jures Napisano 21. april Prijavi Napisano 21. april 8 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano sreda ob 05:38 Prijavi Napisano sreda ob 05:38 Se dve sodelavki skupaj vozita v službo. In je ena kupila SUVa - pa je na to zelo ponosna. Razlaga vsem, ki jo le hočejo poslušati - in tudi tistim, ki jo nočemo... V glavnem, razlaga danes ta druga sodelavka: se peljeta, vozi ta, ki je kupila SUVa in ju ustavi policaj: - "Ugasnite motor, gospa." - "To ni motor, to je SUV!" 1 3 Citiraj
Slivka Napisano sreda ob 10:05 Prijavi Napisano sreda ob 10:05 Malo mi je čudno, kako so lahko ti stari ljudje, ki jih poznam, isti letnik kot jaz... 1 1 1 Citiraj
Slivka Napisano sreda ob 10:12 Prijavi Napisano sreda ob 10:12 Grem k prijatelju na kavico in mi on reče: - "Počuti se kot doma." Hja, kaj, sem se pa skregal še z njegovo ženo... 1 2 Citiraj
Slivka Napisano sreda ob 10:32 Prijavi Napisano sreda ob 10:32 Neki mi ne štima, pa ne morem ugotovit, kaj točno ni v redu... 1 1 Citiraj
Slivka Napisano sreda ob 13:46 Prijavi Napisano sreda ob 13:46 Moja žena je pravkar končala 40 tedenski program za izgradnjo telesa. Je fantek, velik 52 cm, težak 4,7 kg. 3 2 1 Citiraj
Slivka Napisano petek ob 05:55 Prijavi Napisano petek ob 05:55 Kam vozite avto na notranje čiščenje? Mojemu sosedu so ga kar na ministrstvu za notranje zadeve... Baje so bili zelo temeljiti... 1 1 Citiraj
Alex Napisano petek ob 06:44 Prijavi Napisano petek ob 06:44 Tale naj bi bol prva izbira za novega Papeža. 2 1 Citiraj
Tilen5 Napisano petek ob 08:36 Prijavi Napisano petek ob 08:36 Ta ne rabi angelskih kril da poleti, ima ušesa zadost velika 😅 Citiraj
Slivka Napisano petek ob 08:56 Prijavi Napisano petek ob 08:56 Kaj pa, če bi novega papeža kandidirali iz Slovenije? Saj imamo strokovnjaka, ki je bil že vse samo papež še ne... 3 1 1 Citiraj
Slivka Napisano petek ob 09:43 Prijavi Napisano petek ob 09:43 Motoristi so se vozili po cesti in se odločijo, da se bodo iz Solkana odpeljali v Goriška brda. Prišli do mosta čez Sočo in videli dekle, da stoji na ograji mosta. Gregor, vodja motoristov, človek pri 53ih letih, ki je zelo znan, ustavlja svojega Harleyja. Vsi ostali se ustavijo za njim. On gre mimo policista, ki poskuša pregovoriti dekle, da se vrne nazaj na cesto, in jo vpraša: - "Lepotička, kaj delaš na tej ograji?" - "Hočem se ubiti." Gregor ni hotel pokazati svojih čustev, ni pa želel izpustiti priložnosti, da postane še večja legenda, pa ji zakliče: - "Preden skočiš, daj meni svoj najboljši poslednji poljub!" Dekle ga pogleda in res spleza z ograje, objela sta se in strastno poljubila. Vsi motoristi so ploskali od navdušenja, policist je prikimaval, Gregor je še vedno objemal dekle in ji rekel: - "V tej 'vroči' oblekici bi se lahko vozila z menoj na motorju. Zakaj bi se rada ubila?" - "Hja, starši se jezijo, če se oblačim kot ženska..." Ni znano, ali je skočila sama ali je bila porinjena... 1 4 1 1 Citiraj
Slivka Napisano petek ob 11:25 Prijavi Napisano petek ob 11:25 Avtomehaničarske kapacitete so prezasedene, cepivo za akumulatorje še ni odobreno, a del prebivalcev je pa prepričan, da minusi sploh ne obstajajo in da je v ozadju delo litij-ionskega lobija... (film je v hrvaščini, ampak mislim, da toliko se že razume...) Vsaka podobnost z našim zdravstvenim sistemom je zgolj naključna... 1 3 Citiraj
GoB Napisano petek ob 16:16 Prijavi Napisano petek ob 16:16 (urejeno) Ko si star vse veš. Ampak le, če se spomniš. Popravljeno petek ob 16:21 od GoB 2 3 Citiraj
GoB Napisano petek ob 16:22 Prijavi Napisano petek ob 16:22 -Oče, a lahko vzamem kosilnico za travo. Rad bi zaslužil nekaj denarja. -O, lepo sine. Ponosen sem nate. Kmalu zatem - oglas: Poceni prodam kosilnico... 2 1 Citiraj
GoB Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami Na praznik dan upora proti okupatorju bomo šli spet nazaj v hosto. Borili se bomo proti lubadarju. 1 2 Citiraj
Bini Napisano pred 11 urami Prijavi Napisano pred 11 urami (urejeno) Zastave že plapolajo.... Sončen in lep praznik vsem, tudi tistim z burjo....😁😉 Popravljeno pred 11 urami od Bini 3 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.