Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 14,6k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Se pogovarjata dve blondinki:

- "Si lahko predstavljaš, v trgovskem centru so se pokvarile tekoče stopnice in sem dve uri stala na njih, dokler jih niso popravili."

- "Ti si pa butara."

- "Ja, kaj pa naj bi naredila?"

- "Usedla bi se..."

Napisano
pred 26 minutami je Slivka napisal:

Dokaz, da kdor sreča "drugo stran lopate", gre počivat in se ne smeji več...

Samo v opozorilo...

Sicer meni to ne zgleda kot lopata, ampak razumem poanto 🤣

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Napisano
pred 3 urami je x-layer napisal:

Sicer meni to ne zgleda kot lopata, ampak razumem poanto 🤣

A je premala za lopato.... :whatever:

Napisano

Velikost je prava, sam vprašanje, če je velikost dioptrije očal prava? :nevem:

33112_1.png

Napisano

Ob 21. uri zazvoni telefon na domu zdravnika, ki dvigne telefon. Kolega mu reče:
- "Potrebujemo četrtega za poker!" 

- "Tam bom čez 10 minut."

Žena to sliši in vpraša:
- "Je resno?"
- "Zelo resno je, tam so že 3 zdravniki..."

• Všeč 2
  • Haha 2
Napisano

Poslušam sosedovega dedka, kako razlaga svojemu vnuku: 

- "Vidiš, kako lepo je njiva preorana, zdaj počiva in čaka, na pomlad bomo pa sejali. Veš, na zemlji smo zato, da delamo..."

Mali pa povsem nezainteresirano:

- "No, potem bom pa jaz mornar..."

Napisano

Pacient po operaciji odpre oči, počasi pride k zavesti in zagleda glavo, sklonjeno nad seboj, ter zajeclja:
- "Torej doktor, ali je operacija potekala dobro?"
- "Ah, oprosti, dragi moj. Jaz nisem tvoj zdravnik, ampak sveti Peter..."

• Všeč 1
  • Haha 1
Napisano

Ne vem, kam bi to napisal, ampak meni se je zdelo smešno. Čeprav gre res bolj za "črni humor"...

Pri malici sodelavka (prava Slovenka iz Bosne) jamra:

- "Mož me prevario sa mlajšo. Šta da radim?"

Meni pa butne skozi možgane:

- "Pa, glej, doma je vedno kje kaj prahu, pomij okna, mah, kdor hoče "raditi", najde delo..."

• Všeč 3
  • Haha 1
  • Začuden 1
Napisano

Ko ste eni še zizali pri mami...

Ko še ni bilo stranke "Zeleni"...

Ko izraza "toplogredni plini" še ni bilo...

Smo LEGENDE že vozili e-avte:

Zajeta slika.PNG

• Všeč 2
  • Haha 1
Napisano
pred 2 urama je Slivka napisal:

- "Draga, a bi ti spala z drugim, če bi jaz umrl?"

- "Ah, daj no, Boštjan, za to ti pa res ni treba umret..."

Že dve uri razmišljam, katera od bivših mi je to rekla. :nevem:

• Všeč 1
  • Haha 5

33112_1.png

Napisano
pred 1 minuto je Boss napisal:

Že dve uri razmišljam, katera od bivših mi je to rekla. :nevem:

Eeeem, glej, ne obremenjuj se s tem. Janezek je zrastel, Mujo in Haso sta se postarala in umrla, hja, nekdo jih pa mora zamenjat, kako se pa bomo drugače hecali...

Čeprav, baje, da je v vsakem vicu nekaj resnice...

Napisano

Mi pravijo žena in otroci, da ni dobro zame, da pijem toliko pomirjeval.

Hja, zame mogoče res ni dobro, dragi moji, ampak vam pa zagotovo podaljšuje življenje...

Napisano

Mi je rekla žena:

- "Pogrešam najine izhode, ko še nisva bila poročena. Zakaj ne ravnaš več tako z menoj?"

Včeraj sem jo peljal v kino, nato na romantično večerjo in na koncu sem jo odložil pri njenih starših...

Napisano

Prodam robotski sesalec.

Vrhunska zadeva!

Ko potegnete tisti krogec na vrhu, v trenutku počisti vse v krogu 30-50 metrov...

Zajeta slika.PNG

• Haha 1
  • Začuden 2

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Za pop.... na Mazdi 6 2022 se da to v meniju trajno izklopiti. 
    • Mene moti npr. tudi opozarjanje z vibriranjem volana na sredinsko črto. Na primer, se pomakneš proti sredini, da lažje vidiš, če se da prehitet.
    • Pa sej moteče je samo to opozorilo na prekoračitev hitrosti ali se motim? O katerih sistemih govoriš?
    • Na CX-30 je tipka, ki izklopi piskanje ob prekoračitvi hitrosti. To tipko moraš ob vsakem zagonu pritisniti, če ne želiš poslušati piskanja. Drugo ni nadležno. Bolj je nadležno, da, če želiš izklop kakšnega pomagala, v menuju na osrednjem ekranu poiskati zadevo in ob vsakem zagonu to ponoviti. Zakaj je vse vključeno ob zagonu motorja? Tako je Mazda dobila vse možne zvezdice glede varnosti na NCAP...
    • To pa nisem vedel, da je Qashqai problematičen, hvala za info.   Letno delam cca. 8K km. Torej se mi računica v 10 letih ne izide. 170K km bom dosegel v 20 letih 😀. Takrat pa mene več ne bo ali pa avta. Vsekakor je želja, da enkrat po 10 letu menjam avto.   Morda kdo ve, kako je z asistenčnimi sistemi, se da vse enostavno izklopiti, posebna tipka...?   LP    
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.