Slivka Napisano 11. februar Prijavi Napisano 11. februar Vsi vedo, da na Kanarskih otokih ni kanarčkov. Kaj pa na Deviških otokih? No, tudi tam ni kanarčkov... 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 11. februar Prijavi Napisano 11. februar Se pogovarjata dve blondinki: - "Si lahko predstavljaš, v trgovskem centru so se pokvarile tekoče stopnice in sem dve uri stala na njih, dokler jih niso popravili." - "Ti si pa butara." - "Ja, kaj pa naj bi naredila?" - "Usedla bi se..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 11. februar Prijavi Napisano 11. februar Dokaz, da kdor sreča "drugo stran lopate", gre počivat in se ne smeji več... Samo v opozorilo... 2 2 1 Citiraj
x-layer Napisano 11. februar Prijavi Napisano 11. februar pred 26 minutami je Slivka napisal: Dokaz, da kdor sreča "drugo stran lopate", gre počivat in se ne smeji več... Samo v opozorilo... Sicer meni to ne zgleda kot lopata, ampak razumem poanto 🤣 Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Bini Napisano 11. februar Prijavi Napisano 11. februar pred 3 urami je x-layer napisal: Sicer meni to ne zgleda kot lopata, ampak razumem poanto 🤣 A je premala za lopato.... 1 Citiraj
Boss Napisano 11. februar Avtor Prijavi Napisano 11. februar Velikost je prava, sam vprašanje, če je velikost dioptrije očal prava? 1 Citiraj
Slivka Napisano 12. februar Prijavi Napisano 12. februar Saj bi vam povedal en vic o Fordu, samo ne vem, če bo vžgal... 1 2 1 Citiraj
Slivka Napisano 12. februar Prijavi Napisano 12. februar Ob 21. uri zazvoni telefon na domu zdravnika, ki dvigne telefon. Kolega mu reče: - "Potrebujemo četrtega za poker!" - "Tam bom čez 10 minut." Žena to sliši in vpraša: - "Je resno?" - "Zelo resno je, tam so že 3 zdravniki..." 2 2 Citiraj
Slivka Napisano 12. februar Prijavi Napisano 12. februar Poslušam sosedovega dedka, kako razlaga svojemu vnuku: - "Vidiš, kako lepo je njiva preorana, zdaj počiva in čaka, na pomlad bomo pa sejali. Veš, na zemlji smo zato, da delamo..." Mali pa povsem nezainteresirano: - "No, potem bom pa jaz mornar..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 12. februar Prijavi Napisano 12. februar Pacient po operaciji odpre oči, počasi pride k zavesti in zagleda glavo, sklonjeno nad seboj, ter zajeclja: - "Torej doktor, ali je operacija potekala dobro?" - "Ah, oprosti, dragi moj. Jaz nisem tvoj zdravnik, ampak sveti Peter..." 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 12. februar Prijavi Napisano 12. februar - "Draga, a bi ti spala z drugim, če bi jaz umrl?" - "Ah, daj no, Boštjan, za to ti pa res ni treba umret..." 1 2 Citiraj
Slivka Napisano 12. februar Prijavi Napisano 12. februar Ne vem, kam bi to napisal, ampak meni se je zdelo smešno. Čeprav gre res bolj za "črni humor"... Pri malici sodelavka (prava Slovenka iz Bosne) jamra: - "Mož me prevario sa mlajšo. Šta da radim?" Meni pa butne skozi možgane: - "Pa, glej, doma je vedno kje kaj prahu, pomij okna, mah, kdor hoče "raditi", najde delo..." 3 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 12. februar Prijavi Napisano 12. februar Ko ste eni še zizali pri mami... Ko še ni bilo stranke "Zeleni"... Ko izraza "toplogredni plini" še ni bilo... Smo LEGENDE že vozili e-avte: 2 1 Citiraj
Slivka Napisano 12. februar Prijavi Napisano 12. februar V naši vasi živi en človek, ki je tako pokvarjen, da ga kličemo "Ford"... 1 1 1 Citiraj
Boss Napisano 12. februar Avtor Prijavi Napisano 12. februar pred 2 urama je Slivka napisal: - "Draga, a bi ti spala z drugim, če bi jaz umrl?" - "Ah, daj no, Boštjan, za to ti pa res ni treba umret..." Že dve uri razmišljam, katera od bivših mi je to rekla. 1 5 Citiraj
Slivka Napisano 12. februar Prijavi Napisano 12. februar pred 1 minuto je Boss napisal: Že dve uri razmišljam, katera od bivših mi je to rekla. Eeeem, glej, ne obremenjuj se s tem. Janezek je zrastel, Mujo in Haso sta se postarala in umrla, hja, nekdo jih pa mora zamenjat, kako se pa bomo drugače hecali... Čeprav, baje, da je v vsakem vicu nekaj resnice... 3 Citiraj
Slivka Napisano 13. februar Prijavi Napisano 13. februar Mi pravijo žena in otroci, da ni dobro zame, da pijem toliko pomirjeval. Hja, zame mogoče res ni dobro, dragi moji, ampak vam pa zagotovo podaljšuje življenje... 1 Citiraj
Slivka Napisano 13. februar Prijavi Napisano 13. februar Mi je rekla žena: - "Pogrešam najine izhode, ko še nisva bila poročena. Zakaj ne ravnaš več tako z menoj?" Včeraj sem jo peljal v kino, nato na romantično večerjo in na koncu sem jo odložil pri njenih starših... 1 Citiraj
Slivka Napisano 13. februar Prijavi Napisano 13. februar Mogoče sem res največja budala v naši firmi - ampak obstajajo tudi večje firme... 3 Citiraj
Slivka Napisano 13. februar Prijavi Napisano 13. februar Prodam robotski sesalec. Vrhunska zadeva! Ko potegnete tisti krogec na vrhu, v trenutku počisti vse v krogu 30-50 metrov... 1 2 Citiraj
Jest Napisano 13. februar Prijavi Napisano 13. februar 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Mraušk Mčk Napisano 13. februar Prijavi Napisano 13. februar pred 6 urami je Slivka napisal: Prodam robotski sesalec. Vrhunska zadeva! Ko potegnete tisti krogec na vrhu, v trenutku počisti vse v krogu 30-50 metrov... Ne bo držalo. Z izvlekom varovalke se ne zgodi nič. Mislim da je za čiščenje potem potrebo na gumb pritisniti z ustrezno veliko težo ki je večja od teže človeka. 2 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Slivka Napisano 14. februar Prijavi Napisano 14. februar (urejeno) Tukaj je nekaj navdušencev nad Škodo. Ne vem, ampak meni ta notranjost nekako ne sede... Popravljeno 14. februar od Slivka 2 Citiraj
Slivka Napisano 14. februar Prijavi Napisano 14. februar Včeraj sem se malo pogovoril sam s seboj. Ma, vam povem, da v življenju še nisem srečal bolj sitnega človeka... 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.