Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 15k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Grem na banko:

- "Dober dan. Bi lahko dobil en kredit?"

- "Dober dan. Hipotekarnega lahko takoj. Imate kakšno nepremičnino?"

- "Ja, Forda..."

• Haha 1
  • Začuden 1
  • Ljubim 1
Napisano

Ko kupujem rabljen avto, preden izberem vedno preverim pri prejšnjem lastniku.

Ko sem izbiral svojo bodočo ženo, sem na to čisto pozabil in zdaj sem tam kjer sem...

Napisano

Gorenjski oča je na smrtni postelji, že mu prižgejo svečo. Čas mineva, plamen izdihne, toda oča še ne. Starejši sin reče mlajšemu:

- "Pojdi kupit še eno svečo."

Fant jo prinese, prižgejo jo, a tudi ta dogori pred očetom. Starejši sin ponovi ukaz:

- "Pojdi še po eno."

Prižgejo tretjo. Ko tudi ta ugasne, se starejši sin primakne k ušesu umirajočega:

- "Daj, ata, prosim te, zberi se, skoncentriraj se..."

Napisano (urejeno)

Včasih v firmi zamenjujem "poštarico" in prevzemam in pošiljam pošto cele firme. Velikokrat pride pošta, ko si mislim:

- "Ljudje sicer poznajo črke, pismeni pa niso, ker ne vedo, kaj s temi črkami počet."

Pa se kdaj srečam z ljudmi, ki kje drugje opravljajo podobno delo. No, in ravno danes je naša poštarica na dopustu. Pa moram klicat na Telemach in se tam nekaj dogovorit in dobim njihovo poštarico. Malo klepetava o primerih in mi pošlje tole sliko. Mislim, da je dovolj zgovorna...

Zajeta slika.PNG

Popravljeno od Slivka
  • Haha 2
  • Začuden 1

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• pa jajo je največji komi veljak.. I dont get it Da se je kakor spreobrnil je samo fasada.
    • Se strinjam. Na CX 30 imam Conti 1. vgradnja in so po cca 50kkm še vedno super. 
    • Tako vezje je na Aliexpre...
    • Kaj,a pol je sodišče napačno odločilo😲   A če bi pa Janšo zaprli,bi pa bila pravična sodba🙄   Kot sem že napisal-levih ni treba prepričati,ker so že "prepričani" (beri-oprani možgani) in ne potrebujejo dokazov-dovolj je rekla-čula od enega "našega".   Ajd-neumen primer-priznam😄...ma se ve v čem je poanta.   Al pa npr.kupim počitniško prikolico pred Covidom...med Covidom cene noooro gor,in prodam. Al na bolhi kupim en za en drek PC za 200€,med Covidom grejo cene v nebo in prodam za 4x ceno... Smo v avto-forumi...tudi okoli avtov,oldtimerjev ipd. je tega...   Pa če pogledamo komunistične veljake in nepremičnine...niti en se ni okoristil...ja seveda...😂  
    • Ja moraš.   Ker si jih imel manj kot 10 let, moraš plačat davek od dobička. 😉
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.