Mraušk Mčk Napisano 6. marec Prijavi Napisano 6. marec pred 4 urami je Slivka napisal: Kdo pravi, da v Sloveniji ni rasizma: Ne, v Sloveniji ni rasizma. 1 2 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Bini Napisano 6. marec Prijavi Napisano 6. marec pred 10 urami je Slivka napisal: Dobil od none nove pokrove za gume... Ej, @Slivka jaz bi tole za "premijko" naročil 18 col, če se da..... pred 10 urami je Slivka napisal: Dobil od none nove pokrove za gume... Ej, @Slivka jaz bi tole za "premijko" naročil 18 col, če se da..... Citiraj
Slivka Napisano 7. marec Prijavi Napisano 7. marec Sem se že veselil sonca, ki se prebija skozi meglo, ... ... dokler nisem dojel, da je to Lidl... 4 Citiraj
Slivka Napisano 7. marec Prijavi Napisano 7. marec V bistvu nisem povsem prepričan, če je muzej trenutno res odprt za javnost... Citiraj
Slivka Napisano 7. marec Prijavi Napisano 7. marec Baje, da je to bil resničen dogodek. Policistom zmanjka modra luč s strehe PUCHa. Eden od policistov pride v gostilno in vpraša, če je kdo videl, kdo jim je ukradel luč. Pa iz vogala gostilne prileti: - "To je moral biti eden od 'vaših'. Mi ne rabmo plave ampak oranžne..." Citiraj
Slivka Napisano 7. marec Prijavi Napisano 7. marec Zakaj imam občutek, da je tale model iz Ljubljane? 1 3 1 Citiraj
Bini Napisano 7. marec Prijavi Napisano 7. marec pred 5 urami je Slivka napisal: Zakaj imam občutek, da je tale model iz Ljubljane? Zdaj te bodo žabarji..... Citiraj
Boss Napisano 7. marec Avtor Prijavi Napisano 7. marec Pred eno uro je Bini napisal: Zdaj te bodo žabarji..... Sej vidiš, da je fejk njus... model je na soncu mi v Lj mamo pa itak samo meglo. 😜 Tko, da bi prej rekel, da je Primorc. 1 Citiraj
kacnje Napisano 8. marec Prijavi Napisano 8. marec (urejeno) 8. marec Popravljeno 8. marec od kacnje 3 Citiraj
Slivka Napisano 10. marec Prijavi Napisano 10. marec Ne vem, kam bi dal, pa bom dal sem. Kakorkoli, pazite, kaj imate kje. Ni vse za vsako priložnost. Predvsem na pogrebih. Ni vsak dežnik dober za na pogreb... 2 Citiraj
Slivka Napisano 10. marec Prijavi Napisano 10. marec Staro, ampak meni še vedno dobro... Manager za stike z javnostjo ni na sliki - ker je slikal... 2 Citiraj
Slivka Napisano 10. marec Prijavi Napisano 10. marec Učiteljica sprašuje učence, kaj so po narodnosti. Mali Hasanbegović pravi: - "Ja, SLOVENEC sem." Pa ga učiteljica vpraša: - "Kako to?" - "Ja, saj sem rojen v Postojni." Pa Janezek dvigne roko in vpraša: - "Učiteljico, a če se osel skoti v Lipici, potem postane Lipicanec?" Če Bosanci v Sloveniji naredijo sekiro, a je potem bosanska? 1 Citiraj
Slivka Napisano 10. marec Prijavi Napisano 10. marec Danes v Vipavski dolini... Nekdo je spet pozabil zapret vrata od hleva... 3 Citiraj
jures Napisano 10. marec Prijavi Napisano 10. marec Bmw je za vzor Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 11. marec Prijavi Napisano 11. marec V izogib negotovosti... Nove označbe na javnih WCjih... 1 Citiraj
Slivka Napisano 11. marec Prijavi Napisano 11. marec Evropska vojna aviacija prihodnjosti... 2 Citiraj
Slivka Napisano 11. marec Prijavi Napisano 11. marec (urejeno) Mislim, da sem našel konec sveta... Popravljeno 11. marec od Slivka 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 11. marec Prijavi Napisano 11. marec Jaz pijem pivo samo tri dni v tednu: včeraj, danes in jutri... Citiraj
Slivka Napisano 11. marec Prijavi Napisano 11. marec Sodelavka je včeraj med malico reševala križanko in danes vidim odprto na mizi. In eno geslo je popravljano in popravljano. Pa malo pogledam. "Vprašanje" je bilo: "Luka v Los Angeles". Ona je na vsak način hotela tja stlačit odgovor "Dončić". V bistvu je "America's Port" v zalivu San Pedro... 1 Citiraj
Slivka Napisano 11. marec Prijavi Napisano 11. marec - "Punči, imaš rada živali?" - "Imam." - "Veš, jaz sem prava svinja, ko se napijem..." Citiraj
Slivka Napisano 12. marec Prijavi Napisano 12. marec Če vam pade šalica kave, jo pustite, da pade na tla in nato pobrišite po tleh. Ne, tako kot jaz, ko sem jo lovil z rokami in nogami in moram zdaj prebeliti celo čajno kuhinjo... 2 1 Citiraj
Bini Napisano 12. marec Prijavi Napisano 12. marec Kaj češ boš pa penzel in valček zamenjal za lopato a ne.... 😁🥴🫣😉 Citiraj
Slivka Napisano 12. marec Prijavi Napisano 12. marec Ne vem, zakaj, ampak nekako imam občutek, da v 4000 letih nismo nekaj bistveno spremenili... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.