Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 3 urami je x-layer napisal:

Samo tole nekaj ne štima, vsaj po mojem spominu ne... 3,5" diskete so imele kapaciteto 1,44 MB. 5,25" pa 1,2 MB. Takšne sem vsaj jaz poznal. Po mojem preračunu bi potem potreboval 39.538 3,5" disket (55,6 x 1024 / 1,44) oziroma 47,446 5,25" disket (55,6 x 1024 / 1,2) :P

Kot se jaz spomnim so imeli prvi flopiji 5.25" 360 kB 

• Odgovori 15k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano
pred 2 urama je Carot napisal:

Kot se jaz spomnim so imeli prvi flopiji 5.25" 360 kB 

Dobr se spomniš, ker to so bili doublesided, 9 sektorjev na sled. Ampak teli so igrali le eno dobro leto, ker so jih zamenjali High Density z 1.2MB.

Jaz sem začel na 8 inčnih iz katerih sem kopiral podatke na trakove. Zgodnja 80-a.

33112_1.png

Napisano

Lepa leta, če si začel na 8 inčnih disketah. 😁
Še starejši kot jaz. Ko sem jaz začel, so se poslavljale.

Napisano

Šmrkavec sem bil 14 let, počitniško delo. M-center oziroma Mehanografski center.

33112_1.png

Napisano

Imate diplomo, dobro idejo in ste pošteni?

Zajeta slika.PNG

Pridite k nam, ker z diplomo, idejo in poštenjem se lahko samo slikate...

Foto-atelje Pavšič - Zavadlav

Napisano

Smrt pobira žrtve po domovih...pozvoni,in vrata odpre Chuck Norris...

Smrt:..."a imate kaj za pusta hrusta"?

Napisano

So me provucirali za porabo na raketi. 5.0, predn sem parkiral.

20250414_112020.jpg

Po omejitvah. Leibnitz - MB.

Napisano (urejeno)

Če bi kdaj gledal kak Top Gear, bi ti bilo jasno zakaj ima ravno ta motor.

Z njim je Alfa naredla revolucijo v razvoju motorjev. V serijske avte so spravili lastnosti iz dirkanja (krajši hod, večji premer). Motor se je rad vrtel in imel nor zvok.

Za tisti čas je bil to en izmed boljših motorjev na trgu 😉

Popravljeno od godlike
  • Všeč 1
  • Ljubim 2
  • Hvala 1
Napisano
Pred eno uro je godlike napisal:

Če bi kdaj gledal kak Top Gear, bi ti bilo jasno zakaj ima ravno ta motor.

Z njim je Alfa naredla revolucijo v razvoju motorjev. V serijske avte so spravili lastnosti iz dirkanja (krajši hod, večji premer). Motor se je rad vrtel in imel nor zvok.

Za tisti čas je bil to en izmed boljših motorjev na trgu 😉

Ali Busso na kratko povedano:rispekt:

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 8 urami je skritikrt napisal:

Smrt pobira žrtve po domovih...pozvoni,in vrata odpre Chuck Norris...

Smrt:..."a imate kaj za pusta hrusta"?

Po nekaterih virih bi Chuck Norris moral že umreti, a se mu matilda tega nikoli ni upala povedati.

Po drugih virih pa je celo umrl, a je zdaj z njim že vse v redu.

• Všeč 1
  • Haha 3
Napisano
pred 2 urama je FuManchu napisal:

To ima od neke BS kosilnice motor v roki🤣

No, definitivno mi je pa jasno, zakaj nima FucksWagnovega motorja...

Napisano

In potem me prepričujejo, da na bencinski črpalki ne smem uporabljati mobitela zaradi statične elektrike, ker da je to nevarno...

Zajeta slika.PNG

Napisano
pred 24 minutami je Slivka napisal:

Emmm, koliko točno je to ura?

Zajeta slika.PNG

7.00,pa zaspal si se.... 😁😉

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Na žalost kitajska SUV baterijska mikrovalovka, dinozavri bomo kot kaže počasi izumrli ali pa ne...
    • Preverim.   Ker ko Forda zakleneš, se skriti ključ deaktivira. Lahko špipo zlomiš, pa imaš ključ v roki, odzival pa se ne bo. Bom probal kaj se zgodi, če s telefonom odkleneš, če se ključ aktivira nazaj.   Na dopuste greta vedno 2 ključa. Imeti skriti ključ v avtu je lahko tudi dvorezno. Ti kdo vlomi. Si poišče ključ....
    • V mestu imaš brez problema 14,4 kWh (in manj), glede na to da je sedan, lahko tudi na primestnih relacijah. Na avtocesti pa hitrost naredi svoje in bo res bližje 20 kWh.   Pa še enkrat - in vedno znova - EV se kupuje glede na tipično dnevno uporabo in ne za tistih par špic letno. Tisti dopust na Hrvaško in dvakrat v Avstrijo (ali Italijo), kolikor se mogoče povprečni Slovenec zapelje preko meje, pa lahko preživi 15-30 minut na hitri polnilnici ob avtocesti.   Za ostalih 95 % prevoženih kilometrov v letu pa bo kapaciteta baterije več kot zadostna.   Čudno, da ne vozite vsi 5.0 V8 mašin, za tiste tri primere v letu, ko bi želeli na magistralki prehiteti 10 vozil v enem šusu ...
    • A je to mikrovalovka že ali pravi avto?
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.