Jest Napisano 19. marec Prijavi Napisano 19. marec pred 6 minutami je godlike napisal: Nima veze. 28k US Robotics je prišel leta 1996 k hiši. Smo bli daleč na okoli redki, ki smo imel dial up. Tako da sem jaz na to leto sklepal. Mau sem bil prehiter na sklepanju. Saj tudi jaz nisem več mlad. Tak pa sem bil zelo 😅 Sicer ne vem, katerega leta je bilo… ampak “online” smo se preko bakrene parice na začetku prikljapljali s hitrostjo 1.200 bos in potem 2.400 boš … Šele kasneje so prišli modemi s hitrostjo 14.400 boš… in šele potem razni US Roboticsi z 28.800 boš … Na začetku so bili razni BBSi… pa potem internet peko AmericaOnline… s klicem v tujino (Dunaj)… Res smo že stari 1 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano četrtek ob 07:00 Prijavi Napisano četrtek ob 07:00 Mah, dam kar sem, ker ne vem, kam bi drugam... Sem našel sliko iz leta 1960. Glej te ženske: brez tatujev, brez piercingov, brez obročev v nosu, brez zelenih las, ... ... ... ... in kar je najpomembnejše: brez penisov! 3 1 Citiraj
Slivka Napisano četrtek ob 07:06 Prijavi Napisano četrtek ob 07:06 To zgoraj je mišljeno v tem smislu: 2 1 2 Citiraj
Slivka Napisano petek ob 06:03 Prijavi Napisano petek ob 06:03 Sosed proda Golfa - enkrat vžgan: 2 1 Citiraj
Slivka Napisano petek ob 06:14 Prijavi Napisano petek ob 06:14 Gre Janez med padalce. Opravi trening, si oprta padalo, gre v letalo, dvignejo se na določeno višino in Janez začne mencat. Nato reče trenerju: - "Ponoči sem sanjal svojo pokojno teto in mi je rekla, da se padalo ne bo odprlo..." - "Daj, Janez, ne trapaj... Glej, tu imaš moje padalo, pa z njim skoči." Res zamenjata padalo, Janez skoči, padalo se lepo odpre, kmalu pa mimo Janeza nekaj prileti in kriči: - "Jaaneeez, j€#€m ti tetoooooo..." 3 2 Citiraj
Slivka Napisano petek ob 06:21 Prijavi Napisano petek ob 06:21 Klicali so me iz Telekoma zaradi plačila računa. Rekel sem jim, da so peti v čakalni vrsti... 2 1 Citiraj
Slivka Napisano petek ob 06:30 Prijavi Napisano petek ob 06:30 Pride sodelavka (sicer luštna črnolaska malo čez 35) rahlo jezna in zabrusi: - "Več moških privabim, k bočno parkiram kt pa, k se zrihtam pa oblečem miniko..." 2 Citiraj
Slivka Napisano petek ob 09:45 Prijavi Napisano petek ob 09:45 To, da si sproščen, ko okrog tebe vlada panika, verjetno pomeni, da ne razumeš situacije... 1 1 Citiraj
Slivka Napisano petek ob 10:00 Prijavi Napisano petek ob 10:00 Se pogovarjam z eno sodelavko iz računovodstva, nekaj razlaga o računih in poslovanju in jo vprašam, če mi lahko tako, po kmečko, razloži, kaj je to "deficit". - "To je pa ja čisto enostavno: deficit je tisto, kar ti manjka, da ne bi imel nič..." Računovodstvo ni zame... 1 Citiraj
Boss Napisano petek ob 18:56 Avtor Prijavi Napisano petek ob 18:56 pred 8 urami je Slivka napisal: - "To je pa ja čisto enostavno: deficit je tisto, kar ti manjka, da ne bi imel nič..." Verjetno je mislila, da bi imel nič. Se pravi, v avtobusu je 10 ljudi, na prvi postaji jih izstopi 15. Na naslednji jih pa mora vstopit 5, da bo avtobus prazen. 2 4 Citiraj
Jest Napisano sobota ob 11:06 Prijavi Napisano sobota ob 11:06 5 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano sobota ob 18:18 Avtor Prijavi Napisano sobota ob 18:18 Hitr mu je ratal v dobrih 9 urah od kissing, petting, fucking do wedding. Sam, da mu ne bo pol žal. Citiraj
godlike Napisano nedelja ob 06:48 Prijavi Napisano nedelja ob 06:48 Eni pa je ravno razmerje všeč, če ga projeciraš na pravo življenje. Evo kissing, potem nekaj časa mine. Ko je petting je tudi fucking, za to sta skupaj. In potem dosti več časa, kot je med kissing in petting, mine do wedding. Ker to le ni takoj. 😅🤪 Citiraj
Slivka Napisano ponedeljek ob 06:31 Prijavi Napisano ponedeljek ob 06:31 Ko so mi rekli "nočitev z zajtrkom" sem imel v mislih nekaj drugega... 1 Citiraj
Slivka Napisano ponedeljek ob 06:50 Prijavi Napisano ponedeljek ob 06:50 - "Mislim, da imam srčni napad, hitro pokliči rešilce." Žena vzame njegov mobilnik in pravi: - "Kakšno je geslo?" - "Pozabi, se že bolje počutim..." 1 Citiraj
Slivka Napisano ponedeljek ob 10:02 Prijavi Napisano ponedeljek ob 10:02 Dogodek nikakor ni smešen, da se razumemo. Za moje pojme nasilje in umori nikakor niso zabavni. Ampak poročilo o dogodku je pa ... ... ... 2 2 Citiraj
Slivka Napisano ponedeljek ob 10:29 Prijavi Napisano ponedeljek ob 10:29 Delo na zavodu za zaposlovanje je najbolj stresno. Še če dobiš odpoved, moraš naslednji dan spet priti... 3 1 Citiraj
Jest Napisano pred 21 urami Prijavi Napisano pred 21 urami 4 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
GoB Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami Kako imenujejo hitro video konferenco v Mazda tovarni? A zoom-zoom zoom Zoom. 1 Citiraj
Slivka Napisano pred 10 urami Prijavi Napisano pred 10 urami Žena si je obraz premazala z zdravilnim blatom, se postavila pred ogledalo in vprašala moža: - "Kaj praviš, dragi? Ali me tale maska naredi veliko lepšo?" - "Seveda te! Toda ne razumem, zakaj si jo vedno potem spereš z obraza!" 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.