Slivka Napisano 9. april Prijavi Napisano 9. april Zakaj se lastniki Fordov ne pozdravljajo na cesti? Ker ne moreš mahati z Gedorami v rokah... 1 4 1 Citiraj
Slivka Napisano 9. april Prijavi Napisano 9. april Saj ne vem, kam naj napišem, ma mogoče še najbolj paše sem... Se pogovarjata žena in hčerka - nista opazili, da sem blizu in da ju slišim. In žena reče hčerki: - "Pazi, ko boš izbirala moža. Glej, tvoj oče zna popraviti vse: avto, elektriko, vodovod, zna menjat pipe, popravit pohištvo, brusit nože, ... Torej, če boš izbrala takega, kot je tvoj oče, pri hiši nikoli ne boste imeli nič novega..." 6 2 1 Citiraj
x-layer Napisano 10. april Prijavi Napisano 10. april pred 21 urami je Slivka napisal: Zakaj se lastniki Fordov ne pozdravljajo na cesti? Ker ne moreš mahati z Gedorami v rokah... Ne ne, na cesti se ne pozdravljajo zato, ker se itak pogosto na servisu vidijo 1 1 Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
GoB Napisano 10. april Prijavi Napisano 10. april Vidim, da vas je na forumu kar nekaj kolesarjev (da ne bomo samo o avtih😁) in ker je imel Chuck Norris pred kratkim rojstni dan (85.), še malo njemu v čast, da se mu ne bomo zamerili. Ena kolesarska: Chuck Norris je nekoč zmagal na dirki Tour de France - s sobnim kolesom. In če koga zanima, ne vem če je še naprodaj: Slovenec prodaja bivši avto Chucka Norrisa OLD.DELO.SI Slovenec prodaja bivši avto Chucka Norrisa 1 2 1 1 Citiraj
x-layer Napisano 10. april Prijavi Napisano 10. april Pred eno uro je Slivka napisal: Ko me vprašajo, koliko sem star... Par desetletij nazaj sem tega toliko namestil, da sem točno to kodo vedel na pamet 2 Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Jest Napisano 10. april Prijavi Napisano 10. april pred 9 minutami je x-layer napisal: Par desetletij nazaj sem tega toliko namestil, da sem točno to kodo vedel na pamet Nisi edini 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jstdoma Napisano 10. april Prijavi Napisano 10. april Pred eno uro je Slivka napisal: Ko me vprašajo, koliko sem star... Pa nisem mislil da sem jaz tako star, ampak jaz sem nalagal še Windows 3.1 ki je bil na treh disketah 🤨 Nekaj takšnega - za tiste mlade ki ne vedo kaj je disketa 😁 4 Citiraj
x-layer Napisano 10. april Prijavi Napisano 10. april Sam sem malenkost kasneje začel... 3.11 so bili moji prvi Windows 1 Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Jest Napisano 10. april Prijavi Napisano 10. april pred 56 minutami je jstdoma napisal: Pa nisem mislil da sem jaz tako star, ampak jaz sem nalagal še Windows 3.1 ki je bil na treh disketah 🤨 Nekaj takšnega - za tiste mlade ki ne vedo kaj je disketa 😁 Kaj pa tavelike 5,25" diskete? Pa ko je pri instalaciji Office-a po ene pol urce crknila instalacija pri 12. disketi 1 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
kacnje Napisano 10. april Prijavi Napisano 10. april Pred eno uro je Jest napisal: Pako je pri instalaciji Office-a po ene pol urce crknila instalacija pri 12. disketi SSKJ je tudi imel 11 disket. Pa sem bil na namestitvi v Ormožu (pokojna Tovarna sladkorja). Po starih cestah je bila do tja cela večnost, potem pa crknila 11. disketa 🙂 Ampak - izkušnje - imel sem kopijo s seboj. Drugi ampak - ko ima hudič mlade. Tudi tam je crknila 11. disketa. Res smola na kvadrat. Ker smo kupovali kakovostne diskete in da se ti to naredi v istem dnevu, precej daleč in na isti disketi. No, to so bili po svoje romantični časi. 2 Citiraj
g.Wankel Napisano četrtek ob 15:17 Prijavi Napisano četrtek ob 15:17 Prejšnič ste merili ku*ce s starimi telefoni, danes z disketami...da ni tale forum mal prenapredna tehnologija za vas? 😂 1 8 1 Citiraj
sportman333 Napisano četrtek ob 16:13 Prijavi Napisano četrtek ob 16:13 za zanimivost bi lahko admin preračunal koliko majhnih ali velikih disket zaseda forum Citiraj
Jest Napisano četrtek ob 16:33 Prijavi Napisano četrtek ob 16:33 pred 22 minutami je sportman333 napisal: za zanimivost bi lahko admin preračunal koliko majhnih ali velikih disket zaseda forum Ni problema ... Forum skupaj z bazo, logi,... in vsem, kar je potrebno za obratovanje ... je 55,6 GB Za to bi potrebovali 20.478 tamalih (3,5") disket oz. kar 49.179 tavelikih (5,25") disket CDjev bi rabili 82, DVDjev pa 7 ... 1 2 1 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano četrtek ob 17:23 Prijavi Napisano četrtek ob 17:23 Pa škatlo Apaurinov za tistega, ki bi se to lotil prestavljati na diskete... 5 Citiraj
Jest Napisano četrtek ob 18:01 Prijavi Napisano četrtek ob 18:01 6 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Mraušk Mčk Napisano četrtek ob 18:39 Prijavi Napisano četrtek ob 18:39 (urejeno) pred 2 urama je Jest napisal: Forum skupaj z bazo, logi,... in vsem, kar je potrebno za obratovanje ... je 55,6 GB Za to bi potrebovali 20.478 tamalih (3,5") disket oz. kar 49.179 tavelikih (5,25") disket CDjev bi rabili 82, DVDjev pa 7 ... Koliko IBM perforiranih kartic bi rabili se pa nebi dalo zračunat? Popravljeno četrtek ob 18:40 od Mraušk Mčk Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Slivka Napisano petek ob 05:23 Prijavi Napisano petek ob 05:23 pred 10 urami je Mraušk Mčk napisal: Koliko IBM perforiranih kartic bi rabili se pa nebi dalo zračunat? Približno dve samokolnici... Citiraj
Slivka Napisano petek ob 05:34 Prijavi Napisano petek ob 05:34 Za moje pojme najboljša slika Diega Maradone. Sploh ne morem nehat gledat, čeprav se žena nekaj zmrduje... 2 1 Citiraj
Slivka Napisano petek ob 05:58 Prijavi Napisano petek ob 05:58 120415944_199430485023794_2662713194390491638_n.mp4.506ba1e87140f10145a74d33f5df1054.mp4 5 1 Citiraj
Bini Napisano petek ob 06:28 Prijavi Napisano petek ob 06:28 pred 52 minutami je Slivka napisal: Za moje pojme najboljša slika Diega Maradone. Sploh ne morem nehat gledat, čeprav se žena nekaj zmrduje... Mal so mu glavo odrezal, ampak važno, da ima cele noge.... 😵💫🫣😉 Citiraj
x-layer Napisano petek ob 06:47 Prijavi Napisano petek ob 06:47 pred 14 urami je Jest napisal: Ni problema ... Forum skupaj z bazo, logi,... in vsem, kar je potrebno za obratovanje ... je 55,6 GB Za to bi potrebovali 20.478 tamalih (3,5") disket oz. kar 49.179 tavelikih (5,25") disket CDjev bi rabili 82, DVDjev pa 7 ... Samo tole nekaj ne štima, vsaj po mojem spominu ne... 3,5" diskete so imele kapaciteto 1,44 MB. 5,25" pa 1,2 MB. Takšne sem vsaj jaz poznal. Po mojem preračunu bi potem potreboval 39.538 3,5" disket (55,6 x 1024 / 1,44) oziroma 47,446 5,25" disket (55,6 x 1024 / 1,2) Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Slivka Napisano petek ob 08:27 Prijavi Napisano petek ob 08:27 Jaz sem šel na Kanarske otoke zaradi kanarčkov - pa sem hitro ugotovil, da je vse laž in da tam kanarčkov sploh ni. Zdaj sem pa v dvomih, a je za odpotovat do Pivskega jezera - da ne bom spet razočaran... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.