jures Napisano ponedeljek ob 15:22 Prijavi Napisano ponedeljek ob 15:22 8 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami Se dve sodelavki skupaj vozita v službo. In je ena kupila SUVa - pa je na to zelo ponosna. Razlaga vsem, ki jo le hočejo poslušati - in tudi tistim, ki jo nočemo... V glavnem, razlaga danes ta druga sodelavka: se peljeta, vozi ta, ki je kupila SUVa in ju ustavi policaj: - "Ugasnite motor, gospa." - "To ni motor, to je SUV!" 1 3 Citiraj
Slivka Napisano pred 8 urami Prijavi Napisano pred 8 urami Malo mi je čudno, kako so lahko ti stari ljudje, ki jih poznam, isti letnik kot jaz... 1 1 1 Citiraj
Slivka Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami Grem k prijatelju na kavico in mi on reče: - "Počuti se kot doma." Hja, kaj, sem se pa skregal še z njegovo ženo... 1 2 Citiraj
Slivka Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami Neki mi ne štima, pa ne morem ugotovit, kaj točno ni v redu... 1 1 Citiraj
Slivka Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Moja žena je pravkar končala 40 tedenski program za izgradnjo telesa. Je fantek, velik 52 cm, težak 4,7 kg. 1 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.