mazdohist Napisano 27. marec, 2007 Prijavi Napisano 27. marec, 2007 ...sicer je tvoj lajf sam tablet res ni VEDNO re?itev...Re?itev je ?e uzame? ve? tablet Hec kako to mislis tablet?? kaj pol mi ces rect da naj se drogerat zacnem?? Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
nisde Napisano 27. marec, 2007 Prijavi Napisano 27. marec, 2007 kaj pol mi ces rect da naj se drogerat zacnem?? ?e ti pa?e Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
mazdohist Napisano 27. marec, 2007 Prijavi Napisano 27. marec, 2007 ?e ti pa?e ja mas kaj za posodt!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
Marko_mx-3 Napisano 27. marec, 2007 Prijavi Napisano 27. marec, 2007 Dekle: "Oprostite, o?e, gre?ila sem. " Duhovnik: "Kaj si storila, otrok moj? " Dekle: "Mo?kemu sem rekla kurbin sin. " Duhovnik: "Zakaj pa si mu rekla kurbin sin? " Dekle: "Ker me je prijel za roko. " Duhovnik: "Tako? " (in jo prime za roko) Dekle: "Da, o?e. " Duhovnik: "To ni razlog, da re?e? ?loveku kurbin sin. " Dekle: "Nato me je prijel za prsi. " Duhovnik: "Tako? " (in jo prime za prsi) Dekle: "Da, o?e. " Duhovnik: "To ni razlog, da mu re?e? kurbin sin. " Dekle: "Nato me je slekel. " Duhovnik: "Tako? " (in jo sle?e) Dekle: "Da, o?e. " Duhovnik: "To ni razlog, da mu re?e? kurbin sin. " Dekle: "Nato je zaril svojega saj veste kaj v mojo saj veste kje. " Duhovnik: "Tako? " (in zarije svojega saj veste kaj v njeno saj veste kje) Dekle: "DA, O?E, DA, O?E, DAAA, O ?EEE!!! " (?ez nekaj minut) Duhovnik: "To ni razlog, da mu re?e? kurbin sin. " Dekle: "Ampak o?e, imel je AIDS! " Duhovnik: "O ta kurbin sin!!! " 1 Citiraj
mazdohist Napisano 27. marec, 2007 Prijavi Napisano 27. marec, 2007 Dekle: "Oprostite, o?e, gre?ila sem. " Duhovnik: "Kaj si storila, otrok moj? " Dekle: "Mo?kemu sem rekla kurbin sin. " Duhovnik: "Zakaj pa si mu rekla kurbin sin? " Dekle: "Ker me je prijel za roko. " Duhovnik: "Tako? " (in jo prime za roko) Dekle: "Da, o?e. " Duhovnik: "To ni razlog, da re?e? ?loveku kurbin sin. " Dekle: "Nato me je prijel za prsi. " Duhovnik: "Tako? " (in jo prime za prsi) Dekle: "Da, o?e. " Duhovnik: "To ni razlog, da mu re?e? kurbin sin. " Dekle: "Nato me je slekel. " Duhovnik: "Tako? " (in jo sle?e) Dekle: "Da, o?e. " Duhovnik: "To ni razlog, da mu re?e? kurbin sin. " Dekle: "Nato je zaril svojega saj veste kaj v mojo saj veste kje. " Duhovnik: "Tako? " (in zarije svojega saj veste kaj v njeno saj veste kje) Dekle: "DA, O?E, DA, O?E, DAAA, O ?EEE!!! " (?ez nekaj minut) Duhovnik: "To ni razlog, da mu re?e? kurbin sin. " Dekle: "Ampak o?e, imel je AIDS! " Duhovnik: "O ta kurbin sin!!! " sam tale je pa kruta!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
nisde Napisano 27. marec, 2007 Prijavi Napisano 27. marec, 2007 A brother can´t drive pa ?e dalj?a verzija: Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
zemir Napisano 28. marec, 2007 Prijavi Napisano 28. marec, 2007 A brother can´t drive pa ?e dalj?a verzija: Hudo ker les Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
poky Napisano 28. marec, 2007 Prijavi Napisano 28. marec, 2007 Tak je ko da? kmetu Enzota v roke.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Ciko boy Napisano 28. marec, 2007 Prijavi Napisano 28. marec, 2007 gre francl v knjigarno pa najde eno zelo staro knjigo z recepti kako pregnati hudi?a. si to pogleda in gre v trgovino po vse sestavine (kremplji,netopirji,o?i...) gre domov in za?ne vse to kuhati. po dveh urah kuhanja je smrad tako neznosen da ?ena ne zdr?i ve? in gre od hi?e. pa si re?e francl: glej ga zlomka pa res deluje!! Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!!
nisde Napisano 28. marec, 2007 Prijavi Napisano 28. marec, 2007 gre francl v knjigarno pa najde eno zelo staro knjigo z recepti kako pregnati hudi?a.si to pogleda in gre v trgovino po vse sestavine (kremplji,netopirji,o?i...)gre domov in za?ne vse to kuhati. po dveh urah kuhanja je smrad tako neznosenda ?ena ne zdr?i ve? in gre od hi?e.pa si re?e francl: glej ga zlomka pa res deluje!! Ne me je**t kera huda fora! Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
LabiGT Napisano 28. marec, 2007 Prijavi Napisano 28. marec, 2007 pride vnuk narkic domov in vprasa babi babi, a si ti kaj vidla moje tabletke, so ble na mizi? babi: ma kake tabletke, a si ti vidu zmaje v kuhinji?? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Ciko boy Napisano 28. marec, 2007 Prijavi Napisano 28. marec, 2007 pride vnuk narkic domov in vprasa babibabi, a si ti kaj vidla moje tabletke, so ble na mizi?babi: ma kake tabletke, a si ti vidu zmaje v kuhinji?? adijo pamet babi narki? Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!!
nisde Napisano 28. marec, 2007 Prijavi Napisano 28. marec, 2007 pride vnuk narkic domov in vprasa babibabi, a si ti kaj vidla moje tabletke, so ble na mizi?babi: ma kake tabletke, a si ti vidu zmaje v kuhinji?? LoLz!!1))!!1 Se spomnem k je en kolega pojedu daturo (una semena al kaj so ?e) in po poti domov je videvu STOP znake kako se mu smejijo, kromper ga je prosu naj ga ne skuha, pol je za?el ribe lovit po dnevni sobi, in na koncu ko je ?ou zarad tega v bolnico (pojedu je namre? smrtno dozo) je mislu da je na morju in je zdravnike prosu ?e mu lahko prnesejo coctail! Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
aleksander Napisano 28. marec, 2007 Prijavi Napisano 28. marec, 2007 Pride dekle k duhovniku na spoved : Dekle: Gre?ila sem Duhovnik: Povej vse Dekle: Bila sem s fantom Duhovnik: In ... Dekle: najprej me je prijemal po obrazu Duhovnik : Pa potem ? Dekle : Potem me je pa prijemal po vratu Duhovnik : Pa potem ? Dekle : Potem me je pa prijemal po prsih Duhovnik : Pa potem ? Dekle : Potem me je pa prijemal po trebuhu Duhovnik : Pa potem ? Dekle : Potem me je pa prijemal po kolenih Duhovnik : NE PRESKAKOVAT, NE PRESKAKOVAT !!!! Citiraj V?eraj smo bili ?e pred propadom, jutri pa bomo naredili en velik korak naprej !
nisde Napisano 29. marec, 2007 Prijavi Napisano 29. marec, 2007 Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
mazdohist Napisano 29. marec, 2007 Prijavi Napisano 29. marec, 2007 Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
mazdohist Napisano 29. marec, 2007 Prijavi Napisano 29. marec, 2007 http://www.metacafe.com/watch/443731/oops_part_3/ Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
Segi Napisano 31. marec, 2007 Prijavi Napisano 31. marec, 2007 Fascikel za te?ke trenutke v slu?bi Citiraj "It is not necessary to change. Survival is not mandatory."
nisde Napisano 31. marec, 2007 Prijavi Napisano 31. marec, 2007 ?e bi bli usi fascikli taki bi z veseljem delu kot pisarni?ki molj Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
zemir Napisano 31. marec, 2007 Prijavi Napisano 31. marec, 2007 Mi imamo na ?ihtu ogromno fasciklov bom malo pogledal ?e se kaj zame najde Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Symon Napisano 1. april, 2007 Prijavi Napisano 1. april, 2007 Ne morem iz svoje ko?e, pa sem na?el neko hudo slikco: Citiraj
Boss Napisano 1. april, 2007 Avtor Prijavi Napisano 1. april, 2007 O shit, mene je zvil od smeha.... ampak za delat dddddddddd pa res ne rabi? navora Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 1. april, 2007 Prijavi Napisano 1. april, 2007 pa kaj je narob ez to slikco Citiraj
poky Napisano 1. april, 2007 Prijavi Napisano 1. april, 2007 Kaj je ta H ??? :ne vem: Kot hospital??? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.