Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Če daš človeku ribo, ga nahraniš za en dan.

Če ga naučiš loviti ribe, ga pa nahraniš za vse življenje. pa boš lahko hodil k njegovi ženi vsaj trikrat na teden...

• Haha 2
  • Ljubim 1
  • Odgovori 14,8k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Se na kava-pavzi pogovarjate dve sodelavki, očitno nista opazili, da sem takoj v drugem prostoru, vrata pa na pol odprta. In reče ena:

- "Se dobivam z dvema tipoma, pa ne vem, katerega naj izberem."

- "Kaj ti pa srce pravi?"

- "Srce pravi, naj pazim, da mož ne zve, sicer ... ... ..."

• Haha 1
  • Začuden 2
Napisano

Na krvodajalski:

- "Ho, gospod, glejte no, vaša žena je pa ista krvna skupina kot vi!"

- "Ja sej ne more bit drgač, če mi pa že 20 let pije kri..."

Napisano
pred 18 urami je Slivka napisal:

Anke Engelke-ena največjih legend nemške komedije😃👍 

Za tiste,ki res dobro znajo nemško.

V repertoarju ima več karakterjev...en boljših je Ulla-neumna blondinka...tukaj manjša kompilacija...umreš od smeha😂🤣 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Kdo žali koga? In zakaj si užaljen?   Ker ti človek, ki si že tri leta lasti EV pove, kakšna je dejanska uporabniška izkušnja? In ti pove, da si ti le in zgolj teoretik, ko je govora o EV - in to črnogled.   Sem ti že lepo napisal - za tvoj (zelo zelo redek) primer uporabe, kjer se dnevno seliš po par sto kilometrov, mogoče EV še ni najboljša izbira, ampak zato še ne pomeni, da večina drugih uporabnikov/voznikov ne bi povsem lepo shajala z EV.   Pa tudi tega, da ICE znatno več onesnažuje od EV, si nočeš priznati.   Tukaj v tej temi pač vem bistveno več stvari od tebe, imam tudi ogromno prakse. Ko pa bo beseda nanesla na podatkovne centre, boš pa pač v prednosti ti. Ampak v temi o računalništvu, jaz tebi ne solim pameti, čeprav tudi sam veliko vem o njem.
    • In še ROGLA je danes pokazal kakšen maček je ŠE VEDNO
    • Po moje je to prvi odziv, ki ga moraš izpodbijati. Druge ni. Če ne gre drugače pa s pravno pomočjo. Seveda, da je premija v nekem sorazmerju z vrednostjo objekta. Če imaš pa bajto vredno par 100 jurjev - kar je danes hitro, potem pa od 300€ letne premije verjetno ne bo veliko haska. Seveda pa odvisno kaj v polici piše. Tu se je treba boriti, ker je za vse uporabnike zavarovalnic na koncu to boljše. Kot potrošnik imaš svojo nalogo.
    • Njen problem če miži in bol bo prašala zakaj v oči ne gledam...
    • Ko bos dejansko primerjal 1:1 in ko boš nehal žaliti ljudi se pa pogovarjajmo. Očitno rabiš tudi drugačno kulturo da si zaslužiš EV. Do takrat pa zadnji post tebi od mene.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.