Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 6 minutami je godlike napisal:

Nima veze.

28k US Robotics je prišel leta 1996 k hiši.

Smo bli daleč na okoli redki, ki smo imel dial up.

Tako da sem jaz na to leto sklepal.

Mau sem bil prehiter na sklepanju. Saj tudi jaz nisem več mlad. Tak pa sem bil zelo 😅

Sicer ne vem, katerega leta je bilo… ampak “online” smo se preko bakrene parice na začetku prikljapljali s hitrostjo 1.200 bos in potem 2.400 boš … Šele kasneje so prišli modemi s hitrostjo 14.400 boš… in šele potem razni US Roboticsi z 28.800 boš ;) … Na začetku so bili razni BBSi… pa potem internet peko AmericaOnline… s klicem v tujino (Dunaj)… ;) Res smo že stari ;) 

• Všeč 1
  • Ljubim 1

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

• Odgovori 14,8k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Mah, dam kar sem, ker ne vem, kam bi drugam...

Sem našel sliko iz leta 1960.

Glej te ženske: brez tatujev, brez piercingov, brez obročev v nosu, brez zelenih las, ... ...

Zajeta slika.PNG

... ... in kar je najpomembnejše: brez penisov!

• Všeč 3
  • Haha 1
Napisano

Gre Janez med padalce. Opravi trening, si oprta padalo, gre v letalo, dvignejo se na določeno višino in Janez začne mencat. Nato reče trenerju:

- "Ponoči sem sanjal svojo pokojno teto in mi je rekla, da se padalo ne bo odprlo..."

- "Daj, Janez, ne trapaj... Glej, tu imaš moje padalo, pa z njim skoči."

Res zamenjata padalo, Janez skoči, padalo se lepo odpre, kmalu pa mimo Janeza nekaj prileti in kriči:

- "Jaaneeez, j€#€m ti tetoooooo..."

• Haha 3
  • Začuden 2
Napisano

Pride sodelavka (sicer luštna črnolaska malo čez 35) rahlo jezna in zabrusi:

- "Več moških privabim, k bočno parkiram kt pa, k se zrihtam pa oblečem miniko..."

Napisano

Se pogovarjam z eno sodelavko iz računovodstva, nekaj razlaga o računih in poslovanju in jo vprašam, če mi lahko tako, po kmečko, razloži, kaj je to "deficit". 

- "To je pa ja čisto enostavno: deficit je tisto, kar ti manjka, da ne bi imel nič..."

Računovodstvo ni zame...

Napisano
pred 8 urami je Slivka napisal:

- "To je pa ja čisto enostavno: deficit je tisto, kar ti manjka, da ne bi imel nič..."

Verjetno je mislila, da bi imel nič. Se pravi, v avtobusu je 10 ljudi, na prvi postaji jih izstopi 15. Na naslednji jih pa mora vstopit 5, da bo avtobus prazen.

• Všeč 2
  • Haha 4

33112_1.png

Napisano

image.png

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Hitr mu je ratal v dobrih 9 urah od kissing, petting, fucking do wedding. Sam, da mu ne bo pol žal.:nevem:

33112_1.png

Napisano

Eni pa je ravno razmerje všeč, če ga projeciraš na pravo življenje.

Evo kissing, potem nekaj časa mine. Ko je petting je tudi fucking, za to sta skupaj.

In potem dosti več časa, kot je med kissing in petting, mine do wedding. Ker to le ni takoj.

😅🤪

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.