kowkele Napisano 25. junij, 2009 Prijavi Napisano 25. junij, 2009 Sredi Ljubljane je zgorel petnadstropni blok. V prvem nadstropju je zgorela bosanska dru?ina . V tretjem nadstropju je zgorela hrva?ka dru?ina . V ?etrtem nadstropju je zgorela ciganska dru?ina. V petem nadstropju je zgorela albanska dru?ina . Samo v drugem nadstropju, kjer je ?ivela slovenska dru?ina, so pre?ivelivsi. ?ez nekaj ?asa pripadniki etni?nih manj?in skli?ejo tiskovno konferenco, kamor povabijo tudi glavnega gasilca, da obrazlo?i, kako je to mogo?e. Gasilec pa mirno: >Takrat so bili v slu?bi...!< Citiraj
apcih Napisano 25. junij, 2009 Prijavi Napisano 25. junij, 2009 Isto?asno sta v bolnisni?ni prostor za predoperativno pripravo prisla dva pacienta za operacijo testisov. ?ez nekaj ?asa je v to ambulanto prisla dezurna medicinska sestra (bogato obdarjena, s svetlimi lasmi, v kratkem in ozkem krilu) ter jima rekla: "Zaradi specifi?nosti tega operativnega posega je potrebno tik pred operacijo izprazniti semenovode." Takoj nato je pristopila k prvemu pacientu, vzela njegovo orodje v roke in ga za?ela mo?no in hitro masirati. Pacient je bil najprej nekoliko nelagodno presene?en, vendar pa so bili semenovodi v kratkem ?asu izpraznjeni, on pa se je ob tem kar dobro po?util. Na vrsto je prisel drugi pacient. Sestra ga je slekla, potem se je slekla se ona in ga pri tem ves ?as bozala. Potem se je po?asi za?ela spus?ati proti spodnjemu delu trebuha in ga poljubljala... itd. Prvi pacient vidno razo?aran vprasa sestro: "Kaj pa je zdaj to, njega ste slekli in mu ga nezno po?asi sesali, meni pa samo hitro na roko...?" Sestra se razumevajo?e nasmehne: "Gospod, vidite, to je pa razlika med obveznim in dodatnim zdravstvenim zavarovanjem..." Citiraj
qwerty Napisano 27. junij, 2009 Prijavi Napisano 27. junij, 2009 MOLIMO: Ra?unalnik na?, ki si v mre?i, posve?en bodi tvoj zaslon, naj pridejo k nam tvoji podatki. Zgodi se tvoja volja, kakor na trdem disku tako tudi na tiskalniku. Daj nam danes na?e liste in odpusti nam na?e napake, kakor tudi mi odpu??amo tvoje zaradi slabih programov. Ne pusti nas dolgo ?akati in obvaruj nas vsakega virusa, kajti tvoja je mo?, tvoja je firma in tvoj procesor na vekomaj! ENTER! Citiraj If in doubt, flat out...
LabiGT Napisano 29. junij, 2009 Prijavi Napisano 29. junij, 2009 taxi za kosovske ceste (ok da ne bo kdo prevec resno vzel: tole se je sspomnil lokalni kmet, da bi ponudil prevoz od parkinga skor tocno do enega znanega kosovskega slapa) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 30. junij, 2009 Avtor Prijavi Napisano 30. junij, 2009 vic objavljen na KIA forumu Djecak hoda trotoarom, a na putu pokraj njega zaustavi se auto. Muskarac srednjih godina spusti bocno staklo i povika: "Mali, ako udjes dat cu ti 20 eura!" Djecak pocrveni, ljubazno ga odbije i nastavi hodati. Nakon nekoliko metara, vozac opet zaustavi auto pored djecaka: "OK, sta mislis o 30 eura, i dodam jos i vrecicu bombona?" Djecak nesto odbrusi tipu i jos vise ubrza hod. Medjutim, malo dalje automobil ga opet sustigne i muskarac mu se ponovo obrati: "Mali, ovo je moja posljednja ponuda, 50 eura i slatkisa koliko god mozes pojesti. Samo udji, molim te!" Djecak zastane, osvrne se oko sebe i polako pridje autu: "Slusaj tata, ti si kupio tu glupu Kiu, sad se fino sam vozaj u njoj." Citiraj
jures Napisano 1. julij, 2009 Prijavi Napisano 1. julij, 2009 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Marko_mx-3 Napisano 2. julij, 2009 Prijavi Napisano 2. julij, 2009 No comment :) A niso upravi?eni do malce Citiraj
Grega_ Napisano 2. julij, 2009 Prijavi Napisano 2. julij, 2009 glej ime oglasa babe http://www.bolha.com/oglas383059280/gorska...di-kot-kolesari Citiraj
madmax Napisano 2. julij, 2009 Prijavi Napisano 2. julij, 2009 glej ime oglasa babe http://www.bolha.com/oglas383059280/gorska...di-kot-kolesari Kolo je primerno ?e za naslednjih 657 uporab. LoL Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 2. julij, 2009 Prijavi Napisano 2. julij, 2009 pa ?e: Gorska kolesa, Mestno ?ensko kolo rog dakota (?ena raje hodi kot kolesari) Citiraj
qwerty Napisano 12. julij, 2009 Prijavi Napisano 12. julij, 2009 Majda in ?pela se pogovarjata v nebesih. Majda: ?pela, kako si ti umrla? ?pela: Zmrznila sem do smrti. Majda: Joj, kako grozno! ?pela: Pravzaprav niti ne. Ko sem se nehala tresti od mraza mi je postala tako prijetno toplo. Postala sem zelo zaspana in sem kmalu mirno umrla. Kaj se je pa s tabo zgodilo? Majda: Huda sr?na kap me je zadela. Sumila sem, da me mo? vara in sem en dan pri?la prej iz slu?be. Ampak namesto, da bi ga zalotila pri dejanju, sem ga na?la samega v dnevni pred televizijo. ?pela: In? Kaj se je zgodilo? Majda: Tako sem bila prepri?ana, da nekje skriva drugo ?ensko, da sem pre?esala celo hi?o. Tekla sem na podstre?je in potem v klet, pregledala sem vse sobe in preverila pod vse postelje. Iskala sem jo dokler nisem bila tako utrujena, da me je srce izdalo in sem umrla. ?pela: ?koda, da nisi pogledala v zmrzovalno skrinjo. Bi bile danes ?e obe ?ive! Citiraj If in doubt, flat out...
Boss Napisano 14. julij, 2009 Avtor Prijavi Napisano 14. julij, 2009 hehe vic leto?njega poletja ?ivim u malom primorskom gradi?u. Svi smo u dugovima do grla. Turisti?ka sezona ravna nuli - nikoga nema, niko ne dolazi, niko se ne najavljuje da će do?i. Za Uskrs, iznenada kod Mate u penisionu, dodje neki Amerikanac. Tra?i apartman. Ima slobodnih! Amerikanac ostavi 100$ na recepciji, uze klju? i ode da obidje apartman. Mate zgrabi lovu i otr?a do mesara da mu vrati dug za nabavljeno meso. Mesar uze pare i ode da plati dug svom dobavlja?u. Ovaj je otr?ao do farme da plati prase seljaku za koje je dugovao jo? od Bo?i?a. Seljak uze pare i otr?a do lokalne "kurvice" koja mu je du?e vrijeme davala na kredit i zaprijetila, da će po?eti ura?unavati i kamate. "Kurvica" dotr?a u Matin pension da plati dugovanja za sobu jo ? od pro?le godine. Mate uze pare, a Amerikanac sidje u tom momentu i re?e da mu ne odgovara apartman. Mate mu vrati njegovih 100$ i Amerikanac ode. Svi u na?em mjestu su zaklju?ili, da iako nije bilo neke velike zarade od tog Amerikanca, bar su uspjeli vratiti dug i da nema razloga za brigu. Citiraj
jures Napisano 17. julij, 2009 Prijavi Napisano 17. julij, 2009 Ga mogo?e poznamo???????????????????????????????http://www.povej.net/forum/download.php?id...2bbc39b37e47125 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 17. julij, 2009 Prijavi Napisano 17. julij, 2009 Ga mogo?e poznamo???????????????????????????????http://www.povej.net/forum/download.php?id...2bbc39b37e47125 se pravi,da ni z Dolenjskega konca doma? Citiraj
KAALman Napisano 17. julij, 2009 Prijavi Napisano 17. julij, 2009 Ga mogo?e poznamo???????????????????????????????http://www.povej.net/forum/download.php?id...2bbc39b37e47125 ROFL ! Citiraj LP KAALman
Don Napisano 18. julij, 2009 Prijavi Napisano 18. julij, 2009 Nissan RX-8 http://carwallpaper.3jo.com/g2.html Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Boss Napisano 19. julij, 2009 Avtor Prijavi Napisano 19. julij, 2009 Statistika telesa * sedem sekund traja, da hrana pride iz ust v ?elodec * ?love?ki las zdr?i te?o treh kilogramov * dol?ina mo?kega spolovila je pribli?no enaka trem dol?inam palca * stegenska kost je bolj ?vrsta kot cement * ?ensko srce bije hitreje kot srce mo?kega * na vsakem na?em stopalu je za pribli?no tiso? milijard bakterij * me?ik o?esa je pri ?enskah dvakrat hitrej?i kot pri mo?kem * na?e telo uporablja tristo mi?ic samo zato, da bi obdr?alo ravnote?je ko stojimo * ?enske so to sporo?ilo ?e prebrale........... ............mo?ki ?e zmeraj merijo palec...! Citiraj
KAALman Napisano 19. julij, 2009 Prijavi Napisano 19. julij, 2009 Nissan RX-8http://carwallpaper.3jo.com/g2.html pa saj je MX-5 tudi nissan... Citiraj LP KAALman
Don Napisano 19. julij, 2009 Prijavi Napisano 19. julij, 2009 pa saj je MX-5 tudi nissan... Ja, pa Toyota Super .... Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Don Napisano 19. julij, 2009 Prijavi Napisano 19. julij, 2009 V-TACK je napsal! V-TACK! A to so 5 taktni motorji al kako? Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Z M A J Napisano 22. julij, 2009 Prijavi Napisano 22. julij, 2009 Pahor prispe na pomembno prireditev, vendar mu na vhodu pot prekriza ogromen varnostnik. Varnostnik: Oprostite gospod, ampak brez vabila ne morete vstopiti. Pahor: Ampak to sem vendar jaz, Borut Pahor! Varnostnik: Prav, pa mi poka?ite svoje dokumente. Pahor: Pa ravno danes nimam s seboj nobenih dokumentov. Osebno sem pozabil doma. Varnostnik: ?al mi je, ampak resni?no vam ne morem dovoliti vstopiti. Pahor: Pa kaj je zdaj to? A me se nikoli niste videli na televiziji? Dajte me malo bolj?e pogledat, no! Varnostnik: Res je, zelo ste podobni, ampak saj veste, kako je... Kar nekaj ljudi je na televiziji podobnih Pahorju, ?e posebej v ?panskih nadaljevankah... Dokazati boste morali, da ste res Pahor. Pahor: Kaj pa ?elite, da naredim? Varnostnik: Ne vem. Tudi Zahovi? je pozabil dokumente, pa smo mu dali nogometno ?ogo in je pokazal, da obvlada in je lahko vstopil. Srebotnikova je prav tako pozabila dokumente, pa je vzela tenis lopar in ?ogo in dokazala, da je to res ona. Pahor: Sranje, jaz vendar ni?esar ne znam! Varnostnik: Se opravi?ujem za neprijetnosti gospod Pahor...Vstopite. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 22. julij, 2009 Avtor Prijavi Napisano 22. julij, 2009 Hehe star in dober vic... glede na potrebe pa? samo menja? ime pa lahko velja za skoraj vsakega v na?em parlamentu. Citiraj
Z M A J Napisano 22. julij, 2009 Prijavi Napisano 22. julij, 2009 Deloholiki Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.