je serviser dopadel, ker sem videl da dela kot bi sam želel da dela....in imam potem upam da mir naslednjih 10.let, zdaj tistih par 10, 100€ razlike....bom bolj počasi vozil in prišparal na porabi
    • Večino so v takih primerih pomembne zgolj in samo gume. Dovolj je da je recimo Range Rover na celoletnih ali celo na letnih pa ne bo šel nikamor. Tko, da iz takih posnetkov delat zaključke je čisto brez veze.   Na snegu celo dvokolesni pogon z zimaki premaga 4x4 z letnimi.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.