Slivka Napisano včeraj ob 15:56 Prijavi Napisano včeraj ob 15:56 Mi je en dogodek dal idejo... 2 1 Citiraj
Bini Napisano včeraj ob 16:35 Prijavi Napisano včeraj ob 16:35 pred 38 minutami je Slivka napisal: Mi je en dogodek dal idejo... Bravo ta je zmagovalna.... 👍😂😉 Citiraj
Slivka Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami Najboljša dieta je ljubezen, najboljši fitnes je pa seks. Če vam to ne pomaga, poskusite zamenjati trenerja... Citiraj
Slivka Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami Sodelavec je kupil Renault srajco... 2 Citiraj
Slivka Napisano pred 9 urami Prijavi Napisano pred 9 urami Če misliš, da si nekoristen na tem svetu, se spomni, da je nekdo, ki je med svetovnim prvenstvom zaposlen kot reševalec iz vode... 2 Citiraj
godlike Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Kaj dobiš, če daš žakl krompirja v VW-ja? Patata con Pollo. 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.