zemir Napisano 18. avgust, 2007 Prijavi Napisano 18. avgust, 2007 Hude fore ni kj. Zdj mi je pa ?ou da nism 50 Da ne bo? potem rekel da ti je ?al ker si 50 Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Boss Napisano 20. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 20. avgust, 2007 ooouch Janez Jan?a pride na po?to in povpra?a, kako se prodajajo znamke z njegovo podobo. Prodajalka razo?arano odvrne: "Zelo slabo, zelo slabo. Deset sem jih prodala, pa so mi jih stranke vse vrnile nazaj in se prito?ile, da na znamkah ni lepila in da jih ne morejo pritrditi na pismo!" Janez ne more verjeti svojim u?esom in ho?e preizkusiti, ali so njegove znamke res popolnoma neuporabne. Vzame eno, mastno pljune nanjo in jo pritrdi na pismo. Znamka dr?i kot pribita. Jan?a pogleda prodajalko, ta pa zavzdihne: "Vi ste pa prvi, ki je pljunil na zadnjo stran. Citiraj
Boss Napisano 20. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 20. avgust, 2007 Iz pivovarne pride delavec pred neko hi?o in pozvoni. Vrata se odprejo in na prag stopi ?enska, ter vpra?a kaj je narobe. Delavec: "V pivovarni je pri?lo do nesre?e. ?al vam moram sporo?it, da je va? mo? umrl." ?enska: " Jezus marija kaj se mu je pa zgodilo?" Delavec: "V cisterno s pivom je padel in utonil" ?enska, vsa v solzah: "Pa je vsaj hitro umrl ali se je dolgo mu?il?" Delavec: "?al moram re?i da se je kar dolgo mu?il. Trikrat je ?el ven scat preden je bilo vsega konec." Citiraj
madmax Napisano 20. avgust, 2007 Prijavi Napisano 20. avgust, 2007 ooouchJanez Jan?a pride na po?to in povpra?a, kako se prodajajo znamke z njegovo podobo. Prodajalka razo?arano odvrne: "Zelo slabo, zelo slabo. Deset sem jih prodala, pa so mi jih stranke vse vrnile nazaj in se prito?ile, da na znamkah ni lepila in da jih ne morejo pritrditi na pismo!" Janez ne more verjeti svojim u?esom in ho?e preizkusiti, ali so njegove znamke res popolnoma neuporabne. Vzame eno, mastno pljune nanjo in jo pritrdi na pismo. Znamka dr?i kot pribita. Jan?a pogleda prodajalko, ta pa zavzdihne: "Vi ste pa prvi, ki je pljunil na zadnjo stran. LoooooooooL ?aki ?aki, a niso na dalenjskem take ?ale prepovedane?! Citiraj
poky Napisano 27. avgust, 2007 Prijavi Napisano 27. avgust, 2007 He he,to je blo pred par leti ja. Policija kot vedno pametno posreduje. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
KAALman Napisano 29. avgust, 2007 Prijavi Napisano 29. avgust, 2007 pride mulc iz svoje sobe zjutraj in v kuhinji sre?a tipa, ki iz hladilnika jemlje pivo pa ga mulc vpra?a: "A si ti moj novi Babysitter" ? pa mu dec odgovori: "Ne, jaz sem tvoj novi Motherfucker" Citiraj LP KAALman
Grega_ Napisano 30. avgust, 2007 Prijavi Napisano 30. avgust, 2007 Prle?ki vic Ju?ek je prnesa Hedi za rojstni den vibrator, zato, ka jemi vec ne stoji, Hedi pa ?e fest srbi. Fstavja mu je batrije, pre?teja navodila, te pa ga je zakurbla. Prva brzina, druga brzina, tretja brzina .. . .Brbrbrbrbrbrbr . . brni kak satan, te pa mu je naednok opa z rok,pa po kuhji brbrbr . . ,pa po priklti brbrbr . . . .,skoka kak zme?ani. Ju?ek se prestro?i, sko?i na stol, te pa se zadere: VDARI GA Z METLOJ HEDA, KA NAS FSEH NE PUFUKA!!!! Citiraj
Boss Napisano 31. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 31. avgust, 2007 Kako se rodijo mened?erji: Mlad fant, Jakec po imenu, je na pode?elju od starega kmeta kupil osla. Kmet mu je obljubil ?ival naslednji dan pripeljati na dom. Drugi dan kmet pozvoni pri Jakcu in re?e: "Zelo mi je ?al, toda osel je pono?i poginil." Jakec: "No, kaj moremo. Ampak denar mi morate vrniti." Toda kmet odvrne: "Hja, denar sem pa ?e zapravil..." Pa se Jakec odlo?i: "OK, potem mi pripeljite osla, kakr?en ?e je..." In kmet mu pripelje mrtvega osla. ?ez mesec dni pa se spet slu?ajno sre?ata in kmet vpra?a Jakca: "Povej mi, kaj si napravil z mrtvim oslom?" Jakec odgovori: "Heheh, prodal sem ga na loteriji." Kmet: "Ampak to ni mogo?e - mrtvega osla ponujati za nagrado." Jakec: "Saj nisem povedal, da je mrtev. Prodal sem 500 sre?k po 400SIT, to je skupaj 200.000 SIT, in kar izra?unajte neobdav?en dobitek, ?e od?tejete ?e, kar sem vam dal za osla." Kmet zmiguje z glavo in vpra?a: "Pa se nih?e ni prito?il, ker je bil osel mrtev?" Jakec: "Seveda se je, vendar samo eden, tisti, ki je kupil "polno" sre?ko in osla zadel. Njemu sem seveda vrnil kupnino za sre?ko in mo?akar je bil zadovoljen. Ostalih 499 pa tako nima pojma, da je bil osel mrtev." In Jakec je odrasel in zdaj je verjetno direktor kak?ne banke, direktor VZAJEMNE, direktor investicijske dru?be, kak?nega pokojninskega Sklada, sindikata ali pa politik. Kdor zna, zna, kdor pa ne si je sam kriv... Citiraj
Boss Napisano 31. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 31. avgust, 2007 sej ne vem a je tole sme?no ali ?alostno Letali??e Ljubljana Citiraj
poky Napisano 31. avgust, 2007 Prijavi Napisano 31. avgust, 2007 Mnja,ena na?a ?tajerka se je malo zmotla...... Ni vedla naj gre levo ali desno,pa je tak dolgo oklevala,da je na koncu za ziher kr ravno peljala. (story by poky ) Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 31. avgust, 2007 Prijavi Napisano 31. avgust, 2007 Mnja,ena na?a ?tajerka se je malo zmotla...... Ni vedla naj gre levo ali desno,pa je tak dolgo oklevala,da je na koncu za ziher kr ravno peljala. (story by poky ) kr povej, da jo pozna? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 31. avgust, 2007 Prijavi Napisano 31. avgust, 2007 To pa ne,samo tablice ma MB,?e to je dosti sramotno. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 31. avgust, 2007 Prijavi Napisano 31. avgust, 2007 sej je prav naredila (ce gledamo politicno), je rekla: nasa levica je za en drek, desnica pa nic boljsa...jebes ti to grem jaz po moje direkt v center Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Grega_ Napisano 31. avgust, 2007 Prijavi Napisano 31. avgust, 2007 Labi, vidim da bi ti znal tole ?ensko dobro potola?iti s tak?nimi besedami Citiraj
poky Napisano 1. september, 2007 Prijavi Napisano 1. september, 2007 Labi, vidim da bi ti znal tole ?ensko dobro potola?iti s tak?nimi besedami Ne to......za politika bi bil zakon,ker bi vedno po sredini vleko......... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Sishi Napisano 1. september, 2007 Prijavi Napisano 1. september, 2007 Jutranja molitev: O?e na? v nebesih Ti, ki se vozi? po ?tirih kolesih daj nam benz na? vsakdanji hiter ?tart in pospe?ek ?im bolj?i. O?e na? v nebesih blagoslovi nam na?e vozilo daj nam V6 turbo motorje 24 ventilov in ?tiri ?portne odmi?ne. O?e na? v nebesih posve?eno bodi Tvoje ime daj nam hladen zrak v cilindre drag race in cold intake za filtre. O?e na? v nebesih odpusti nam prirejene homologacije in ne odvedi nas pred policaje temve? obvaruj nas zaribanih motorjev. Amen Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
zemir Napisano 1. september, 2007 Prijavi Napisano 1. september, 2007 ?i?i ti si pa ?ist veren tip Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
poky Napisano 1. september, 2007 Prijavi Napisano 1. september, 2007 Kak bo ?ele ju3 zjutraj........ Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 1. september, 2007 Avtor Prijavi Napisano 1. september, 2007 ?i?i ti si pa ?ist veren tip ?e kaj zale?e je dobro biti tudi veren Citiraj
Sishi Napisano 1. september, 2007 Prijavi Napisano 1. september, 2007 ?i?i ti si pa ?ist veren tip Kill your idol Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
bbilder Napisano 2. september, 2007 Prijavi Napisano 2. september, 2007 Tito, Jovanka, Kardelj in Pepca so bili povabljeni h Carterjevim v Belo hi?o na ve?erjo. Po aperitivu in klepetu v salonu jih je gostiteljica povabila v jedilnico. Tam pa - zlat pribor, zlati kro?niki... Niti sedeli ?e niso, ko je Kardelj ?e sunil velik zlati kro?nik in ga skril pod srajco. Ko je Jovanka to videla, je rekla Titu:"Jo?a, Kardelj je sunil zlati kro?nik. Tudi jaz ho?em enega." Tito se je za?el izgovarjati: "Poslu?aj, Jovanka, jaz si pa? ne morem privo??iti, da bi na sprejemih kradel zlate kro?nike. Navsezadnje sem vendarle najve?ji sin na?ih narodov in narodnosti ter ustanovitelj gibanja neuvr??enih." Jovanka pa je vztrajala in trmarila: "Ho?em zlati kro?nik, druga?e mi bo Pepca s hvalisanjem po?rla ?ivce, ko se vrnemo v Jugo." Tito razmi?lja, kaj bi. Treba bo ukrasti kro?nik in pika. Vstane, prosi prisotne za trenutek pozornosti in za?ne: "Cenjeni prijatelji, morda ne veste, da sem bil neko?, preden sem postal revolucionar in vodja komunistov, ?arodej." Prisotni ga presene?eno gledajo, Tito pa nadaljuje: "Prikazal vam bom enega svojih priljubljenih trikov." Vzame z mize zlat kro?nik in ga lahkotno spravi pod srajco. V jedilnici zavlada ti?ina, Tito si pa mirno zapenja srajco in nadaljuje: "Zdaj pa, prosim, uganite, kje je kro?nik." Vsi poka?ejo s prstom nanj, Tito pa smehljaje re?e: "Ne, pri Kardelju je!" Citiraj
ReDevil Napisano 3. september, 2007 Prijavi Napisano 3. september, 2007 Si?i - ti si pa fleksibilni vernik! ?koda da ni pomagal, ampak dobra molitu usen! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.