Slivka Napisano pred 20 urami Prijavi Napisano pred 20 urami Živi vsak dan, kot da je tvoj zadnji... 3 Citiraj
Slivka Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami - "Ne morem verjeti, Facebook je spet blokiral našo profilno sliko..." Citiraj
Slivka Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Samo v opozorilo: ne kupujte teh makaronov! Kuham jih že šest ur, pa so še zmeraj trdi... 2 Citiraj
Slivka Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Janez se zjutraj zbudi z nasmehom na ustih, dočakal je namreč 90 let. Sede na rob postelje, pogleda svoje noge in jim pravi: - "Pozdravljene, moje noge, stare ste 90 let, spomnite se vseh korakov, ki smo jih naredili skupaj!" Potem pogleda med svoje noge: - "Dobro jutro, ti moj bingelj! Vidiš, danes bi bil star 90 let, če bi bil še živ..." 1 Citiraj
Slivka Napisano pred 1 minuto Prijavi Napisano pred 1 minuto Preden sem ugotovil, da gre za vrečko, mi je avtobus odpeljal... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.