qwerty Napisano 4. september, 2007 Prijavi Napisano 4. september, 2007 Poleti poleti pti?ica mogo? ji je guma spustila pa ni mela dvigalke Citiraj If in doubt, flat out...
ReDevil Napisano 5. september, 2007 Prijavi Napisano 5. september, 2007 Tole komot sem uklu?mo; http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/glasb...831_3104715.php Citiraj Dobrodo?li na forumu!
poky Napisano 5. september, 2007 Prijavi Napisano 5. september, 2007 Mah,kmet,ne pa slav?ek! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 5. september, 2007 Prijavi Napisano 5. september, 2007 hehe,..poky njegov no.1 fan Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
LabiGT Napisano 5. september, 2007 Prijavi Napisano 5. september, 2007 sam po mojem je res fan, pol pa tle se dela, da ga ne mara Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Allyssa Napisano 5. september, 2007 Prijavi Napisano 5. september, 2007 sam po mojem je res fan, pol pa tle se dela, da ga ne mara Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 5. september, 2007 Prijavi Napisano 5. september, 2007 hehe,..poky njegov no.1 fan sam po mojem je res fan, pol pa tle se dela, da ga ne mara PA KAJ SN JAZ VAMA KAJ NAREDO????? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 5. september, 2007 Prijavi Napisano 5. september, 2007 JA!!! ?e zdj ne vem odgovora Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 5. september, 2007 Prijavi Napisano 5. september, 2007 Pa kaj bi rada vedla??? Vidim ga v?asih v MBju,samo mi gre tak na jetre,da ti ne morem povedat......... Me je sram,da je iz MBja....... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 5. september, 2007 Prijavi Napisano 5. september, 2007 a-a,..?ist sfaliu temo Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
LabiGT Napisano 5. september, 2007 Prijavi Napisano 5. september, 2007 Pa kaj bi rada vedla??? Vidim ga v?asih v MBju,samo mi gre tak na jetre,da ti ne morem povedat......... bi ga rad vec vidu a ne? sam nima casa on za vse fane bolje ista nego nista Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 5. september, 2007 Prijavi Napisano 5. september, 2007 ?aki ti mene.....se se ?e vidima. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 5. september, 2007 Prijavi Napisano 5. september, 2007 ?aki ti mene.....se se ?e vidima. si ?e bli?ji pravi temi sam odgovora ?e ni ni Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 5. september, 2007 Prijavi Napisano 5. september, 2007 Vpra?aj Labija,kdaj pride v MB. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 5. september, 2007 Prijavi Napisano 5. september, 2007 kaj ce gremo jutr? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Allyssa Napisano 5. september, 2007 Prijavi Napisano 5. september, 2007 pacek kaj ce gremo jutr? ?e gremo jutr ni ni mafinov, ker ni ni ?asa nardit mafine :ne vem: sploh pa je poky reku da pride v Lj, samo ga skrbi da bo sprejemni odbor premejhn da bi se mu spla?al pridt Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 5. september, 2007 Prijavi Napisano 5. september, 2007 Ja ?e pridete v MB,bom ?e bolj vesel,da mi ne bo treba v LJ hodit. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 5. september, 2007 Prijavi Napisano 5. september, 2007 ammmmmmmmm,..dejmo se tko zment,..ta tedn se dr?imo plana,..drug tedn strokovno podkupm Labija Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 5. september, 2007 Prijavi Napisano 5. september, 2007 Ma ti ga podkupuje? ?e celi mesec...... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 5. september, 2007 Prijavi Napisano 5. september, 2007 ma ne,..ubistvu ga ne,..zato pa je tko k je o fak,..js nimam n? pametnga za oble?t prestavmo use skp za k?n tedn Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 5. september, 2007 Prijavi Napisano 5. september, 2007 Glede obla?il sn mislo..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 5. september, 2007 Prijavi Napisano 5. september, 2007 vem kdaj pol pride? jutr? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 5. september, 2007 Prijavi Napisano 5. september, 2007 Ko pridete po mene! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 5. september, 2007 Prijavi Napisano 5. september, 2007 grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Sishi Napisano 6. september, 2007 Prijavi Napisano 6. september, 2007 Policist je v za?etku ?olskega leta vsak dan stal pred osnovno ?olo, da je pazil na varnost otrok, ki so pre?kali cesto. Vsak dan je mimo pri?el Janezek, ki mu je vedno dejal: "stri?ek policaj, pozdravlja te Ante!" "Kateri Ante?" "Tisti, ki te gleda s kante!" se je zasmejal fanti? in od?el dalje. Tse je ponavljalo kar nekaj dni, nekega jutra pa je policist od?el h komandirju in dal odpoved. "Ne morem ve? opravljati svojega dela. Preve? je stresno. Nek mulec me vsak dan zafrkava in tega ne prenesem ve?!" Ko je komandir izvlekel iz njega, kaj se vsak dan dogaja pred ?olo, mu je svetoval: "Pojdi pred ?olo in tokrat ti prvi reci de?ku: pozdravlja te Zavrl, in ko te bo vpra?al kateri Zavrl, mu reci, tisti ki te bo zaprl." Policist je res od?el pred ?olo in ko je zagledal Janezka mu je rekel: "Pozdravlja te Zavrl!" "Vem!" je odgovoril Janezek. "Mi je ?e Ante povedal." "Kateri Ante?" "Tisti ki te gleda s kante!" se je zasmejal Janezek. Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.