Jest Napisano včeraj ob 09:37 Prijavi Napisano včeraj ob 09:37 3 3 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano včeraj ob 13:56 Prijavi Napisano včeraj ob 13:56 4 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano pred 17 urami Prijavi Napisano pred 17 urami Sinoči ležim v postelji in gledam svojo ženo, kako se preoblači in si mislim: - "Hvala ti Bog za to prekrasno ženo, pa jaz sem najsrečnejši človek na svetu!" V tem trenutku se žena obrne, me pogleda in reče: - "Kaj je, koji ku#@c? Kaj me tako gledaš?" 2 1 Citiraj
Slivka Napisano pred 13 urami Prijavi Napisano pred 13 urami Razlaga en sodelavec, kako je imel v prejšnji firmi enega sodelavca nekje iz Bosne. Pa so imeli neko zabavo, malo so se ga napili, gre ta moj sodelavec na stranišče in tam vidi tega Bosanca, ki se gleda v ogledalo in govori: - "Eeee dragi moj ništa od tebe, ostao si bez kose, ostao si bez zubi, ostao si bez žene, eeeeeee jado moja..." 2 2 Citiraj
Jest Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami 1 6 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Ugotavljam, da je moja soseda zelo varčna. Za 48. rojstni dan je na torti prižgala samo 40 svečk... Citiraj
jstdoma Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami pred 8 urami je Jest napisal: Jst bom dal pa tole nalepko na mojga 😁😁 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.