Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 14,6k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Se pogovarjata dve blondinki:

- "Si lahko predstavljaš, v trgovskem centru so se pokvarile tekoče stopnice in sem dve uri stala na njih, dokler jih niso popravili."

- "Ti si pa butara."

- "Ja, kaj pa naj bi naredila?"

- "Usedla bi se..."

Napisano
pred 26 minutami je Slivka napisal:

Dokaz, da kdor sreča "drugo stran lopate", gre počivat in se ne smeji več...

Samo v opozorilo...

Sicer meni to ne zgleda kot lopata, ampak razumem poanto 🤣

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Napisano
pred 3 urami je x-layer napisal:

Sicer meni to ne zgleda kot lopata, ampak razumem poanto 🤣

A je premala za lopato.... :whatever:

Napisano

Velikost je prava, sam vprašanje, če je velikost dioptrije očal prava? :nevem:

33112_1.png

Napisano

Ob 21. uri zazvoni telefon na domu zdravnika, ki dvigne telefon. Kolega mu reče:
- "Potrebujemo četrtega za poker!" 

- "Tam bom čez 10 minut."

Žena to sliši in vpraša:
- "Je resno?"
- "Zelo resno je, tam so že 3 zdravniki..."

• Všeč 2
  • Haha 2
Napisano

Poslušam sosedovega dedka, kako razlaga svojemu vnuku: 

- "Vidiš, kako lepo je njiva preorana, zdaj počiva in čaka, na pomlad bomo pa sejali. Veš, na zemlji smo zato, da delamo..."

Mali pa povsem nezainteresirano:

- "No, potem bom pa jaz mornar..."

Napisano

Pacient po operaciji odpre oči, počasi pride k zavesti in zagleda glavo, sklonjeno nad seboj, ter zajeclja:
- "Torej doktor, ali je operacija potekala dobro?"
- "Ah, oprosti, dragi moj. Jaz nisem tvoj zdravnik, ampak sveti Peter..."

• Všeč 1
  • Haha 1
Napisano

Ne vem, kam bi to napisal, ampak meni se je zdelo smešno. Čeprav gre res bolj za "črni humor"...

Pri malici sodelavka (prava Slovenka iz Bosne) jamra:

- "Mož me prevario sa mlajšo. Šta da radim?"

Meni pa butne skozi možgane:

- "Pa, glej, doma je vedno kje kaj prahu, pomij okna, mah, kdor hoče "raditi", najde delo..."

• Všeč 3
  • Haha 1
  • Začuden 1
Napisano

Ko ste eni še zizali pri mami...

Ko še ni bilo stranke "Zeleni"...

Ko izraza "toplogredni plini" še ni bilo...

Smo LEGENDE že vozili e-avte:

Zajeta slika.PNG

• Všeč 2
  • Haha 1
Napisano
pred 2 urama je Slivka napisal:

- "Draga, a bi ti spala z drugim, če bi jaz umrl?"

- "Ah, daj no, Boštjan, za to ti pa res ni treba umret..."

Že dve uri razmišljam, katera od bivših mi je to rekla. :nevem:

• Všeč 1
  • Haha 4

33112_1.png

Napisano
pred 1 minuto je Boss napisal:

Že dve uri razmišljam, katera od bivših mi je to rekla. :nevem:

Eeeem, glej, ne obremenjuj se s tem. Janezek je zrastel, Mujo in Haso sta se postarala in umrla, hja, nekdo jih pa mora zamenjat, kako se pa bomo drugače hecali...

Čeprav, baje, da je v vsakem vicu nekaj resnice...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Na Gradnikovi v centru Nove Gorice je cela vrsta blokov, nobeno stanovanje nima trofazni priključek. Poleg sta dve garažni hiši - brez elektrike. Nasproti bazena je garažna hiša - zagotovo brez trofazne elektrike, za enofazno pa nisem prepričan a jo imajo al je nimajo... Naštevam dalje al je dovolj?    
    • Lej, če odkartaš 30k ne gledat na 1k gor dol, ker ti bo žal čez pol leta. Izberi tisto kar si želiš in se čimbolje izpogajaj. Verjetno vozila ne kupuješ za 1 leto ampak boš z njim užival dolgo časa.   Meni je bilo še pri vsaki stvari naknadno žal če sem šparal in nisem dobil tiatega kar sem res želel.
    • Jaz ne poznam nobenega , da bi imel enofazni priključek… Pa gre za stare hiše … zgrajene pred letom 1970… Edino pri tastu v hribih nad Grosupljem, kjer je zelo stara hiša … z letnico izgradnje 1850 ima pomoje enofazni priključek …
    • Dragec moj, tole je pač gnilo jabolko in ne vem če se ljudje res rabijo zahvaljevat na kolenih zanj. Tolk slabo jim pa verjetno ni, da morajo požret vsak umotvor nekoga, ki mu ni želja, da to uredi na nezapleten način brez dodatnih stroškov za upravičence. Zadeva zgleda kot pisma nigerijskega princa, kjer ti obljubljajo marsikaj.... ampak le v predpogoju, da nekaj stvari prej plačaš. Vsak pameten bo potegnil ročno in preveril možnosti a se sploh splača s tem ukvarjat. V tem trenutku je stroškov in zajebancije preveč, da boš na koncu dobu mogoče nekaj 10€ od vsega tega.   Sicer meni je vseeno, ker vsaj 20 let nisem bil na vzajemni, ne bi pa rad mojih staršev gonil po raznih bankah in odpiral trgovalne račune pa pol prodajal delnice pa spet zapiral te račune. Vmes pa plačal odprtje računa, vodenje, transakcijo, ki bo nastala ob prodaji pa potem še zapiranje. Nato pa bi vsak od mojih imel nekaj desetakov več v žepu, če? ko bodo takrat vsi naenkrat prodajali bo vrednost tehle delnic strahovito padla in verjetno tako ali tako ne bodo vredne nič.   Spomnimo se na tole pa se bomo čez dobro leto slišali, da vidimo kolk je kdo profitiral.
    • ... in ti zato pipe in vse dodatne filtre zabije itd, same težave pridejo zaradi tega.... 😡
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.