Carot Napisano petek ob 10:45 Prijavi Napisano petek ob 10:45 pred 3 urami je x-layer napisal: Samo tole nekaj ne štima, vsaj po mojem spominu ne... 3,5" diskete so imele kapaciteto 1,44 MB. 5,25" pa 1,2 MB. Takšne sem vsaj jaz poznal. Po mojem preračunu bi potem potreboval 39.538 3,5" disket (55,6 x 1024 / 1,44) oziroma 47,446 5,25" disket (55,6 x 1024 / 1,2) Kot se jaz spomnim so imeli prvi flopiji 5.25" 360 kB 1 Citiraj
Boss Napisano petek ob 13:09 Avtor Prijavi Napisano petek ob 13:09 pred 2 urama je Carot napisal: Kot se jaz spomnim so imeli prvi flopiji 5.25" 360 kB Dobr se spomniš, ker to so bili doublesided, 9 sektorjev na sled. Ampak teli so igrali le eno dobro leto, ker so jih zamenjali High Density z 1.2MB. Jaz sem začel na 8 inčnih iz katerih sem kopiral podatke na trakove. Zgodnja 80-a. 2 Citiraj
kacnje Napisano petek ob 16:24 Prijavi Napisano petek ob 16:24 Lepa leta, če si začel na 8 inčnih disketah. 😁 Še starejši kot jaz. Ko sem jaz začel, so se poslavljale. 1 Citiraj
Boss Napisano petek ob 21:36 Avtor Prijavi Napisano petek ob 21:36 Šmrkavec sem bil 14 let, počitniško delo. M-center oziroma Mehanografski center. 1 Citiraj
Slivka Napisano včeraj ob 05:06 Prijavi Napisano včeraj ob 05:06 Kako izgleda predigra pri paru 50+ ? Medsebojno se mažeta po vsem telesu z Voltarenom... 2 Citiraj
Slivka Napisano včeraj ob 05:20 Prijavi Napisano včeraj ob 05:20 Imate diplomo, dobro idejo in ste pošteni? Pridite k nam, ker z diplomo, idejo in poštenjem se lahko samo slikate... Foto-atelje Pavšič - Zavadlav 3 Citiraj
skritikrt Napisano včeraj ob 07:22 Prijavi Napisano včeraj ob 07:22 Smrt pobira žrtve po domovih...pozvoni,in vrata odpre Chuck Norris... Smrt:..."a imate kaj za pusta hrusta"? 5 Citiraj
Slivka Napisano včeraj ob 10:22 Prijavi Napisano včeraj ob 10:22 Čestitam spodnjemu sosedu za nov luster... 5 2 1 Citiraj
godlike Napisano včeraj ob 12:06 Prijavi Napisano včeraj ob 12:06 So me provucirali za porabo na raketi. 5.0, predn sem parkiral. Po omejitvah. Leibnitz - MB. 2 Citiraj
Slivka Napisano včeraj ob 12:12 Prijavi Napisano včeraj ob 12:12 pred 21 urami je FuManchu napisal: Gledam sliko tega svetnika, ki nas varuje... ... ... A pa glih z Alfinim motorjem? 2 Citiraj
godlike Napisano včeraj ob 12:26 Prijavi Napisano včeraj ob 12:26 (urejeno) Če bi kdaj gledal kak Top Gear, bi ti bilo jasno zakaj ima ravno ta motor. Z njim je Alfa naredla revolucijo v razvoju motorjev. V serijske avte so spravili lastnosti iz dirkanja (krajši hod, večji premer). Motor se je rad vrtel in imel nor zvok. Za tisti čas je bil to en izmed boljših motorjev na trgu 😉 Popravljeno včeraj ob 12:27 od godlike 1 2 1 Citiraj
FuManchu Napisano včeraj ob 13:50 Prijavi Napisano včeraj ob 13:50 Pred eno uro je godlike napisal: Če bi kdaj gledal kak Top Gear, bi ti bilo jasno zakaj ima ravno ta motor. Z njim je Alfa naredla revolucijo v razvoju motorjev. V serijske avte so spravili lastnosti iz dirkanja (krajši hod, večji premer). Motor se je rad vrtel in imel nor zvok. Za tisti čas je bil to en izmed boljših motorjev na trgu 😉 Ali Busso na kratko povedano 1 Citiraj
etcho Napisano včeraj ob 13:55 Prijavi Napisano včeraj ob 13:55 pred 1 uro je Slivka napisal: A pa glih z Alfinim motorjem? So naredili kar nekaj variant na temo. 1 3 Citiraj
FuManchu Napisano včeraj ob 15:02 Prijavi Napisano včeraj ob 15:02 To ima od neke BS kosilnice motor v roki🤣 1 Citiraj
GoB Napisano včeraj ob 15:49 Prijavi Napisano včeraj ob 15:49 pred 8 urami je skritikrt napisal: Smrt pobira žrtve po domovih...pozvoni,in vrata odpre Chuck Norris... Smrt:..."a imate kaj za pusta hrusta"? Po nekaterih virih bi Chuck Norris moral že umreti, a se mu matilda tega nikoli ni upala povedati. Po drugih virih pa je celo umrl, a je zdaj z njim že vse v redu. 1 3 Citiraj
Slivka Napisano včeraj ob 17:32 Prijavi Napisano včeraj ob 17:32 pred 2 urama je FuManchu napisal: To ima od neke BS kosilnice motor v roki🤣 No, definitivno mi je pa jasno, zakaj nima FucksWagnovega motorja... 4 Citiraj
Slivka Napisano pred 14 urami Prijavi Napisano pred 14 urami In potem me prepričujejo, da na bencinski črpalki ne smem uporabljati mobitela zaradi statične elektrike, ker da je to nevarno... 5 Citiraj
Bini Napisano pred 14 urami Prijavi Napisano pred 14 urami pred 24 minutami je Slivka napisal: Emmm, koliko točno je to ura? 7.00,pa zaspal si se.... 😁😉 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.