uklopko Napisano 21. april, 2007 Prijavi Napisano 21. april, 2007 Sej si misli? da ni res.........ampak je!!!! http://video.google.com/videoplay?docid=-1...31445&hl=en Ma se mor? nasmejat ob takih mix-ih Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
nisde Napisano 21. april, 2007 Prijavi Napisano 21. april, 2007 ?efurji.net Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
poky Napisano 22. april, 2007 Prijavi Napisano 22. april, 2007 He he,kaj sn se nasmejal...... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 23. april, 2007 Avtor Prijavi Napisano 23. april, 2007 En ?opek ?tosev Policaju iz zadnje sobe na postaji je ?ena rodila otroka. Kolega hodi od sobe do sobe in vabi na proslavo: "Pridte v zadnjo sobo, Janez je dobil otroka." "Ja? Kaj pa ima?" "La?ki rizling." Dvakrat sem bil tepen! Prvi?, ko sem atu pokazal spri?evalo, in drugi?, ko je videl, da sem mu pokazal njegovega. Janezek, kar je preve? je pa preve?. Zakaj si zmerjal sosedo, kako je grda? Saj sem se samo hecal. La?e?! ?e bi se hecal, bi rekel, da je lepa! "Mravlje delajo brez odmora ve? kot 12 ur dnevno," razlaga u?itelj biologije svojim u?encem. "Kaj nam to pove?" "Da imajo nesposoben sindikat," Gresta diamantek in kepica zlata po kupu ?odra. Pa pravi diamantek kepici zlata: Mater, tu se pa sami klo?arji zbirajo ! "?oferja bom odpustil. Toliko, da me danes ni povozil!", se razburja direktor. "Oh, lepo vas prosim, dajte mu ?e eno prilo?nost," se oglasi tajnica. "Ja profesor, kak?ni pa ste? Danes ste obuli en rjav in en ?rn ?evelj." "Ja, saj se mi je ?e doma malo ?udno zdelo, toda drugi par ?evljev je ravno tak." Dva prijatelja se hvalita o bistrosti svojih psov."Moj pes je tako pameten, da zmeraj, kadar ho?e v hi?o, pritisne na zvonec.""Mojemu tega ni treba po?eti. ?e nekaj ?asa ima svoj klju?." U?iteljica ?tefica v 2. razredu osemletke vpra?a: "Kateri ?love?ki organ se 10-krat pove?a, ko je stimuliran?" Mojca ji odgovori: "U?iteljica, tega nas pa ne bi smeli u?iti!?" U?iteljica ignorira Moj?ino izjavo in pokima Janezku, ki dr?i roko gor. Janezek:" To je zenica, u?iteljica. U?iteljica: "Pravilno, Janezek. Mojca zate imam pa samo dve opombi: 1. ima? zelo grde misli. 2. enkrat v ?ivljenju bo? ZELO, ZELO razo?arana!! Mo?u umre ?ena. Preden pogrebna slu?ba zapre krsto, da bi jo odnesli do groba, naro?i mo? uslu?bencu: "Prosim, polo?ite ?eno na trebuh v krsto". Uslu?benec se za?udi: "Zakaj pa to?". Mo? strumno odgovori: "?e se slu?ajno zbudi, da bo kopala navzdol!". Moz sedi v samim gatah za mizo in bere casopis, ko pridirja zena in mu rece: "France hitro se obleci, Mici pride na kavo in ni lepo, da bo vidla te tvoje stare kosti." France: "Ja, kar naj vidi, kako malo mi kuhas, da sem tako suh." Zena pa mu ne ostane dolzna: "Pol daj pa se gate dol, da se bo vprasala, zakaj ti sploh kuham!" Citiraj
poky Napisano 23. april, 2007 Prijavi Napisano 23. april, 2007 He he,hude finte..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 24. april, 2007 Avtor Prijavi Napisano 24. april, 2007 Tale prito?ba je pa ena najbolj?ih kar sem jih prebral. Tako do?iveto v so?ni kvazi slovenski-srbohrva??ini. Najbolj?i je pa zadnji stavek LEPO POZDRAVLJENI!! RAD BI SE PRITO?IO ZOPER VA?EGA PODJETJA. VI GOSPOT NISTE NIĆ KRIVI DASE RAZUMEMO ?E NA PRI?ETKU! AMPAK!! DANAS SAM BIO ?E TAKO POZAN ZA SLU?BU KER SAM MALO PROSPO SAM MOGEV HITRO NA POT VENDAR MI JE CRKNIO BRISAVEC NA AVTU ZATO SEM ?EL NA AVTOBUS KI PA VEMO DA SO PO?ASNE VO?NJE! KO SAM SE VOZIO SAM JE URA KAZALA ?E KAR NEKAJ PREĆ ZATO SE MI JE ?E TAKO MUDILO! KO JE AVTOBUS PRI?EO U CENTAR NA KRI?I?TE PRI BAVARSKEM DVORU PA SE JE ZGODILO KAR SE JE! VA? ?OFER VOZILA NEVEM KAJ?E ZNAMKE LETALI?TE BRNIK- REGISTARSKE Kr-37-28T SE JE NAHAJAO OB 13:30 NA KRI?I?TU V LJUBLJANI BAVARSKI DVOR. JAST NEVEM A ZAPOSLUJETE MAJMUNE BRES VOZNI?KEG IZPITA ALI SU VSI DEGENERIKI U TEJ VA?OJ SLU?BI. BUDAL?INA SE JE USTAVIO Z AVTOM SREDI KRI?I?TA IN ZA?TOPAO CELOTEN PROMET. IDIOT?INA NI PROKU?IO DA MORA IT NAPREJ ?EPRAV JE IMEO PRAZNU CESTU IN SO MU USI LJUDI HUPALI NA TRUBE BOG MU JEBO MATER GLUPU KOJA GA RODILA. DA PA TO ?E NI BILO DOVOLJ JE ZRAVEN ?E PU?IO CIGARETU KER SAM VIDIO DA IMA ROKO IZ OKNA VAN. PA KA?NE SU VAM TO PRAVILE DA ZAPOSLIVATE TAKVE IDIOTE???? SEMAFOR JE PRE?O I LJUDI SU SE Z AVTIMA NEKAKO IZMOTALI I PRE?LI PREKO VENDAR JE MOJ AVTOBUS ?E STAO JER JE BIO DIREKTNO ZA TOM BUDALAVIM, DEBILOM KO MU DAO ISPIT DA BOG DA MU GLAVA ODPALA U NAJTE?IM TRENUCIMA!!! TAKO JE STAO CIRKA DESET MINUTA NA MESTU I OVIRAO PROMET DOKLER MU NIJE TRCNULO DA IMA PREDNOST I DA LAHKO PELJE NAPREJ. JAST VAM TAKO POVEM MOJ DRAGI GOSPOD JAZT DA BI ZAMUDIO U SLU?BU JAZT GA LI?NO POI?ĆEM NA VA?OM BRNIKU I NABIJEM GA CELOG DEBELOG ZARA?ENOG U ONAJ JEBENI AUSPUH OD AVTA. PA KJE HUDIĆA PORKA FLEK STE NA?LI TAK?NE LJUDI DA VAM ZASTUPAJU PRIZNANO PODJETJE U SVETU??? GOSPOT SE OPRO?ĆAM TAKO NE GRE DRUGI? BOM JAVIO MILICIJU DA GA UHAPSE!! POVEJTE TEMU MAGARCU DA ?E SU AVTI NA SEMAFORU NA RDE?I I ?E IMA PREDNOST OVINKA DA GA SPELJE NEKA GA SPELJE NEMORA VALJDA DA JE TAKO OPIĆEN U MOZAK. ?E ENKRAT VAMA GOSPOT SE OPRO?ĆAM NISTE NIĆ KRIVI AMPAK NEKOMU PRITO?BA MORA DA GRE! RASMISLITE! I JO? TO: JAST SE UPAM DA NIMATE TAKVE MAJMUN?INE TUDI PILOTE!! ?E PA JIH IMATE SMO LAHKO SREĆNI DA U ZRAKU NI KRI?I?T! POZDRAV! ?EFKO Citiraj
BOJČ Napisano 24. april, 2007 Prijavi Napisano 24. april, 2007 Tale prito?ba je pa ena najbolj?ih kar sem jih prebral. Tako do?iveto v so?ni kvazi slovenski-srbohrva??ini. Najbolj?i je pa zadnji stavek LEPO POZDRAVLJENI!! RAD BI SE PRITO?IO ZOPER VA?EGA PODJETJA. VI GOSPOT NISTE NIĆ KRIVI DASERAZUMEMO ?E NA PRI?ETKU! AMPAK!! DANAS SAM BIO ?E TAKO POZAN ZA SLU?BU KER SAM MALO PROSPO SAM MOGEV HITRO NA POT VENDAR MI JE CRKNIO BRISAVEC NA AVTUZATO SEM ?EL NA AVTOBUS KI PA VEMO DA SO PO?ASNE VO?NJE! KO SAM SE VOZIOSAM JE URA KAZALA ?E KAR NEKAJ PREĆ ZATO SE MI JE ?E TAKO MUDILO! KO JE AVTOBUS PRI?EO U CENTAR NA KRI?I?TE PRI BAVARSKEM DVORU PA SE JE ZGODILOKAR SE JE! VA? ?OFER VOZILA NEVEM KAJ?E ZNAMKE LETALI?TE BRNIK- REGISTARSKEKr-37-28T SE JE NAHAJAO OB 13:30 NA KRI?I?TU V LJUBLJANI BAVARSKI DVOR. JAST NEVEM A ZAPOSLUJETE MAJMUNE BRES VOZNI?KEG IZPITA ALI SU VSIDEGENERIKI U TEJ VA?OJ SLU?BI. BUDAL?INA SE JE USTAVIO Z AVTOM SREDIKRI?I?TA IN ZA?TOPAO CELOTEN PROMET. IDIOT?INA NI PROKU?IO DA MORA IT NAPREJ ?EPRAV JE IMEO PRAZNU CESTU IN SO MU USI LJUDI HUPALI NA TRUBE BOGMU JEBO MATER GLUPU KOJA GA RODILA. DA PA TO ?E NI BILO DOVOLJ JE ZRAVEN?E PU?IO CIGARETU KER SAM VIDIO DA IMA ROKO IZ OKNA VAN. PA KA?NE SU VAM TO PRAVILE DA ZAPOSLIVATE TAKVE IDIOTE???? SEMAFOR JE PRE?O I LJUDI SU SE Z AVTIMA NEKAKO IZMOTALI I PRE?LI PREKOVENDAR JE MOJ AVTOBUS ?E STAO JER JE BIO DIREKTNO ZA TOM BUDALAVIM, DEBILOM KO MU DAO ISPIT DA BOG DA MU GLAVA ODPALA U NAJTE?IM TRENUCIMA!!! TAKO JESTAO CIRKA DESET MINUTA NA MESTU I OVIRAO PROMET DOKLER MU NIJE TRCNULODA IMA PREDNOST I DA LAHKO PELJE NAPREJ. JAST VAM TAKO POVEM MOJ DRAGI GOSPOD JAZT DA BI ZAMUDIO U SLU?BU JAZT GA LI?NO POI?ĆEM NA VA?OM BRNIKU INABIJEM GA CELOG DEBELOG ZARA?ENOG U ONAJ JEBENI AUSPUH OD AVTA. PA KJEHUDIĆA PORKA FLEK STE NA?LI TAK?NE LJUDI DA VAM ZASTUPAJU PRIZNANO PODJETJE U SVETU??? GOSPOT SE OPRO?ĆAM TAKO NE GRE DRUGI? BOM JAVIO MILICIJU DA GAUHAPSE!! POVEJTE TEMU MAGARCU DA ?E SU AVTI NA SEMAFORU NA RDE?I I ?E IMAPREDNOST OVINKA DA GA SPELJE NEKA GA SPELJE NEMORA VALJDA DA JE TAKO OPIĆEN U MOZAK. ?E ENKRAT VAMA GOSPOT SE OPRO?ĆAM NISTE NIĆ KRIVI AMPAK NEKOMUPRITO?BA MORA DA GRE! RASMISLITE! I JO? TO: JAST SE UPAM DA NIMATE TAKVE MAJMUN?INE TUDI PILOTE!! ?E PA JIH IMATE SMO LAHKO SREĆNI DA U ZRAKU NI KRI?I?T! POZDRAV! ?EFKO Tale ?efko bi moral raje "kolesat", namesto, da se z busom vozi... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 24. april, 2007 Prijavi Napisano 24. april, 2007 Mo?na ja,sre?n mo?ek.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
nisde Napisano 24. april, 2007 Prijavi Napisano 24. april, 2007 http://www.webtv.si/v/79/podnapisi Vrjetno ?e videno sam men za?ge Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
poky Napisano 24. april, 2007 Prijavi Napisano 24. april, 2007 Why do i need subtitles??? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 24. april, 2007 Prijavi Napisano 24. april, 2007 Smrdljiv pijanec vstopi na avtobus in se usede zraven duhovnika. Njegova srajca je umazana in prekrita s sminko, iz zepa pa mu strli steklenica viskija. Odpre casopis, ga zacne brati in cez nekaj minut vprasa duhovnika: "Oce, kaj povzroca artritis?" "Gospod, povzroca ga lahkozivo zivljenje, druzenje s cenenimi,pokvarjenimi zenskami, alkohol in prezir do socloveka," zagreto odgovori duhovnik. "Kdo bi si mislil," zamomlja pijanec in se vrne k branju. Duhovnik obzaluje, kar je rekel, se obrne k pijancu in se opravici: "Zal mi je, nisem hotel biti tako grob. Kako dolgo imate artritis?" "Nimam artritisa, oce," odgovori pijanec, "sem pa ravnokar prebral, da ga ima papez." Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 24. april, 2007 Prijavi Napisano 24. april, 2007 Bogi Papa..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
poky Napisano 25. april, 2007 Prijavi Napisano 25. april, 2007 He he,Freak!! A ste to bli na Rogli? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
zemir Napisano 25. april, 2007 Prijavi Napisano 25. april, 2007 No malo za smeh:Men je svetovn Zakaj sem iz?rpan od dela ? ?e leta me daje utrujenost od dela, pa sem vedno krivil pomanjkanje vitaminov, pomanjkanje ?eleza v krvi itd. Dokler nisem odkril vzroka. V Sloveniji je 1.964.036 ljudi. Od tega je 485.895 upokojencev. Tako, da dela le ?e 1.478.141 ljudi. Od tega je 477.716 mladoletnih oz. ?olajo?ih in trije, ki ?e od leta 1950 delajo doktorat tako, da za delo ostane le ?e 1.000.425 ljudi. Od teh ljudi jih je cca 81.246 zaposlenih v vojski, policiji, 76.372 jih dela v vladnih organizacijah, tako da jih ostane le ?e 842.807 za delo. Pa jih od tega polovica dela po ob?inah in upravnih enotah in jih ostane 421403 za delo. 1275 ljudi je zaprtih tako da ostane 420.128 ljudi za delo. 420.126 ljudi je po bolnicah, pri zdravniku ali pa na bolni?ki ali pa swingajo, tako da za delo ostaneta le dva. Ti in jaz... Pa ?e ti samo vice bere?... PORODNE BOLE?INE V porodni?nico pride mlad, nadvse sre?en par. ?ena je grozno zaskrbljena zaradi poroda in bole?in, pa jo zdravniki pomirijo ?e?, da so izna?li napravo, ki bole?ine iz mamice prenese na o?eta. Seveda se oba strinjata, da poskusita. Zdravnik najprej nastavi napravo na 10 % prenos bole?ine. Mamica pravi, da je bolj?e, o?e ne ?uti ni?. Pove?ajo procent na 50 %. Mamica se po?uti odli?no, o?ka tudi in je presre?en, da lahko na tak enostaven in prakti?no nebole? na?in odvzame bole?ine svoji ljubi ?enkici. Zato se zdravniki odlo?ijo, da naredijo 100 % prenos bole?in. Super - mamica rodi brez bole?in, o?ka ves sre?en tudi brez bole?in ob mamici in svojem novorojen?ku hvali zdravnika, da je njihov izum neverjeten. Ko zve?er pride domov najde na pragu ... mrtvega po?tarja ?ENSKI HORMONI: Prejsnjo soboto smo se spet srecali stari prijatelji. Ko smo tako sedeli v gostilni in pili pivo, je beseda Nanesla na razne stvari. Ko je Bil pogovor na vrhuncu, je nekdo povedal, DA je nekoc Bral O raziskavi, ki Je ugotovila,DA so v pivu zenski hormoni. Glede na to, DA je bila NASA druzba raziskovalno Navdahnjena, smo se Odlocili to trditev testirati in ugotoviti, Ali je Pravilna. Zaceli smo intenzivno piti pivo, in sicer je vsak Popil dvajset piv, enega Za drugim. Vse za dobrobit znanosti. Rezultati so bili naslednji: Vsi smo se naenkrat zredili. Vsi smo govorili na ves glas, NE DA bi povedali kaj Pametnega. Seveda in nihce poslusal, kaj govorijo drugi. Imeli smo velike tezave pri voznji avtomobilov. Nikakor nismo uspevali racionalno in smiselno Razmisljati, niti O najpreprostejsih stvareh. Vse napake, ki smo jih pocenjali, smo takoj zanikali. Vsakih pet minut smo letali na stranisce, seveda v Skupinah. Teza je bila dokazana: pivo je res polno zenskih Hormonov!!!! Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
ReDevil Napisano 26. april, 2007 Prijavi Napisano 26. april, 2007 Nujno si poglejte tole mo? kamjona! http://24ur.com/naslovnica/svetkanala/svet...425_3095869.php Citiraj Dobrodo?li na forumu!
ReDevil Napisano 26. april, 2007 Prijavi Napisano 26. april, 2007 Poglejte si mal Bushmanskega opi?jega teatra! http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ekspr...47_60009365.php Citiraj Dobrodo?li na forumu!
nisde Napisano 26. april, 2007 Prijavi Napisano 26. april, 2007 Poglejte si mal Bushmanskega opi?jega teatra! http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ekspr...47_60009365.php Sm vedu da je globoko v sebi ?e zmeri ena navadna opica Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
fr3ak Napisano 26. april, 2007 Prijavi Napisano 26. april, 2007 He he,Freak!! A ste to bli na Rogli? meli smo turnejo po belviju pa po arehu Citiraj
poky Napisano 26. april, 2007 Prijavi Napisano 26. april, 2007 Se mi je zdelo,da je tu neki blizu ja! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 3. maj, 2007 Prijavi Napisano 3. maj, 2007 Vsi Yugonostalgiki in tut tisti ki niste bli nkol lubitli tega pleha, tole je obvezno ?tivo! http://www.rtvslo.si/zabava/modload.php?&a...&c_id=24799 Citiraj Dobrodo?li na forumu!
nisde Napisano 4. maj, 2007 Prijavi Napisano 4. maj, 2007 Moj stric je meu jugeca, 300.000 prevo?enih, pa ?e je ?ou Sam ?ru je k tank Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
zemir Napisano 4. maj, 2007 Prijavi Napisano 4. maj, 2007 Moj stric je meu jugeca, 300.000 prevo?enih, pa ?e je ?ou Sam ?ru je k tank Kva pa je to jaz poznam ljudi ki pri teh kilometrih kupijo avto Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
nisde Napisano 4. maj, 2007 Prijavi Napisano 4. maj, 2007 Kva pa je to jaz poznam ljudi ki pri teh kilometrih kupijo avto Dobra fora majkemi A menja? s svojo pa bom meu mn prevo?enih? Pa seveda da ob tvojem dopla?ilu Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.