Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 14,3k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Ej Fr3akica,a taki ste Mo?i??? :P:hohoho: Malo sadomazo??? :lol:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

U?er je mev kolega - g. Hro?? nek ra?unalni?ki te?aj in so se baje u?il kako se ra?unalnik pr?ge pa ugasne :D

pol sm ga pa pra?u, ?e je tut mi?ki dav kej sir?ka, pa mi re?e:

d on ga sicer ni dav, da je pa skor zihr ji ga dav en k je zravn njega sedu, k je zmeri naredu ?ist neki druzga kot je demonstrator - prfoks reku, tko da je zih da mi? ni ?la la?na spat :ouje::P

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Dva okostnjaka pred pokopali??em zagledata parkiran avto in se

navdu?ita, da bi zapeljala en krog.

Prvi sede v avto, drugi pa nekam ste?e in se kmalu vrne z ogromnim

nagrobnim spomenikom.

Prvi ga vpra?a: "Ja, kaj pa bo? s to skalo???"

Drugi: "Jaz ne grem nikamor brez dokumentov!!!"

33112_1.png

Napisano

Nasvet za ?ene, katerih mo?ki so v krizi srednjih let (mo?kim pa v opozorilo...)

Nekega dne sem pogledal ?eno in ji rekel:

Pred 25 leti sva bila brez avta, imela sva majhno sobico, sedela sva na oguljenem divanu in gledala ?rno-bel TV, jaz pa sem bil poro?en s ?udovito plavolaso petindvajsetletnico ... Sedaj imava veliko hi?o, mercedesa, usnjeno sede?no in najnovej?i plazma TV, jaz pa sem poro?en z debelu?no petdesetletnico ... to nikakor ne gre skupaj ....

Pa je rekla ?ena: Ah, dragi, ti si kar poi??i ?udovito plavolaso petindvajsetletnico, jaz pa bom poskrbela, da bo? spet imel le majhno sobico, divan in ?rno-bel TV.

33112_1.png

Napisano

He he Boss,dobra finta. :bravo::hohoho::hohoho:

Ti?a vun!!

Napisano

Da niste to MO?I delali?? :P

Ti?a vun!!

Napisano

Sej ?e prebere? ?e njihove poste,lahko izve?,da je nekdo nekaj izbrisal. :D

Ti?a vun!!

Napisano

Sej ?e prebere? ?e njihove poste,lahko izve?,da je nekdo nekaj izbrisal. :D

Sj sm prebrou sam nism biu zih. No zdj sm :D

Fr3ak a ma? ta film?k al karkol da vidm kaj je tok bolanga :D

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Napisano

Najprej mor? kak?no fla?o spraznit..... naprej naj ti pa kdo drug pove :D

Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.

Napisano

Ta je dober:

Po?le ku?an atomsko dombo na ameriko pa uni?i pol amerike. pa ?aka eno leto pa ni? povra?ila. pa po?le ?e eno pa uni?i ?e skor vso ameriko, pa spet ?aka eno leto pa ni? odgovora. pol pa ku?anu dokufri pa kli?e bu?a pa re?e: Are you too cool to shoot us back?

pa re?e bu? nazaj: we cant return the atack, because the main problem is that our GPS sistem cant find nothing called slovenia on its map. :hohoho:

ka pa ?e? smo pa? mali

If in doubt, flat out... 

Napisano

A ne gre nadaljevanje tega s Kućanom nekak tkole:

Kli?e Kućan Busha, pa mu Bush re?e - You fucking Slovakians, is anyone there stil alive...

Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• HANKOOK Winter i*cept evo3 W330 Bi pomoje ble čist ok. Pa so pod 200€.   Dimenzija je nenormalna. Ne glede na to kaj Alex govori. 225/45 je normalna dimenzija za 17". Tak kot so ble za Giulietto in tam so bile tudi ugodne cene.   Tudi jaz imam zimske 18" drage. Samo tak fejst pa ne.   184€ komad Pilot Alpin 5
    • Jaz zimske 17"...letne pa 19"
    • Se razume. Ampak me vseeno zanima, če ima kdo izkušnje s tistimi med 150 - 200 al je vse to crap in je treba pač kupit 250 in je mir? Dejstvo je, da sem navajen dati na avto čimboljše gume, ker je to edini stik z podlago, ampak tukile je cena res že malce ekstremna in bi mogoče bile dobre tudi kakšne cenejše.  
    • To so normalne dimenzije in normalne cene za 19".
    • Imam spet en tak avto (mazda6 2018), ki ima čudne dimenzije gum in so drage za popizdit. Delam po 1000 km na teden in rabim nove zimske gume v dimenziji 225/45R19 in nimam pojma, kaj kupit, da še zadovoljim potrebe po stabilni vožnji, porabi, obrabi čez zimo.   Ima kdo kak predlog, ker cene se res gibajo med 150 do 250 eur.   Hvala.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.