Boss Napisano 23. februar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 23. februar, 2007 Tiha knji?nica Japonski pouk angle??ine ;D jaz sem se skor uscal Ta zadnjega se spla?a ?e s podnapisi pogledat Japonski pouk angle??ine Citiraj
poky Napisano 23. februar, 2007 Prijavi Napisano 23. februar, 2007 He he,res dobra finta!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Symon Napisano 24. februar, 2007 Prijavi Napisano 24. februar, 2007 TE?AJ ZA MO?KE Te?aj se bo izvajal le v primeru zadostnega ?tevila udele?encev. Popust se prizna vsem, ki se bojo odlo?ili za vsa predavanja. Pedago?ki cilj te?aja je; informacijski te?aj, ki bo usposobil mo?kim tisti del mo?ganov, za katerega sploh ne vejo, da obstaja. Modul 1: obvezni te?aj 1. Nau?iti se ?iveti brez mame. (2000 ur) 2. Moja ?enska NI moja mama. (350 ur) 3. razumeti, da je nogomet samo ?port. (500 ur) Modul 2: ?ivljenje v dvoje 1. Imeti otroke brez ljubosumnosti. (50 ur) 2. Nehati govoriti bedarije, kadar ima moja ?ena obiske. (500 ur) 3. Premagati sindrom daljinca. (550 ur) 1. Ne uriniram mimo ?koljke. (100 ur + prakti?ni del) 2. Razumeti, da ?evlji ne morejo sami v omarico za ?evlje. (800 ur) 3. Kako priti do ko?a za perilo, ne da bi se izgubil. (500 ur) 4. Kako pre?iveti la?ji prehlad brez dramatiziranja. (100 ur) Modul 3: prosti ?as 5. Zlikati srajco v manj kot dveh urah. (prakti?ni del) 6. Prebavljati brez riganja, medtem ko ona pere kro?nike. (prakti?ni del) Modul 4 : te?aj kuhinje 7. stopnja (za?etniki): gospodinjski aparati. (prikaz z diapozitivi) ON....vklop OFF....izklop 2. stopnja (napredni): moja prva Maggi juha, brez da za?gem lonec. (prakti?ni del) POGLOBLJENE TEME Glede na kompleksnost in te?avnost tem, se lahko vpi?e najve? osem kandidatov. TEMA 1: likalnik; od pralnega stroja do omare...ta misteriozni proces (vodeni ogledi) TEMA 2: nevarnost pri polnjenju posodice za led (demonstracija in diapozitivi) TEMA 3: ti in elektrika: ekonomske prednosti pri klicanju mojstra za popravila TEMA 4: zadnja znanstvena odkritja: kuhanje in odna?anje smeti NE povzro?a impotence TEMA 5: ?eprav si poro?en z njo, ji lahko ?e vedno kupi? ro?e (pogovor s psihiatrom) TEMA 6: rolica toaletnega papirja: Ali raste papir v ?katli za toaletni papir? TEMA 7: kako spustiti pokrov ?koljke- korak za korakom (video konferenca s Harvarda) TEMA 8: detergenti: doziranje, uporaba (prakti?ni del se izvaja zunaj) TEMA 9: osnovna razlika med ko?em za umazano perilo in tlemi (laboratorijski preizkus) TEMA 10: mo?ki kot sopotnik- ali je genetsko mo?no da ne opozarja, ko ona parkira? TEMA 11: nadpovpre?na komunikacija: mentalne vaje za razumevanje, da je nekaj v predalu, ne da bi vpra?al...."v katerem predalu in v kateri omari je predal" TEMA 12: Ali skodelica kave lahko leti sama do lijaka? (prakti?ni del vodi David Copperfield Citiraj
Boss Napisano 25. februar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 25. februar, 2007 ko tole berem ugotavljam, da sploh nisem pravi mo?ki in da je moja ?enska torej lezbika :ne vem: Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 25. februar, 2007 Prijavi Napisano 25. februar, 2007 ko tole berem ugotavljam, da sploh nisem pravi mo?ki in da je moja ?enska torej lezbika :ne vem: A ima kako kolegico ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
poky Napisano 25. februar, 2007 Prijavi Napisano 25. februar, 2007 Symon,Symon..... Kaj pa te?aj za ?enske? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 26. februar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 26. februar, 2007 A ima kako kolegico ? ja, mene Citiraj
uklopko Napisano 26. februar, 2007 Prijavi Napisano 26. februar, 2007 A si ledik??? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Boss Napisano 26. februar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 26. februar, 2007 se bova na ZS zmenila Citiraj
poky Napisano 26. februar, 2007 Prijavi Napisano 26. februar, 2007 se bova na ZS zmenila Ali pa da pre?altata na temo o sexu! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
YavarYe X6V6 Napisano 6. marec, 2007 Prijavi Napisano 6. marec, 2007 ?e ena huda iz doma?ih logov, predvem za rejv.... Klikni me ne?no !!! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazdohist Napisano 6. marec, 2007 Prijavi Napisano 6. marec, 2007 pa kje to najdete jaz sem skor umru od smeha!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
YavarYe X6V6 Napisano 6. marec, 2007 Prijavi Napisano 6. marec, 2007 pa kje to najdete jaz sem skor umru od smeha!!!! Vse se najde. Je hudo besedilo ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazdohist Napisano 6. marec, 2007 Prijavi Napisano 6. marec, 2007 evo ti mojstre!!! http://www.webtv.si/video/index/id/331http://www.webtv.si/video/index/id/1227 Je hudo besedilo ? ma ja to si zasluz ze posebno nagrado za tako tezko besedilo!!!! men se orenk ritem dopade! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 6. marec, 2007 Prijavi Napisano 6. marec, 2007 Ajvar, ?e zdej ne vem, a je ?ov Tine u grapo, pa ?e je ?e nehu d?! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
YavarYe X6V6 Napisano 6. marec, 2007 Prijavi Napisano 6. marec, 2007 Ajvar, ?e zdej ne vem, a je ?ov Tine u grapo, pa ?e je ?e nehu d?! Si poslu?u do konca ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 7. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 7. marec, 2007 ke bi lahko kupu to? Mah ne kupuj tega, jaz sem ga namre? ?e nabavu sam hudi? ne deluje, garancije pa ni - stran vr?en denar Citiraj
David Napisano 7. marec, 2007 Prijavi Napisano 7. marec, 2007 Tudi jaz ?e kupu to za mastne dinar?ke... pa sem ?e 387 reklamacij poslal..... sem ga kucal povsod... pa nikjer ni delalo.... Ne to kupit!!! Citiraj Feel free....
Grega_ Napisano 7. marec, 2007 Prijavi Napisano 7. marec, 2007 sql, to sem videl v stari Ljubljani, v trgovinici zraven tistega ATI gyros, majo dalince za mo?ke in ?enske, pa okol 5 EUR je, sam gor pi?e da ni nujno da deluje Citiraj
David Napisano 7. marec, 2007 Prijavi Napisano 7. marec, 2007 Off Topic.... Grega... pa jaz te povsod sre?am na cesti... par dni nazaj na celov?ki.... a ti vidi? NI?!!! Citiraj Feel free....
YavarYe X6V6 Napisano 7. marec, 2007 Prijavi Napisano 7. marec, 2007 Off Topic.... Grega... pa jaz te povsod sre?am na cesti... par dni nazaj na celov?ki.... a ti vidi? NI?!!! Slep kot kura ??? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Grega_ Napisano 7. marec, 2007 Prijavi Napisano 7. marec, 2007 David drugi? pa trobi,blendi proti men pelji ipd., drga? pa skos kej okol zijam Citiraj
David Napisano 7. marec, 2007 Prijavi Napisano 7. marec, 2007 David drugi? pa trobi,blendi proti men pelji ipd., drga? pa skos kej okol zijam .... Drugi? zlezem z avta in te na streho prostoro?no spravim.... Citiraj Feel free....
poky Napisano 7. marec, 2007 Prijavi Napisano 7. marec, 2007 Pod avto se mu vr?i,bo valjda opazo.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.