Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

image.png

• Všeč 3
  • Haha 4
  • Začuden 1

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

• Odgovori 14,9k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

image.png

lp

Thomas

image.png

Napisano

Sinoči ležim v postelji in gledam svojo ženo, kako se preoblači in si mislim:

- "Hvala ti Bog za to prekrasno ženo, pa jaz sem najsrečnejši človek na svetu!"

V tem trenutku se žena obrne, me pogleda in reče:

- "Kaj je, koji ku#@c? Kaj me tako gledaš?"

• Všeč 2
  • Haha 1
Napisano

Razlaga en sodelavec, kako je imel v prejšnji firmi enega sodelavca nekje iz Bosne. Pa so imeli neko zabavo, malo so se ga napili, gre ta moj sodelavec na stranišče in tam vidi tega Bosanca, ki se gleda v ogledalo in govori:

- "Eeee dragi moj ništa od tebe, ostao si bez kose, ostao si bez zubi, ostao si bez žene, eeeeeee jado moja..."

• Všeč 2
  • Haha 2
Napisano

image.png

• Všeč 1
  • Haha 7

lp

Thomas

image.png

Napisano

Umre možakar in gre užaloščena vdova na grob prižgat svečo. Jo vidi soseda, se hitro uredi in gre z njo. Prideta na pokopališče, vdova postavi svečko in ... ... ... Nobena od njiju nima vžigalic s seboj. Gleda vdova v grob in komentira:

- "Namen je bil dober."

Soseda doda:

- "Na men' tudi..."

• Všeč 1
  • Haha 1
  • Začuden 1
  • Zmeden 1
Napisano

Nimam sreče, nimam sreče...

Sem vprašal svoj telefon:

- "Siri, zakaj mi nikoli ne uspe pri ženskah?"

Pa odgovori:

- "Jaz sem Aleksa, ti butelj..."

Napisano

Sem poklical podnajemnika in ga vprašal, ali se lahko dobiva, da preverim, zakaj je račun za ogrevanje tako visok.

Je rekel:

- "Ni problema, moja vrata so zmeraj odprta..."

• Všeč 1
  • Haha 5
Napisano

V naši vasi je ena ženska, ki se ima za moralno razsodnico in rada vtika nos v tuje zadeve. Ker je kar vplivna, si nihče ne upa preveč ugovarjati. Včeraj je tako moralizirala meni, seveda pred vso družbo, da sem pijanec in da je videla moj avto vso noč pred gostilno in da že ve, kaj to pomeni. Jaz sem bil čisto tiho, ko je končala, sem se obrnil in odšel.

Zvečer pa sem potiho pripeljal svojega BTjca pred njeno hišo in ga pustil tam vso noč...

• Haha 6
  • Začuden 2
Napisano

Nimam sreče, nimam sreče.

Grem danes na bencinsko. Levo od mene en tip tanka Audija, desno od mene en tip tanka BMWja. Tista dva tipa sta končala malo pred mano in smo vsi trije vstopili v vrsti en za drugim. Tam na blagajni pa ena luštna rdečelaska... Pride prvi (tisti z Audijem) in reče:

- "Številko ena. Pa eno kavo, prosim."

In rdečelaska ga vpraša:

- "A za tukaj al za po poti?"

Nato pristopi drugi tip (tisti z BMWjem) in reče:

- "Številko tri, pa en hot-dog, prosim."

In rdečelaska zopet:

- "A za tukaj al za po poti?"

Pridem jaz in rečem:

- "Številka dve - pa ene kondome, prosim."

In mi jih pokne na pult in pokasira - in nič ne vpraša a za tukaj al za po poti... Prasica pokvarjena! Take smo včasih imenovali keš-pi^ke - samo da je Audi al pa BMW, če pa pride tip z Mazgo, pa ni zanimiv...

• Všeč 2
  • Haha 7
Napisano

image.png

• Všeč 3
  • Haha 1

lp

Thomas

image.png

Napisano

A se še komu to dogaja?

Grem v trgovino in ne vzamem vozička, ker grem samo po neko malenkost, npr. toaletni papir. Potem se pa 15 minut pozneje sprehajam po parkirišču takole:

Zajeta slika.PNG

• Všeč 2
  • Haha 2

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Haha nova cifra je 125% carine.   Do kod stopnjevanje? Do tega da bo 11 ameriških letalonosilk parkiranih v Južnokitajskem in v Rumenem morju? A donald sploh ve, da so to v času supersoničnih raket samo plavajoče konzerve?   Ameriški hitropotezni  šah. Že pred tem klovnom, 15 let nazaj je našim najtesnejšim zaveznikom uspelo z "arabsko pomladjo" zajebat Evropo in ji nasrat miljone beguncev. Potem Ukraina, idealka. Ravno prava geografska lega in pa daleč najbolj skorumpirana država Evrope. Ampak samo polovičen uspeh. Na kolenih nista obe, tako Rusija kot Evropa  kot je bilo načrtovano,  ampak samo Evropa. No, tudi to je dobro. Za amije.    Sedaj, brez zaveznikov in brez tega, da bi lahko po kopnem grozili in ogrožali Kitajsko se nekaj grejo? Tako kod Dolfe, tudi amiji se imajo za ubermenchen. In prav to jih bo pokopalo.    
    • Vsak dan nekaj novega.    Danes se mi je prvič pokazala ura, pa ne vem kaj sem naredil. Morda kdo ve, kako se to aktivira?   Dodatno. Ali se lahko ura prikaže, tudi če je inforaiment izklopljen?  
    • Ne razumem te-čem je fora...2,5 turbota itak ne prodajajo v EU. In itak-tu mi ni šlo za turbo vs. atmosferc,ampak na sploh za menjalnik (ki ga itak nikjer ne hvalijo,naj bi bil neodločen,naj bi cukal itd....NE),dovršenost mazdinih  motorjev nasploh (k lih 2,5 bencincu eni pravite "dinozaver"),in ostalih mazdinih posebnosti oz. njenega pogleda na "moderne" čase....ni vse kar je novo tudi boljše ..mogoče za stranko oguliti,to pa ja...poznamo že te zgodbice...
    • Veeeeeeeliko denarja stece mimo uradnih kanalov...tako pac je ker so davki veliki. Smo pa tud oaza za barabe, ker nikoli nihce ne odgovarja
    • Ne želim spet odpirati debate, ampak za 8let star avto za moje pojme preveč oz.jaz osebno ne bi dal toliko😉🤣.....potem raje dodaš še 10k in imaš cx30 baby dino 😂 nov avto....
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.