Slivka Napisano 14. februar Prijavi Napisano 14. februar sta dedek in babica peljala vnučka na kosilo v restavracijo, kjer so imeli na stenah posterje filmskih junakov. Pa gre dedek urejat rezervacijo in ko pride nazaj, vidi babico z vnučkom pred posterjem Supermana, ki teče iz telefonske govorilnice. Babica zgroženo pravi dedku: - "Ne samo, da ne ve, kdo je Superman, ne ve niti kaj je telefonska govorilnica..." 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 14. februar Prijavi Napisano 14. februar Od alkohola so mnogi umrli. Ampak, da ni alkohola, se mnogi niti rodili ne bi... 1 Citiraj
Slivka Napisano 14. februar Prijavi Napisano 14. februar Eni pa res nimajo mere z Božičem in lučkami... En tip se še danes vozi z modrimi lučkami na avtu! Prisežem, glejte, že tri kilometre vozi zadaj za menoj... 2 Citiraj
Slivka Napisano 14. februar Prijavi Napisano 14. februar Če si ženske lahko rišejo obrvi, zakaj si moški ne bi mogli risati ... ... ... 1 3 1 Citiraj
Slivka Napisano 14. februar Prijavi Napisano 14. februar Če ne moreš skriti, pa lepo okrasi... 1 3 Citiraj
Slivka Napisano 14. februar Prijavi Napisano 14. februar Ja, danes so tukaj šli s Fordom. Zakaj vprašate? 2 2 Citiraj
Slivka Napisano 14. februar Prijavi Napisano 14. februar Da ni nas, norih, bi normalni znoreli od dolgčasa... 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 14. februar Prijavi Napisano 14. februar Čeprav izgledajo ljubko in nenevarno, ta bitja so zelo glasna in neukrotljiva, hitro menjajo razpoloženje od težke depresije do agresivnega divjanja, lahko te močno opraskajo, lastništvo je drago in rizično. Na desni je kenguru, o njih pa ne vem ničesar... 4 3 Citiraj
Slivka Napisano 14. februar Prijavi Napisano 14. februar Da bi ugodil vsem, je nemogoče. Ampak, da bi pa šel vsem na živce - to pa sploh ni problema... 1 Citiraj
Slivka Napisano ponedeljek ob 06:05 Prijavi Napisano ponedeljek ob 06:05 Danes za zajtrk kupim pri šiptarju mesni burek. Je bil tako masten, je teklo olje iz njega kot iz Alfe 159 JTD... 1 Citiraj
Slivka Napisano ponedeljek ob 06:17 Prijavi Napisano ponedeljek ob 06:17 Žena reče mulcu: - "A ti sploh veš, kdo je Dostojevski?" Mulc nazaj: - "Ne, ne poslušam jaz teh makedonskih reperjev..." Citiraj
Slivka Napisano ponedeljek ob 06:37 Prijavi Napisano ponedeljek ob 06:37 (urejeno) S sosedom v zgornjem nadstropju nisem v dobrih odnosih. Strašno ga moti, ker kadim na balkonu. Policiji je javil, da kadim marihuano. Pridejo policaji in vprašajo: - "Ali res kadite marihuano?" - "Ja, ampak mi je zmanjkalo. Moram nabavit novo." - "Kje pa kupujete?" - "Od soseda zgoraj." Sedaj mu že tri ure premetavajo stanovanje... Popravljeno ponedeljek ob 06:37 od Slivka 6 Citiraj
Slivka Napisano ponedeljek ob 06:51 Prijavi Napisano ponedeljek ob 06:51 - "Dragi, kdaj se boš poročil z mano?" - "Jaz bi, samo... Vera mi tega ne dovoli." - "Kako ti vera tega ne dovoli, a nisi kristjan?" - "Moja žena Vera..." 1 Citiraj
Slivka Napisano ponedeljek ob 07:56 Prijavi Napisano ponedeljek ob 07:56 Mi razlaga zdravnik: - "Če boste še naprej pili toliko alkohola, ne boste dočakali starosti..." Eeee, vedel sem jaz, da me vino ohranja mladega... 1 Citiraj
Slivka Napisano ponedeljek ob 08:04 Prijavi Napisano ponedeljek ob 08:04 Premišljujem, da bi v naših podeželjskih hribih zasadil kak hektar marihuane. Imam občutek, da bi se potem mladi vrnili na podeželje... 1 Citiraj
Slivka Napisano ponedeljek ob 10:15 Prijavi Napisano ponedeljek ob 10:15 Se hvali sodelavec: - "Pri meni ženske kar v vrsti stojijo." Meni pa butne skozi možgane: - "Kako? A delaš v Lidlu na blagajni?" Ne vem, zakaj, ampak vsem se je zdelo smešno (sploh sodelavkam) samo njemu ne... 2 Citiraj
Slivka Napisano ponedeljek ob 10:22 Prijavi Napisano ponedeljek ob 10:22 Kadar pijem alkohol, vsi pravijo, da sem alkoholičar. Kadar pijem Fanto, pa nihče ne reče, da sem fantastičen... 1 Citiraj
Slivka Napisano ponedeljek ob 10:30 Prijavi Napisano ponedeljek ob 10:30 Novinar sprašuje: - "Gospod Robert Golob, ste kdaj merili IQ?" - "Ne, ni potrebe. Jaz sem popolnoma zdrav in nimam IQja..." Citiraj
Slivka Napisano ponedeljek ob 10:53 Prijavi Napisano ponedeljek ob 10:53 - "Gospa, burja vam dviguje krilo, vi pa z obema rokama držite klobuk..." - "Gospod, to, kar vidite spodaj, je staro 45 let, klobuk sem kupila pa predvčerajšnjim..." 1 Citiraj
Slivka Napisano torek ob 06:31 Prijavi Napisano torek ob 06:31 Ženska se je zaletela. Pride policija in ženska razlaga policistu, da je moški, s katerim se je zaletela, v trenutku nesreče imel v eni roki pivo v drugi pa mobitel. Policist ji odvrne, da ta človek lahko počne karkoli, dokler je v svoji dnevni sobi... 3 Citiraj
Slivka Napisano torek ob 07:05 Prijavi Napisano torek ob 07:05 - "Jaz, ko kaj popijem, sem tako hraber, da se ne bojim nikogar!" - "Niti svoje žene?" - "No, toliko še nisem popil..." 1 1 Citiraj
Slivka Napisano torek ob 07:28 Prijavi Napisano torek ob 07:28 - "Ločila se bom od moža, tako ne morem več." - "Hočeš, da ti najdem dobrega odvetnika?" - "Prepozno, sem že našla enega poštarja..." 1 Citiraj
Slivka Napisano torek ob 07:42 Prijavi Napisano torek ob 07:42 V sexshopu: - "Kaj imate pa v tistih škatlah zgoraj?" - "Napihljive lutke." - "Opa! Dajte mi eno." - "Moško ali žensko?" - "Žensko!" - "Črnko ali belko?" - "Hmm, ma, dajte belko." - "Katoličanko ali muslimanko?" - "Kaj? Jaa, kakšna je pa razlika?" - "Muslimanka na koncu eksplodira..." 1 Citiraj
Slivka Napisano torek ob 10:38 Prijavi Napisano torek ob 10:38 Se dopisujem z eno žensko in ji napišem: - "Od kod pa si?" Ona mi napiše nazaj: - "Iz 👍." Meni nič jasno, pa napišem: - "Od kod?" Kmalu mi napiše nazaj: - "Al si trd! Iz Like, bumbar polpismeni..." 2 3 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.