qwerty Napisano 4. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 4. marec, 2009 UKRADU SM EVROPO (bicikl) http://www.mojvideo.com/video-ukradu-sm-bi...31f695684ceccbe KOMENTIRAJTE Citiraj If in doubt, flat out... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
kowkele Napisano 5. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 5. marec, 2009 Mujo in Haso pobegneta iz Bosne. Evropa je ?e prepolna beguncev, zato > > najdeta neko ladjo za Japonsko. In res, tam jih pri ?aka > > komisija za imigrante: "Kaj znata delati?", "Pa, zdrava sva, mo?na, delati znava vse." > > > > "Dobro, za za?etek bosta kosila travo, tam lahko ?e najmanj > > zajebeta. In dokler bosta delala, vaju bo nadzirala na?a ekipa > > strokovnjakov in vajino delo optimizirala." > > > > Tako onadva kosita travo in strokovnjaki se kmalu oglasijo: "Opa?amo, > da imata en koristen takt in en jalov. To bomo izbolj?ali," in > > nabrusijo kose na obeh straneh. > > > > Kosita dalje na dva zamaha, se znojita in preklinjata. Strokovnjaki > > gledajo, kako jima riti migajo levo-desno in naprej-nazaj in spet > > pravijo: "?e so neizkori??eni takti. To bomo optimizirali." > > > > Obema vtaknejo v riti grablje, tako da sproti za sabo grabita travo. > Mujo in Haso se mu?ita, preklinjata in kosita dalje. > > > > Proti ve?eru Mujo tiho pravi: "Haso, malo me je sram, ampak od tega > > miganja ?tila v moji riti se mi je dvignil kurac!" > > > > Haso: "Tiho bodi, butelj, ?e te oni sli?ijo, ti bodo na ti?a obesili lu? in > > kosila bova ?e pono?i!" Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Don Napisano 6. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 6. marec, 2009 UKRADU SM EVROPO (bicikl) http://www.mojvideo.com/video-ukradu-sm-bi...31f695684ceccbe KOMENTIRAJTE Sej bolj resno kot je tale film?k tko ni ... Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 6. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 6. marec, 2009 SE VOZITA PAHOR IN JAN?A V FALCONU ?EZ SLOVENIJO, PA PRAVI PAHOR: A VR?EM > > 100 EUROV DOL, PA DA OSRE?IM ENEGA SLOVENCA? > > JAN?A: A VR?EVA DOL DVA KRAT PO 50 EUROV PA DA OSRE?IVA DVA SLOVENCA ? > > > PA SE OGLASI PILOT : A VR?EM JAZ VAJU OBA, PA DA OSRE?IM CELO SLOVENIJO ? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
suicidal Napisano 7. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 7. marec, 2009 SE VOZITA PAHOR IN JAN?A V FALCONU ?EZ SLOVENIJO, PA PRAVI PAHOR: A VR?EM 100 EUROV DOL, PA DA OSRE?IM ENEGA SLOVENCA?JAN?A: A VR?EVA DOL DVA KRAT PO 50 EUROV PA DA OSRE?IVA DVA SLOVENCA ?PA SE OGLASI PILOT: A VR?EM JAZ VAJU OBA, PA DA OSRE?IM CELO SLOVENIJO ? True, true ... Pa ?e kak?en manjka (90-120 komadov) Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
daSKAn Napisano 9. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 9. marec, 2009 Tole me je pa spravlo kar v dobro voljo: http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/vid...jana-murka.html Kon?no so mu jih nadeval, najbolj sme?no od vsega pa je, kako peder?ina stoji v kotu, na stolu, in kri?i pa komandira za svojimi varnostniki. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 9. marec, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 9. marec, 2009 Ampak tole ti pa res naredi dan... s tistim pederskim glaskom.... "ven sem rekel, ven..." haha Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
icewoman12 Napisano 9. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 9. marec, 2009 baje da je blo zre?irano :ne vem: Citiraj Icewoman is here! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ninja Napisano 9. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 9. marec, 2009 baje da je blo zre?irano :ne vem: To itak. Ampak je pa res za popestritev Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
grasales Napisano 9. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 9. marec, 2009 ?e z drugega zornega kota: lp,a. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 9. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 9. marec, 2009 Murko. Na drugem posnetku se to?no vidi, da ga je un ne?no u?igal po rami. ?e bi ga res hotel bi ga kresnil po njegovi goflji ne pa, da ga bo?a po rami.?e imam kaj besede bi predlagal, da dajo Hrva?ko v Balkansko federacijo ne pa skupaj z nami. Prekleti Ameri?ani spet se vtikajo tja kjer se jih ne ti?e. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky Napisano 9. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 9. marec, 2009 Lol...Murko.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
kowkele Napisano 10. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 10. marec, 2009 evo... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
eye Napisano 10. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 10. marec, 2009 peesda se jst nimam tok place k tale ELKA pa sm v drzavni firmi Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 10. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 10. marec, 2009 Js jo pa mam, skupaj z prevozom in malco, pa fajn moram delat za to. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
eye Napisano 10. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 10. marec, 2009 ah kje nam je pa ne da tale pahorcek se uzel nam je 4.4% al neki Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
kowkele Napisano 10. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 10. marec, 2009 Js jo pa mam, skupaj z prevozom in malco, pa fajn moram delat za to. tud jst jo mam z vsem skupaj, samo je treba cel mesec trdo delat za to-teli p*****i cigani (tko pravi sskj) pa delajo pizdarije pa se ?e prito?ujejo...!! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 10. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 10. marec, 2009 tud jst jo mam z vsem skupaj, samo je treba cel mesec trdo delat za to-teli p*****i cigani (tko pravi sskj) pa delajo pizdarije pa se ?e prito?ujejo...!! mater jim j..., cg... pr... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty Napisano 10. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 10. marec, 2009 v cinkarni so pla?e zni?al za 10%... ata je bil jezn k ris... to je pa recesija... Citiraj If in doubt, flat out... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
kowkele Napisano 11. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 11. marec, 2009 Hrvati so v bistvu zelo sre?en narod, ker nimajo Hrvatov za sosede. Ubogi pa smo Slovenci, s katerimi se Hrvati pri?kajo zaradi litr?ka morja, v katerem ni niti otoka, ubogi so Bosanci, s katerimi se Hrvati prepirajo zaradi dveh otokov na morju, ubogi so ?rnogorci, s katerimi se Hrvati prepirajo zaradi mostu, celo s Srbi se Hrvati skregani zaradi otoka, in to re?nega. Hrvati niso sprti z Mad?ari, a ?e to le zato, ker ne znajo jezika. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 11. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 11. marec, 2009 Hrvati niso sprti z Mad?ari, a ?e to le zato, ker ne znajo jezika. Mad?ari nimajo morja. ?e izvzamemo blatno jezero. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 11. marec, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 11. marec, 2009 Mad?ari nimajo morja. ?e izvzamemo blatno jezero. Pa ?e to je dobr, da je ?ist celo na Mad?arskem, ker ?e ne bi se Hrvati tud z njimi kregali - recimo za dostop do odprtega morja al pa da bi hr?ki radi mel mejo z Avstrijo Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
kowkele Napisano 11. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 11. marec, 2009 Novo v mercatorju..... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 12. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 12. marec, 2009 Ker vic sm zdele sli?u od kolega; se dere u bolnici en star stric: "babo mi prpelte, babo mi dejte, morm jo dat ?e zadnji? na ?til" pa se zraven njega oglas mladeni? in mu re?e: "stric sej je ne rabte, ker mojga dr?ite!" Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
icewoman12 Napisano 12. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 12. marec, 2009 Lep son?en dan, Ljubljana, Fu?ine, ?enski glas se ?iri ?ez dvori??e.... "Safeteeee, evo opet te na mobilni zove neki Low Battery!!! Već ?etvrti put!!" Citiraj Icewoman is here! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.