Slivka Napisano pred 19 urami Prijavi Napisano pred 19 urami - "Sem slišal, da si se ga včeraj pošteno napil." - "Ah, ni hude, zdaj sem že na avtobusu na poti v službo..." 2 1 Citiraj
Slivka Napisano pred 19 urami Prijavi Napisano pred 19 urami Kmet sosedu: - "Tvoj petelin je pa od sile... V petih minutah, odkar sem tukaj, je naskočil že osmo kokoš! Ali je vedno tak?" - "Ne, od tedaj, ko mu je veterinar predpisal zdravilo." - "Katero zdravilo pa mu je predpisal?" - "Ne vem imena, toda okus ima po lešnikih..." 3 Citiraj
Boss Napisano pred 13 urami Avtor Prijavi Napisano pred 13 urami pred 6 urami je Slivka napisal: Pozdravljeni, nek prijatelj iz Gane, po imenu Joe, (The GHARTEY & GHARTEY Law Firm, Address: Beach Drive, Nungua, Accra Ghana, Telefon.: +233 (0) 278 466 539), bi mi poslal okoli 18,7 M dolarjev, ker da se je tam dol nek človek z mojim priimkom ubil na cesti. Sedaj bi ta moj prijatelj nakazal denar na moj račun, potem bi pa bilo 45% moje, 45% njegovo, preostalih 10% bi pa šlo za neko sirotišnico, tako da ima zadeva tudi plemenito poslanstvo. Mene zanima - ali moram morda zadevo prijaviti FURSu, da mi odmerijo davek ali kako? Da mi ne bo treba kasneje plačevati kakšne kazni? Tole je pa res zanimivo naključje. Jaz mam tud enga sorodnika iz Gane kot kaže. Promet tam je res jeba, ker tudi on je imel smrtno nesrečo tam v okolici Nungua. Sem že naredil plan kaj si bom kupil, kaj pa ti? Boš še kakšnega Fukswagna kupil al pa dva. 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.