Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Napisal sem v smislu, da ne odstopajo od big brandov. 'do sedaj' pa sem predvsem mislil kilometražo. PRedal sem jih z avtom, na seb so imele vsaj 60.000 pa so bile še za natakniti. Mi pa vulkanizer vsako leto pravilno obrača (in hrani) gume. Mam za sabo že ene 30 let dela, ki je vedno povezano z mobilnostjo avto pa moped, če vzamem res konzervativnih 20.000 na leto, je to 600.000km (pa je res konzervativno). Lahko rečem, da nisem imel nikoli slabe izkušnje z gumam, name ali no name, pa sem kar nekaj takih 'prepovedanih' gum nataknu, tud za dolge kilometrine, v vročini in mrazu...., pa še za sabo velikokrat vlečem kaj, upam da se nisem jinxal sedaj.
    • Si napisal kot, da nebi še boljših gum vozil a vem da ni tako....  Tudi jaz sem na službenem imel v preteklosti že nekaj blesavih kitajskih gum a so kmalu šle adijo.  Ene so imele veliko obrabo in posledično tresle, druge pretrde in po snegu zanič, tretje kar vredu, jim je pa robe pobralo itd. 🥴 Je pa res, da delam veliko km in se zelo hitro opazi kake so gume.... 
    • Dobil boš skrajšano verzijo. Še dobro, celotna pisna navodila bi krepko zmanjšala prtljažni prostor.
    • Kolk slabe so ne vem, vem pa, da ti lastniki nimajo za boljše gume, ker imajo liziko do daske.... 
    • Morda pa je isto kot pri Renault, da plačaš za celotno verzijo. Točno bom lahko povedal v sredo, ko dobim avto. 🚗   Ali četrtek, če se bom cel popoldan in noč vozil okrog. 😂
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.