Symon Napisano 2. oktober, 2007 Prijavi Napisano 2. oktober, 2007 ?e nekaj "kur?evih" vicov Pride Mujo k doktorici in ji jamra, da mu pens ?kripa ko se samozadovoljuje. Doktorica: "Sle?ite se" Mujo se sle?e doktorica pa ga za?ne ogledovati. Nadene si rokavice in posku?a. Mujo: "Pa morate bolj hitro kar pozorno poslu?ajte" Ona ga za?ne hitro obdelovati in da obraz ?isto zraven nakar jo Mujo po?prica. Doktorica: "Perverznjak! Drugi? pojdite v javno hi?o!!" Mujo: "Sem ?e bil pa ne vzamejo zdravstvene kartice" Mujo je imel to bolezen, da mu je penis celo ?ivljenje rastel. Fata ni imela ni? proti nakar je nekega dne penis prerasel noge. Odideta k doktorju in le-ta re?e, da to ni noben problem, da bodo uredili z operacijo. Fata: "Koliko ?asa pa potem ne bo mogel hoditi?" Doktor: "Hoditi?" Fata: "Ja a mu ne boste nog podalj?ali??" "Boli me kurac" "Pojdi k urarju tam popravljajo majhne stvari" Mujo pride k doktorcici in re?e naj si ogleda penis. Ona si ga res za?ne ogledovati preu?evati nakar ga vpra?a zakaj je pravzapav pri?el. Mujo: "Pa poglej si ga, kaj ni velik, krasen in lep?" Citiraj
Boss Napisano 2. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 2. oktober, 2007 Tole je v Novem Mestu... lepo, da skrbijo za red tudi na plo?nikih, da ne pride do prerivanja in nesre? zaradi neprilagojene hitrosti. Citiraj
Symon Napisano 2. oktober, 2007 Prijavi Napisano 2. oktober, 2007 Boss Evo sem vedel da sem ene par vicev pozabil: Pride mo? pozno zve?er domov, se ule?e k ?eni in se za?ne nekaj drgniti obnjo. Ona mu odvrne da danes ne, da ima menstruacijo. "Pa kaj vam je danes, a ste se zmenile al kaj?" zagodrnja mo? in se obrne stran. :ne vem: Mo? je bil zelo ponosen nase in na ?eno, da imata 5 otrok (saj veste eden tistih ta pobo?nih, ki pravijo "kolikor jih bo Bog dal") in je ?eno klical mati petih. Njej je to presedalo a on je kar vztrajal. nekega ve?era je na neki lokalni pogostitvi (spet neki cerkvenega ) zaklical: "Mati petih pridi sem!" Odgovor: "?e prihajam o?e treh!" V neki mali verni ob?ini kjer vsak pozna vsakogar je bil ?upni, ki je rad zbiral pti?e. Eksoti?ne. Nekega dne pa mu zmanjka najdra?ji pti? in se odlo?i, da bo to omenil v nedeljski pridigi. "Naj vstane tisti, ki ima 'ti?a!" In vstanejo vsi mo?ki "Ne, ne, naj vstanejo tisti, ki so videli 'ti?a!" Sedaj vstanejo ?e vse ?enske "Ho?em re?i naj vstane tisti, ki ima 'ti?a, ki ni njegov!" Sedaj se mo?ki usedejo, ?ene pa ?e kar stojijo ?upnik se zamisli kaj se dogaja in gre kar k bistvu: "Naj vstane tisti, v ?igar rokah je sedaj 'ti?!" V tem trenutku vstane mladenka v zadnji klopi in re?e fantu zraven nje: "Sem ti rekla, da bo videl!!" Citiraj
Symon Napisano 2. oktober, 2007 Prijavi Napisano 2. oktober, 2007 Lool tole morate videti. Turbobitch v akciji, eni ga poznate, eni ne: In za tiste, ki ga ne poznate (dobro): Tip ne pije, ne kadi (niti cigaret, niti kaj mo?nej?ega ) Kot je sam rekel, tak pa? je. Citiraj
poky Napisano 2. oktober, 2007 Prijavi Napisano 2. oktober, 2007 He he,pravi turbokmet! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
zemir Napisano 2. oktober, 2007 Prijavi Napisano 2. oktober, 2007 Lool tole morate videti. Turbobitch v akciji, eni ga poznate, eni ne: In za tiste, ki ga ne poznate (dobro): Tip ne pije, ne kadi (niti cigaret, niti kaj mo?nej?ega ) Kot je sam rekel, tak pa? je. Legenda!!!Mi smo bili ravno tam ko je izvajal svoj nastop Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
bbilder Napisano 3. oktober, 2007 Prijavi Napisano 3. oktober, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=a_rmLmrCv6E Te pa so en velk LOL Citiraj
BOJČ Napisano 4. oktober, 2007 Prijavi Napisano 4. oktober, 2007 KDO PRAVI, DA CERKEV NI ZA HECE Oglasi na ?upnijskih panojih (vsi so prepisani z resni?nih ?upnijskih panojev). * Za vse, ki imate otroke, pa tega ne veste, imamo prostor, opremljen za otroke. * Skupina za ponovno pridobitev zaupanja vase se zbira ob ?etrtkih ob 19h. Prosim, vstopite pri zadnjih vratih. * V petek ob 19h bodo otroci iz oratorija v ?upnijski avli uprizorili Shakespearovega Hamleta. ?upljani ste vabljeni, da se udele?ite te tragedije. * Drage gospe, ne pozabite na dobrodelni sejem! To je odli?en na?in, da se znebite vseh tistih neuporabnih stvari, ki vam jemljejo prostor v stanovanju. Pripeljite svoje mo?e. * Tema dana?nje kateheze: Jezus hodi po vodi. Jutri?nja kateheza: I??emo Jezusa. * Zbor nad?estdesetletnikov za vse poletje preneha delovati, s hvale?nostjo vseh ?upljanov. * ?upnijska ko?arkarska turneja se nadaljuje s tekmo v sredo zve?er: pridite navijat za nas, ko bomo sku?ali premagati Kristusa Kralja. * Cena za udele?bo na seminarju o molitvi in postu vklju?uje vse obede. * Prosimo, da va?e darove polo?ite v kuverto skupaj z rajnimi, za katere ?elite, da molimo. * V torek zve?er bo v ?upnijski avli ve?erja na osnovi fi?ola. Sledil bo koncert. Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 4. oktober, 2007 Prijavi Napisano 4. oktober, 2007 hehe,..lih sm dobla na mail,..kdo mi je ?e poslal Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 4. oktober, 2007 Prijavi Napisano 4. oktober, 2007 hehe,..lih sm dobla na mail,..kdo mi je ?e poslal Nimam pojma... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 6. oktober, 2007 Prijavi Napisano 6. oktober, 2007 Razgovaraju Mujo i Haso. - Dobro Haso, prijatelji smo, pa kako si mogao spavati s mojom ?enom? - Samo sam htio vidjeti razliku izmedju tvoje i moje. - Pa ?ta mene nisi pitao? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
zemir Napisano 7. oktober, 2007 Prijavi Napisano 7. oktober, 2007 Razgovaraju Mujo i Haso. - Dobro Haso, prijatelji smo, pa kako si mogao spavati s mojom ?enom?- Samo sam htio vidjeti razliku izmedju tvoje i moje.- Pa ?ta mene nisi pitao? C na kvadrat Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Alex Napisano 7. oktober, 2007 Prijavi Napisano 7. oktober, 2007 Glej prevajalko Ha,ha ta pa res nazorno to prevaja... Citiraj
zemir Napisano 8. oktober, 2007 Prijavi Napisano 8. oktober, 2007 Slika pove vse Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
zemir Napisano 8. oktober, 2007 Prijavi Napisano 8. oktober, 2007 Ne me jebat A slu?ajno ve kje je ta krton postavljen? Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
ReDevil Napisano 8. oktober, 2007 Prijavi Napisano 8. oktober, 2007 Se mi zdi d je blo neki od Prekmurja govora, d je en izdelu supr dupr polcajsko maketo! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
ReDevil Napisano 8. oktober, 2007 Prijavi Napisano 8. oktober, 2007 Ne glede na use, se ne pusti mott in ?e naprej "radarira" Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Boss Napisano 8. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 8. oktober, 2007 Ne me jebat A slu?ajno ve kje je ta krton postavljen? V okolici Trebnjega postavljajo en tak komplet papirnega policaja s papirnim avtom sam je zaradi konstantnega "dela" na soncu in neugodnih vremenskih razmerah ?e mo?no zbledel Citiraj
Boss Napisano 8. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 8. oktober, 2007 Mal vicev za izbolj?anje raspolo?enja ob za?etku delovnega tedna Kasno nave?e ulazi kćer u kuću, a otac koji je ?ekao ka?e: - "Opet si pu?ila?" Ona prepla?eno: - "Nisam, hoće? li da puhnem?" - "Ne mora?, samo se obri?i", odgovori otac. Kako kanibal zove trudnicu? - Kinder surprise. Koja je razlika između bijelca i crnca kad im izmakne? stolicu? Bijelac padne, a crnac ostane visiti... Kaj ima 4 noge i jednu ruku? -Pitbull na dje?jem igrali?tu! Koja je sli?nost između policajca i prostitutke? Oboje na cesti sramote obitelj! Do?li doktor i policajac na uviđaj nesreće gdje je bilo dosta povrijeđenih. Doktor ih pregleda pa re?e:"Ovaj je mrtav, ovaj mrtav, ovaj mrtav..." Odjednom se jedan malo podigne pa ka?e:"Ej, ja sam ?iv!" Na to ga policajac odalami pendrekom po glavi: "Ma, od kud ti zna? bolje od doktora, majku ti jebem !?!" Citiraj
poky Napisano 8. oktober, 2007 Prijavi Napisano 8. oktober, 2007 Pojavil se je zelo nevaren virus z imenom DELO . Ce dobite DELO od svojih kolegov/ic, sefov/ic ali kogar koli drugega, po elektronski posti ali na kakrsen koli drugi nacin, SE GA NE DOTIKAJTE! Virus popolnoma izbrise vase privatno zivljenje. Ce slucajno pridete v stik z DELOM, takoj oblecite jakno, vzemite s seboj dva dobra prijatelja/prijateljici in pojdite naravnost v najblizji lokal. Narocite antivirus, znan pod imenom PIVO ali REFOSK. Antivirus jemljite, vse dokler ne bo DELO povsem izloceno iz vasega sistema. To opozorilo posljite vsaj 5 prijateljem/prijateljicam. Ce ugotovite, da jih nimate 5, to pomeni, da ste ze okuzeni in da DELO upravlja z vasim zivljenjem. ZAPOMNITE SI, VIRUS JE SMRTONOSEN! To se zdi samo fraza, vendar je resnica - na smrtni postelji ni se nihce nikoli rekel: "Zakaj nisem v zivljenju vec delal/a!" Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
poky Napisano 8. oktober, 2007 Prijavi Napisano 8. oktober, 2007 Ugotovili so, kako je pri?el doping v Jolando ?eplak. Baje ga je fafala kolesarjem....redno! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.