Boss Napisano včeraj ob 10:37 Avtor Prijavi Napisano včeraj ob 10:37 Kaj da ne... zdaj mamo barvne, uni so mel le črno bele. Citiraj
Janez007 Napisano pred 19 urami Prijavi Napisano pred 19 urami (urejeno) Popravljeno pred 15 urami od Janez007 1 Citiraj
Slivka Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Uspešna Primorska firma spet išče električarja. Tokrat nekoga z izkušnjami... Citiraj
Slivka Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami pred 15 urami je Janez007 napisal: Zadnja vrsta slabo sprejeta. Ponovi. Ker zadnje vrste nisem razumel, sem si vzel čas in šel po svoj zvezek še iz vojske, ampak mi ni uspelo rešiti... Citiraj
Janez007 Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami (urejeno) pred 17 minutami je Slivka napisal: Zadnja vrsta slabo sprejeta. Ponovi. Ker zadnje vrste nisem razumel, sem si vzel čas in šel po svoj zvezek še iz vojske, ampak mi ni uspelo rešiti... Ha, ha, potem sva nekoč to abecedo oba znala ... mi (radio-prisluškovalci in motilci signalov posebne enote JLA v takratnih Titovih Užicah) smo se začeli učiti abecedo s črko F kot Foča... ti ti ta ti ... Morse code WWW.CRYPTOMUSEUM.COM Popravljeno pred 3 urami od Janez007 Citiraj
Slivka Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Ma, prekleta reč pa !... Ja, zdaj je vse jasno. 1 Citiraj
Janez007 Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami pred 2 minutama je Slivka napisal: Ma, prekleta reč pa !... Ja, zdaj je vse jasno. Preveč piva te je zmedlo ... 😆 Citiraj
etcho Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Nahaja se v uličici za piranskim svetilnikom na Punti. 3 Citiraj
Slivka Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama - "Ati, ati, kaj mene je tudi štorklja prinesla?" - "Ne, sine, ti si gej, tebe je flamingo..." Citiraj
Jest Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 1 uro je Janez007 napisal: Ha, ha, potem sva nekoč to abecedo oba znala ... mi (radio-prisluškovalci in motilci signalov posebne enote JLA v takratnih Titovih Užicah) smo se začeli učiti abecedo s črko F kot Foča... ti ti ta ti ... Sem tudi nekoč znal tole ... Zadnji znak je tudi meni delal probleme... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.