icewoman12 Napisano 18. april, 2009 Prijavi Napisano 18. april, 2009 pa ne no, ne more ti bit ime DANKA Citiraj Icewoman is here!
qwerty Napisano 18. april, 2009 Prijavi Napisano 18. april, 2009 ka pravte na to? Citiraj If in doubt, flat out...
KAALman Napisano 22. april, 2009 Prijavi Napisano 22. april, 2009 ravnokar razmi?ljam o novi obliki seksa na delovnem mestu.... udobno se namesti? v svoj stol... da? noge na mizo v kavbojskem stilu... narahlo raz?iri? noge.... potem pa se ti jebe za delo.... Citiraj LP KAALman
jures Napisano 22. april, 2009 Prijavi Napisano 22. april, 2009 Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudddddddddddddddooooooooooooooo http://www.mojvideo.com/video-toyota-supra...9e7249c6fdf6378 Ce je prej reklama po?akaj.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 22. april, 2009 Prijavi Napisano 22. april, 2009 Mozakar vstopi v trgovino in pri mladi prodajalki naro?i 10 dag pariske klobase. Prodajalka nareze klobaso, jo polozi na tehtnico in vprasa:"12dag je, jo lahko zavijem?" Mozakar zavije z o?mi: "Rekel sem 10 dag,prosim, da to upostevate!" Prodajalki ne preostane drugega kakor, da odstrani dve rezini klobase in vprasa: "Devet dag je, bo v redu?" Mozak nejevolno zmaja z glavo: Devet ni 10. Rekel sem 10 dag." Prodajalka doda eno rezino nazaj: "Ali je lahko 10 dag in pol?" Mozakar pa vzroji: "Ali res moram stokrat ponavljati?! Ho?em 10 dag in pika!" Prodajalka se nagne k njemu in ga po tiho vprasa: "Me lahko prosim primete za prsi?" Mozakar je sokiran in zmedeno vprasa: "Zakaaaj pa zdaj to?" Prodajalka pa mirno odvrne: "Kadar me kdo jebe, mi je vse?, ?e me zraven drzi za joske! " Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 23. april, 2009 Prijavi Napisano 23. april, 2009 Sam so res zapetonirani. Koliko stranic ima trikotnik, model pa "?tiri - ne vem" Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
qwerty Napisano 23. april, 2009 Prijavi Napisano 23. april, 2009 Sam so res zapetonirani.Koliko stranic ima trikotnik, model pa "?tiri - ne vem" una je bolj?a: where was the berlin wall... pa re?e i dont know but i'm thinking Citiraj If in doubt, flat out...
Jest Napisano 23. april, 2009 Prijavi Napisano 23. april, 2009 Al pa drzava na "U" > Yugoslavia na United States se pa noben ni spomnu Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Don Napisano 23. april, 2009 Prijavi Napisano 23. april, 2009 Kristus, ?e verjamejo da so najvplivnej?a dr?ava na svetu ... KAJ SI POL MISLIJO ?E LE O DRUGIH!!!!! NAS RECIMO! KRISTUS! Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Symon Napisano 23. april, 2009 Prijavi Napisano 23. april, 2009 NAS RECIMO! Naj te ne skrbi, Slova?ke itak ne poznajo. V najbolj?em primeru bi jo pokazali nekje v Aziji pa ?e to, ?e bi z VELIKIMI ?rkami gor pisalo Slovakia. Citiraj
qwerty Napisano 26. april, 2009 Prijavi Napisano 26. april, 2009 KOPALNICA Mo?ki ima v kopalnici 6 predmetov: ??etko, zobno pasto, kremo za britje, britvico, kos mila in brisa?o, ki jo je ukradel v hotelu. Povpre?no ?tevilo predmetov v ?enski kopalnici je 437. Mo?ki bo vsaj 340 teh predmetov videl prvi? v ?ivljenju in jih ne bo znal identificirati. NAKUPOVANJE ?enska si naredi spisek in gre v trgovino. Mo?ki po?aka, da ostane v hladilniku samo se pol limone. Potem gre v trgovino, kupi vse kar vidi, in napolni vozi?ek do vrha. Na koncu se poskusa preriniti pred ?enske v vrsti za blagajno. IZHODI Ko Mo?ki re?e, da je pripravljen, to pomeni, da bo v nekaj trenutkih zapustil stanovanje. Ko ?enska re?e, da je pripravljena, to pomeni, da BO pripravljena, ko najde se drugi uhan, ko se bo nehala li?iti ... ?EVLJI Ko se ?enska odpravi v slu?bo, obuje ?evlje za hojo. Lepe ?evlje da v vre?ko. Ko pride v slu?bo, se preobuje in si natakne slu?bene salonarje. Pet minut pozneje si sezuje ?evlje za slu?bo, ker so njene noge skrite pod mizo. Mo?ki nosi par ?evljev ves dan. PISAVA Mo?ki na sre?o ne krasijo svojih izdelkov. Raje kracajo. ?enske uporabljajo odi?avljen papir in na i vedno dodajo namesto pike majhen sr?ek. Rade tudi dodajo zanke na p-je in g-je. Hudi?evo te?ko je prebrati ?ensko pismo. Se ko vam sporo?a, da je med vama konec, na koncu vedno doda majhen smejo? se obrazek. SEKS ?enske imajo rade, ?e predigra traja 30 do 40 minut. Mo?ki imajo radi, ?e predigra traja 30 do 40 sekund. Vo?nja do stanovanja za mo?kega ?teje kot del predigre. ZRELOST ?enske odrastejo hitreje kot mo?ki. Osemnajstletnica lahko funkcionira kot odrasla oseba. Ve?ina osemnajstletnih mo?kih se ?e vedno igra videoigrice in iz stolpnic me?e balone z vodo na mimoido?e, Prav zato se srednje?olske romance redko obnesejo. ZVEZE Ko se zveza konca, bo ?enska jokala kot slap in svojo bole?ino delila s prijateljicami. Napisala bo pesem z naslovom Vsi mo?ki so idioti. Potem se bo spravila k sebi in ?ivela naprej. Mo?ki ima malo ve? te?av. Sest mesecev po koncu zveze bo v nedeljo zjutraj ob 3h pijan poklical biv?e dekle in v slu?alko povedal nekaj takega kot: "Hotel sem ti samo povedati, da si mi uni?ila ?ivljenje. Nikoli ti ne bom oprostil in mislim da si navadna cipa. Hkrati pa se vedno mislim, da obstaja mo?nost za naju..." Ta klic je znan kot "ljubim-te-in-sovra?im" klic, ki ga je 99% mo?kih opravilo vsaj enkrat v ?ivljenju. Obstajajo posebne skupine, ki pomagajo mo?kim pri tej te?avi - ponavadi so neuspe?ne. TELEFON Za mo?kega je telefon sredstvo komuniciranja. Uporablja ga za jedrnato sporo?anje. ?enska bo ves dan pre?ivela s prijateljico. Ko se bo vrnila domov, bo takoj po telefonu poklicala isto prijateljico - pogovarjali se bosta kake 3 ure. Kaj in kako se ne ve. NAVODILA ?e se zenska izgubi z avtom, bo ustavila, vpra?ala za pot in nadaljevala vo?njo. Za mo?kega je to znamenje slabosti. Vozil se bo v krogu 3 ure in na koncu rekel, da mu je okolica znana. OTROCI ?enska ve vse o svojih otrocih: kdaj imajo pouk, kdaj imajo zobozdravnika, kdaj jih je treba peljati k uram klavirja, v koga so zaljubljeni in kdo so njihovi prijatelji. Mo?ki se be?no zaveda, da v hi?i ?ivijo nekak?ni majhni ljudje. OBLA?ENJE ?enska se bo lepo oblekla za kuhanje, zalivanje Ro?, odna?anje smeti, branje knjige... Mo?ki se bo lepo oblekel za poroko in pogreb. FOTOAPARATI Mo?ki bo za fotografski aparat in opremo porabil 300.000 tolarjev. Zgradil si bo temnico in obiskal fotografski te?aj. ?enska si bo kupila napravo za enkratno uporabo in z njo najbr? naredila bolj?e slike kot mo?ki. IGRA?E ?enske ljubijo igra?e. Pri dvanajstih letih jih ne zanimajo ve?. Mo?ki nikoli ne izgubijo zanimanja zanje, samo igra?e postanejo dra?je. Nekateri primeri mo?kih igra?: mini televizor, telefon v avtu, videoigrice in sploh vse kar piska, utripa in potrebuje vsaj 6 baterij, da deluje. RO?E Ko ?enska odpotuje, prosi mo?kega, naj zaliva ro?e. Mo?ki zalije ro?e. ?enska se vrne v stanovanje, polno mrtvih ro?. Nih?e ne ve, zakaj se to zgodi. PRIJATELJI Ko gredo ?enske ven s prijateljicami, govorijo celo noc. Ko gredo mo?ki ven s prijatelji, spregovorijo dvajset besed. Ve?ina teh besed je: "Bo se kdo pivo?" NIZKI UDARCI Mo?ki in ?enska gledata nogomet in ?oga zadene igralca v obmo?je pod pasom. ?enska bo rekla: "Oh, to pa boli!" Mo?ki se bo zvil in za?util bole?ino. STRANI??A Mo?ki uporabljajo strani??a izklju?no za biolo?ke potrebe. Mo?ki na strani??u nikoli ne spregovori besede. Za ?enske je strani??e v restavraciji zabavi??e. ?enske sre?ajo v strani??u neznanko in pol ure pozneje objeti in hihitajo?i se prideta skupaj ven. Citiraj If in doubt, flat out...
qwerty Napisano 26. april, 2009 Prijavi Napisano 26. april, 2009 Je kr nekaj resnice v tem kr dost Citiraj If in doubt, flat out...
qwerty Napisano 27. april, 2009 Prijavi Napisano 27. april, 2009 http://www.mojvideo.com/video-honda-remake...b9325a85761b731 haha Citiraj If in doubt, flat out...
Alex Napisano 4. maj, 2009 Prijavi Napisano 4. maj, 2009 He,he... http://www.mojvideo.com/video-suzana-zekov...cac5354145240a6 http://www.genspot.com/video-182875/miss-s...-kuduzovic.aspx http://www.mojvideo.com/video-barbara-cern...c30152595799381 Citiraj
Don Napisano 5. maj, 2009 Prijavi Napisano 5. maj, 2009 He,he... http://www.mojvideo.com/video-suzana-zekov...cac5354145240a6 http://www.genspot.com/video-182875/miss-s...-kuduzovic.aspx http://www.mojvideo.com/video-barbara-cern...c30152595799381 Ne vem zakaj, ampak ko kej tak?nega vidim, ?e mene sram rata ... Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Boss Napisano 8. maj, 2009 Avtor Prijavi Napisano 8. maj, 2009 When I was a young boy, it was said that a black man would be President when pigs flew. Lo and behold; 100 days into his Presidency......swine flu!!! Citiraj
jures Napisano 8. maj, 2009 Prijavi Napisano 8. maj, 2009 Paket dobrih Se sprehaja miska po gozdu, vsa vesela, in sreca zajcka.Miska rece: "Jaz imam pa novega fanta!"Zajcek je radoveden in vprasa, ce ima kaksno njegovo sliko. Miska potegne naplan fotografijo in jo ponosna pokaze zajcku, ki presenecenvzklikne: "Saj to je pa netopir!" Miska ogorceno pogleda sliko in rece:"Prasec, meni je pa rekel, da je pilot." Janezek ne guncej babice, ni se zato obesila! Sine: Oci, a mogoce ves kje je Afrika? Oce: Ne vem, dej pejd mami vprasat,ona je pospravljala. Gresta Bosanec in Slovenec po temi skozi puscavo, seveda v mraku ne viditavelike luknje pred seboj in padeta notri.Pa pravi Slovenec: "Ja kaj bova pa zdaj naredila?"Bosanec pa odvrne: "Jao...pa vi slovenci bi samo radili!" Mujo in Haso se sprehajata po hangarjih na letaliscu in si ogledujetaogromna potniska letala.Pa vprasa Mujo: "Le kako lahko ugrabijo tako veliko letalo?"Haso odgovori: "Bedak, saj ga ne ugrabijo na tleh, ampak v zraku ko jecisto majhen!" Gresta Mujo in Fatima v kino gledat vojni film. Sredi predstave:Fatima: "Mujo, jest morm prdnt, ful me tisci!"Mujo: "Ampak ne zdele, pocak, da pade kaksna bomba v filmu, da se ne botolk slisal."Pride trenutek v filmu, ko pade bomba, Fatima spusti svoj prdec in sespredaj oglasi Haso.Haso: "Mujo, vid budale, pogodio kanalizaciju!" Za vreme rucka pita mali Ivica tatu:- Tata, zasto si ozenio mamu?Tata ljutito ustaje od stola pa kaze:- Vidis, zeno, ni malome nije jasno! Plavusa pita svoju prijateljicu, naravno, plavusu:- Reci mi, molim te, kako se pravilno kaze: IRAK ili IRAN? Kaksna je razlika med pedofilom amaterjem in pedofilom profesionalcem ?Pedofil profesionalec ima dokoncano teolo?ko fakulteto V cirkusu izbruhne pozar. Ljudje zacnejo v paniki begati na vse strani.Blondinka vstane in jih miri : "Brez panike, ljudje, saj imajo poziralcaognja !" Pri ginekologu: "No, gospa Kovaceva, za vas imamo dobro novico!""Gospodicna Kovac!" ga je popravila pacientka."no, gospodicna Kovac,za vas imam slabo novico..." Leze Fata i Mujo goli u krevetu, Mujo cita novine i svako toliko dirne Fatuza picku.- Ej, Mujo, pita Fata, jel ti to nesto oces?- Ma ne, kaze Mujo, samo da lakse listam novine. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 8. maj, 2009 Prijavi Napisano 8. maj, 2009 mujo predlaga fati, da bi se sla big brotherja (ker je dolgcas v hisi) pa rece fata ok mujo ji rece: govori ti big brother, imas 2 minuti da zapustis hiso Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 8. maj, 2009 Prijavi Napisano 8. maj, 2009 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 8. maj, 2009 Prijavi Napisano 8. maj, 2009 Kaj tole je kaka vremenska postaja? Al pa mogo?e instrument za spotikanje bronto-zavrov, ?e kje naletijo nanga! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 9. maj, 2009 Avtor Prijavi Napisano 9. maj, 2009 u faaaak kak?en dawnforce je ?ele tole - hehe pri 100km/h (?e sploh gre tolk) se zadi avto posede za 10cm. Citiraj
Alex Napisano 9. maj, 2009 Prijavi Napisano 9. maj, 2009 u faaaak kak?en dawnforce je ?ele tole - hehe pri 100km/h (?e sploh gre tolk) se zadi avto posede za 10cm. aha,samo zaradi te?e te krame zadaj. Citiraj
David Napisano 9. maj, 2009 Prijavi Napisano 9. maj, 2009 Bwahahahaha... pa kaaaaaj je toooo??? :aaaaa: :aaaaa: Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.