poky Napisano 18. oktober, 2007 Prijavi Napisano 18. oktober, 2007 Voze se Mujo I Haso u autobusu, vrućina, kad će ?ofer : *- Da vam pustim air condition?* *- Nemoj, pusti neke narodnjake, nijesmo mi za taj hard rock* Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 18. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 18. oktober, 2007 Pa ?e basen dneva Sedi orel na veji visokega drevesa in cel dan ne dela ni?. Samo sedi, lenari in se son?i. Mimo pride zajec in ga pozdravi: "Hej, orel, kaj dela??" Orel odvrne: "Ni? ne delam, samo sedim tukaj, lenarim in u?ivam." Zajec: "Pa lahko tudi jaz to po?nem?" Orel: "Seveda, zajec, zakaj pa ne, ?e ti se usedi." Zajec se usede na tla ter tudi on za?ne lenariti. Kmalu pa pride mimo lisica, vidi lenega zajca ter ga - HOP! - po?re. Nauk: Sedi? in ni? ne dela? lahko le, ?e si na dovolj visokem polo?aju... in kako si nekateri to predstavljajo v praksi Citiraj
poky Napisano 18. oktober, 2007 Prijavi Napisano 18. oktober, 2007 > Blondinka razlaga prijateljici: "Padla sem pri vozni?kem. Zapeljala sem v kri?i??e s kro?nim prometom, in ker je pisalo 30, sem 30 krat peljala okoli, pa me je vrgel." > Prijateljica (tudi blondinka) "Gotovo si se za?tela." xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Vsem v vednost! Od danes dalje ne po?iljam ve? e-mailov. Zahvaljujo? Po?ti Slovenije se vra?am lizanju znamk. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Sirius Napisano 18. oktober, 2007 Prijavi Napisano 18. oktober, 2007 Vsem v vednost!Od danes dalje ne po?iljam ve? e-mailov.Zahvaljujo? Po?ti Slovenije se vra?am lizanju znamk. Najve?ji problem tvoje odlo?itve je v tem, da jih mora? lizati od zadaj!!!! :mi pijemoo: :mi pijemoo: Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
poky Napisano 18. oktober, 2007 Prijavi Napisano 18. oktober, 2007 Ki to pi?e?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 18. oktober, 2007 Prijavi Napisano 18. oktober, 2007 Najve?ji problem tvoje odlo?itve je v tem, da jih mora? lizati od zadaj!!!! :mi pijemoo: :mi pijemoo: Tud to je dobr Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Sirius Napisano 18. oktober, 2007 Prijavi Napisano 18. oktober, 2007 Ki to pi?e?? Nikjer.Ponavadi je lepilo, ki se je v?asih aktiviralo z jezikom, na zadnji strani znamke (danes zaradi DNK uporabljamo navla?ene spu?vice). Mogo?e so pa te "tvoje" inovativne, polo?i? znamko na pismo in poli?e? od spredaj in lepoti?ka spusti lepilo na zadnji strani ... in znamka dr?i kot pribita... Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
poky Napisano 18. oktober, 2007 Prijavi Napisano 18. oktober, 2007 He he,dobra slika. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 18. oktober, 2007 Prijavi Napisano 18. oktober, 2007 ?estitam za 8.000 objavo Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 18. oktober, 2007 Prijavi Napisano 18. oktober, 2007 Hvala,hvala....samo sn res spregledal. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 18. oktober, 2007 Prijavi Napisano 18. oktober, 2007 tko k Esmeralda? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 18. oktober, 2007 Prijavi Napisano 18. oktober, 2007 Ne ne,ne tak. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 18. oktober, 2007 Prijavi Napisano 18. oktober, 2007 aja ne sorry....to sm js tko Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 18. oktober, 2007 Prijavi Napisano 18. oktober, 2007 He he,kdaj si pa sploh oslepela?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 18. oktober, 2007 Prijavi Napisano 18. oktober, 2007 ti bom povedala,..takrt k dobim mojo celotno vede?evalsko napoved Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 18. oktober, 2007 Prijavi Napisano 18. oktober, 2007 A mojo? Ja boma ju3 nadaljevala,danes sn iztro?en ?e. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 18. oktober, 2007 Prijavi Napisano 18. oktober, 2007 no sej,...ti jutr povem Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 18. oktober, 2007 Prijavi Napisano 18. oktober, 2007 OK. Jaz pa tebi napovem..........prihodnost. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Marko_mx-3 Napisano 18. oktober, 2007 Prijavi Napisano 18. oktober, 2007 kaj ne moreta ostati v eni temi? Citiraj
poky Napisano 18. oktober, 2007 Prijavi Napisano 18. oktober, 2007 OK,naj ti bo. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 18. oktober, 2007 Prijavi Napisano 18. oktober, 2007 hm,..si jo bom sama,..Marko me bo sorry Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Sirius Napisano 19. oktober, 2007 Prijavi Napisano 19. oktober, 2007 BOSANSKI GRAFITI: - NECU ZVAKE, HOCU SVOJ KUSUR! - RATOVANJE ZA MIR JE ISTO ?TO I TUCANJE ZA NEVINOST! - JEBO UCENJE, UCI JEBANJE! - ZENE PAMET U GLAVU, A DOLE STA ULETI! - JEDITE GOVNA, HILJADU MUHA NE MOZE BITI U ZABLUDI! - U ALKOHOLU SIGURNO IMA ZENSKIH HORMONA, JER JA KADPOPIJEM NE ZNAM VOZITI AUTO I POCNEM PRICATI GLUPOSTI! - JA NISAM DEBELA, JA SAM ZENA I PO! (na salonu zauljepsavanje u Sarajevu) BEOGRADSKI GRAFITI: - BUDI UZ MENE KAD ODEM OD TEBE - ZA LEPRSAV HOD I SJAJ U OCIMA, KORISTITE KOZMETIKU"HEINEKEN" - NEKO NAM JE STAVIO DROGU U HEROIN - STA ZNACI ZIVJETI U ILUZIJI? KAD POSLE 25 GODINA BRAKAPRIMETIS DA TI ZENA NIJE STRASTVENA NEGO ASTMATICAR - VOZIM KO GROM! SVAKI DAN UDARIM U DRVO! - HIMENIZIRAMO VAGINE! - HILJADU LJUDI-HILJADU CUDI, HILJADU ZENA - 2000 SISA! - AFRIKA NE MOZE DA BUDE DALEKO. KOD NAS U FIRMI RADIJEDAN CRNAC I NA POSAO DOLAZI BICIKLOM. - AKO NE MOZETE DA ZIVITE JEDNO BEZ DRUGOG, VENCAJTE SEPA CETE MOCI - SIDA, SIDA, E PA STA JE, AKO JE SIDA NIJE RAK - NAS VAZDUH IMA JEDNU PRENOST - VIDIMO STA UDISEMO - PROLECE U BEOGRADU - UJUTRO SE CUJU PTICE KAKO KASLJU - MENE NOVAC I SLAVA NE ZANIMAJU. SAMO NOVAC! - DANAS SAM IMAO UZASAN DAN: UKRALI SU MI AUTO, OBILI SU MI STAN, JEDINO POZITIVNO JE HIV-TEST - IZGUBIO SAM VERU U SEBE, VERU U LJUBAV, VERU U SVET,JEDINU NADU SAM NASAO U IGLI, SAD HEKLAM I SUPER MI JE - PAS JE COVJEKOV NAJBOLJI PRIJATELJ. ZENA ZAUZIMAIZVANREDNO DRUGO MJESTO - SVAKO "ZASTO" IMA SVOJE "BEM LI GA" - NIKAD TE NECU ZABORAVITI, SAMO IDI! Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
apcih Napisano 19. oktober, 2007 Prijavi Napisano 19. oktober, 2007 tako se ne sme parkirat: in ?e kaj se zgodi ?e pozabi? zategniti vijakeima kdo dvigalko? Citiraj
Sirius Napisano 19. oktober, 2007 Prijavi Napisano 19. oktober, 2007 hm,..si jo bom sama,..Marko me bo sorry A te je marko ?e??? in, ?e jezakaj sorry Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.