Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 14,9k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano
  je zemir napisal:

Va?n da je rde?a :rispekt:

Sm predvidevu da ti bo barva u?e? :D

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Napisano
  je nisde napisal:

Tisti ki gledate BB si mal poglejte spodnji link, gre se o alenu, je pa velik sme?nih slikc o njem :D

http://www.joker.si/mn3njalnik/index.php?showtopic=89476

Fak, jaz bom umrl od smeha! :hohoho::hohoho::hohoho: "Pa od sedaj naprej sem njegov fan ?e samo zato ker je res hecn. Pa kake nore ideje imajo tam na mnenjalniku... :bravo::hohoho:

Objavljena slika

Jaz bom od obilice slik res padu s stola od smeha no! :hohoho::D

EDIT: ?e kar gledam uno temo in umiram od smeha ker ima res zakon fris. Genau za PS. lol :D

Napisano

:hohoho::hohoho::hohoho::hohoho:

HUDA!!!

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano
  je Allyssa napisal:

a sam js ne ?tekam zakaj je tok sme?n? :ne vem:

Odgovor: ker pa? je :P

post-657-1178411895.gif Klikni na sliko in po?aki :D

post-657-1178412208.jpeg

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Napisano

He he,faca je ja! :D

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Tole si poglejte, o?itno teta nima za spodnjice, al pa ni gorka nanje, no sej ve?ina mo?kih je gorka da ona ni gorka nosit le-teh, zdej bo po sistemu Karitas dobila neki cunjic! :P

http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ekspr...507_3096800.php

P.S. Ampak tale tetka zgori mi pa fenomenaln zgleda! :ouje::ljubezen:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano
  je ReDevil napisal:

Tole si poglejte, o?itno teta nima za spodnjice, al pa ni gorka nanje, no sej ve?ina mo?kih je gorka da ona ni gorka nosit le-teh, zdej bo po sistemu Karitas dobila neki cunjic! :P

http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ekspr...507_3096800.php

P.S. Ampak tale tetka zgori mi pa fenomenaln zgleda! :ouje::ljubezen:

Zakaj nobeden ne re?e; "sleci se" :P:hohoho:

Napisano

A tole belo, kar sta mulca razmazala, je vsebina posodice, kamor je foter med gledanjem

"film?kov" po TV "odto?u" v obdobju, ko je bila ?ena nose?a pa je bil prikraj?an... :hohoho:

Nekam sumljiva je takale kanglica v dnevni sobi...

Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.

Napisano

Ja, sem jest tut "kanglco" najdu doma, ko sem bil majhen..... :hohoho:

Napisano
  je Marko_mx-3 napisal:

thebill kar 666. odgovor si dal na to temo :P

Bemo, grem kar zdele eno kozo zaklat na sredi pentagrama pa mal pomolit (ta temnemu) gospodu... :hohoho:

Citat

no,..sam da je nisi napolnu

Men se zdi bol?, da je nisem spraznu... :hohoho:

Napisano
  je Marko_mx-3 napisal:

ta tema ni namenjena tak?nim in druga?nim debatam :P

dj no pa tok fajn je bla debata no :P

Napisano

Evo, se je zacelo - evropski vici o Slovencih :

1. If you open the umbrella in the street of Ljubljana, be careful not

to hurt somebody's eye in Maribor.

2. Why don't the ski springers in Planica do more than 250 meters?

Because they would fly to Italy

3. The shortest joke in the world: A couple is walking along the

slovenian coast...

4. What's the colour of the slovenian patrol boats? Both of them are

blue.

5. Slovenians don't need mobile phones. They can communicate yoddling

from one end of the country to the other.

6. What do the Slovenians need radars for? For fun.

Napisano
  je Grega_ napisal:

3. The shortest joke in the world: A couple is walking along the

slovenian coast...

haha ta je dobra

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Zadnja sporočila

• Aja, kako vžge, na poteg.... 😁😂🤣 Ko sem nalil olje in bencin (vse je prazno) sem potegnil cca 3-4x in je vžgala pri 20 stopinjah brez zavga! Kasneje, ko sem pa čez kake 3 ure pričel z delom pa v prvo.....🤗😉
    • Če na kratko odgovorim, jaz imam zelo težko  in zbito zemljo zato sem kupil ta model, ki je malo težji cca 80-90kg in dovolj močan, da ne skače in da ko rabiš, da koplje ga res z lakoto potisneš na dol in lepo koplje 🤗. Malo sem se še učil pri delu tako, da zdaj obvadam situacijo in sem zelo zadovoljen. 🤗 Prekopavati ričnem v "prvi" prestavi, da lepo z lahkoto nadziram enakomerno globino prekopavanja, pri tem ostane nekaj večjih grud zaradi počasnejše rotacije lopatic (kobi kopal) a jih z drugo vožnji v "drugi" prestavi z večjo hitrostjo in večjo rotacijo lepo razdrobi, tako, da ni na koncu potrebno okopavati. Tako, da dejansko prekoplješ vrt dvakrat! Sem poskusil najprej v drugi prestavi a je težje nadzirat globino in vse skupaj zaradi pot med gredicami in večje hitrosti. Mogoče bi bilo drugače pri kakšni rahli nezbiti zemlji.... 🤔V tretjo sploh nisem dal, ker mislim, da bi bilo vse skupaj prehitro in ne lepo urejeno, bom pa naslednje leto poskusil.  Ker vem, da veš veliko glede prekopavanja boš razumel kaj sem ti hotel povedat zgoraj. Če te še karkoli zanima kar vprašaj, sem tukaj.... 
    • Toliko km sem jaz z dizlom delal
    • Še ena velika pohvala glede porabe bencina   Z zadnjim rezervoarjem naredil 650km. Poraba je bila 10,13 l/100km - kar je za 4.4 litrski dinozaver za moje pojme izredno malo   
    • Spet mi je tekst izbrisalo...ajd,še enkrat. že par let me pri fordovih Mak Feever 5R platiščih moti rdeča "umazanija" od rje...z vsem živim sem že poizkusil,pa ni šans dol dobiti... in lih zadnjič na šihtu od sodelavca dobim nasvet očistiti z 20% solno kislino za gospodinjstva (za vodni kamen)...seveda z opozorilom postopnega zelo hitrega čiščenja le manjših delov platišča z nato takojšnjim in zelo temeljitim izpiranjem. In,kaj naj rečem-ne morem verjeti...noooro😲,kakšni rezultat prej-pozneje🧐 Uporabil sem pa res drag,kvaliteten in mehek čopič z naravnimi ščetinami od Žime.   Je sodelavec takrat pokazal platišča,ki jih je sam enkrat z solno kislino očistil...redko vidiš take "zapečene" feltne...rezultat pa res nenormalen... Je rekel,da se sosed ukvarja z avto-preprodajo,in mora včasih očistiti katastrofalno zanemarjene feltne,in baje skoz z solno pere (normalno kot sem napisal-previdno,nežno,hitro in ogromno temeljitega izpiranja).   Še vedno ne morem verjeti🙄...možno,da pa sem samo jaz tisti "bukselj",ki tega do sedaj ni vedel😂   EDIT:-tisto na prvi sliki-to je "čista" feltna večkrat oprana z namenskim čistilom FraBer Red Wheel !!!
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.