jures Napisano 7. januar, 2010 Prijavi Napisano 7. januar, 2010 ZAKON!!!!! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 7. januar, 2010 Prijavi Napisano 7. januar, 2010 A tole pocnejo tudi na "nasih" servisih? http://www.b92.net/automobili/vesti.php?yy...p;nav_id=386832 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Ninja Napisano 7. januar, 2010 Prijavi Napisano 7. januar, 2010 Si predstavlja?, da pelje? avto na servis in gre? z busom domou, potem pa vidi? kako mimo tebe pi?i tvoj avto Citiraj
jures Napisano 7. januar, 2010 Prijavi Napisano 7. januar, 2010 No.1 Vic za na forum: Dragi Ajvar: Upam da mi boste pomagali. Par dni nazaj sem se odpravila zjutraj na delo in pustila mojega mo?a doma pred televizijo. Kak?en kilometer od doma se mi je avto ustavil, ni hotel spet za?tartati, tako sem ?la pe? nazaj domov. Ko sem pri?la domov nisem mogla verjeti kar sem videla, moj mo? je bil v postleji s sosedovo h?erko. Jaz sem stara 32 let, moj mo? 34, in sosedova punca 19, poro?ena sva pa 10 let. Polna sem stresa, takoj potrebujem dober nasvet, prosim, pomagajte mi. S spo?tovanjem, Francka ----------------------------------- Draga Francka: Da se je avto ustavil po tako kratki razdalji od doma je lahko ve? vzrokov. Najprej pa poglej ?e ima? zadost bencina, mogo?e ne dela pumpa, ali pa ima? kak?en elektri?ni problem, predlagal bi pa da pokli?e? avtomehani?no delavnico da ti potegnejo avto v gara?o in ga tam natanko pregledajo. Upam, da bo ta nasvet re?il tvoj problem, Ajvar Merilo 1:1 ali 1,8m vi?ine Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 7. januar, 2010 Prijavi Napisano 7. januar, 2010 Si predstavlja?, da pelje? avto na servis in gre? z busom domou, potem pa vidi? kako mimo tebe pi?i tvoj avto al pa presene?en dobi? kako polo?nco domu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 7. januar, 2010 Prijavi Napisano 7. januar, 2010 Si predstavlja?, da pelje? avto na servis in gre? z busom domou, potem pa vidi? kako mimo tebe pi?i tvoj avto Lol, to se je zgodilo prijateljici. Sedi na kavici potem pa prileti na polno njen avto in to brez odbija?a. Ni pa tole slaba ideja. Posodi kdo kamero, da jo namontiram v avto ker imam kmalu servis? Citiraj
enej_46 Napisano 7. januar, 2010 Prijavi Napisano 7. januar, 2010 kolega je peljal na servis svojega rs4-ja 2008 letnik zaradi okvare neke cevke od turbina al kaj k.jaz vem in sedimo na kavi zunaj in leti mimo en rs4 isti kot njegov na polno pi?imo do servisa in evo ti avta ni, pride nazaj klinac iz kovinarske ves nasmejan in zadovoljen kako leti (ni vedel da je lastniku razlagal) kolega ga je skoraj ubil! in ?e sklopko je skuril, potem je zahteval novo sklopko ter zastonj popravilo tiste cevke ki je bla izven garancije, pa ?e set zavornih plo??ic je izfehtal Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
Symon Napisano 7. januar, 2010 Prijavi Napisano 7. januar, 2010 kolega ga je skoraj ubil! in ?e sklopko je skuril, potem je zahteval novo sklopko ter zastonj popravilo tiste cevke ki je bla izven garancije, pa ?e set zavornih plo??ic je izfehtal Hmmmmm.... Bremze imam pa res ?e bolj ?voh. Mogo?e bi se mi res spla?alo peljati avto na tak servis. Citiraj
Deeyan Napisano 7. januar, 2010 Prijavi Napisano 7. januar, 2010 http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3126962&show=1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 8. januar, 2010 Prijavi Napisano 8. januar, 2010 http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3126962&show=1 Prvi avto ki je imel multplex, za stekla,lu?i in podobne zadeve. PS.?tromarji bodo vedeli kaj je to. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Marko_mx-3 Napisano 8. januar, 2010 Prijavi Napisano 8. januar, 2010 Za ker avto se pa gre? Ni ve? oglasa Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 8. januar, 2010 Prijavi Napisano 8. januar, 2010 Za ker avto se pa gre? Ni ve? oglasa nissan Maxima 3.0 V6 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 8. januar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 8. januar, 2010 Po dolgem ?asu sem se tolk smejal, da so mi solze tekle, k sem si predstavljal kako je tole moralo zgledat v ?ivo http://glossynews.com/society/201001070305...torcycle-rally/ Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 8. januar, 2010 Prijavi Napisano 8. januar, 2010 Do kdaj svtomobili ?e vedno brez katapultnih sede?ev?http://www.liveleak.com/view?i=124_1262416126 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Deeyan Napisano 8. januar, 2010 Prijavi Napisano 8. januar, 2010 Prvi avto ki je imel multplex, za stekla,lu?i in podobne zadeve. PS.?tromarji bodo vedeli kaj je to. u ?it, ?ele zdej sm vidu, da sm temo falil Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Mraušk Mčk Napisano 8. januar, 2010 Prijavi Napisano 8. januar, 2010 Popravljam povezavo http://www.liveleak.com/view?i=124_1262416126 Tole pa je poledica Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Don Napisano 8. januar, 2010 Prijavi Napisano 8. januar, 2010 Popravljam povezavo http://www.liveleak.com/view?i=124_1262416126 Tole pa je poledica "You stupid woman!" Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
jures Napisano 9. januar, 2010 Prijavi Napisano 9. januar, 2010 Sagradio pop crkvu, a njegov prvi susjed hod?a d?amiju. Pop podigne zvonik, hod?a podigne minaret. Pop kupi BMW-a, hod?a kupi BMW-a. Jednog dana uzme pop vode i krene oprat auto. Dok je prao auto vidi hod?u kako nosi motorku i pili auspuh na svojem BMW-u. - ?ta radi? pobogu? - upita ga pop - Ako mo?e? ti svog krstit, mogu i ja svog obrezati! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 11. januar, 2010 Prijavi Napisano 11. januar, 2010 "You stupid woman!" "Stupid" sta oba... tako sofer, kot sovoznica ... Posneto v Angliji, kjer sedi sofer na "napacni" strani ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
daSKAn Napisano 11. januar, 2010 Prijavi Napisano 11. januar, 2010 Tole bi si skor zasluzila da ju avto zgazi, in bi bila takoj zrela za Darwin awards. Citiraj
Grega_ Napisano 12. januar, 2010 Prijavi Napisano 12. januar, 2010 Blondinka s turisti?no ladjo pluje po Nilu, nakar prvi? v ?ivljenju zagleda krokodila. Vzhi?eno vzklikne: "Oooo, nisem vedela, da Lacoste izdeluje tudi plovila!" Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 12. januar, 2010 Prijavi Napisano 12. januar, 2010 Kak?ni stroji. ?e nekaj dobrih SLO pregovori Te?ko paru, kjer gre njemu ljubezen skozi ?elodec, njej pa kuhanje na jetra. Kdor la?e, ta krade. Kdor krade, temu je la?e. ?enske so kot kozarec gor?ice. Vsak ho?e vanje vtakniti svojo klobaso! Sex je cena, ki jo mora ?ena pla?evati za zakon. Zakon je cena, ki jo mora mo?ki pla?evati za sex. Preden se za?nemo ukvarjati z umetno inteligenco, naredimo raje nekaj v zvezi z naravno neumnostjo. Nih?e vam ne more dati ve?, kot vam jaz lahko obljubim. O Bog, ?e mi ?e ne dovoli?, da shuj?am, prosim te, pomagaj vsaj mojim prijateljicam, da se zredijo!!! ?enske najdejo problem za vsako re?itev! Kdor si domi?lja, da je dober ?lovek zgolj zato, ker hodi v cerkev, je podobno, kot ?e bi stal sredi gara?e in bi mislil, da si avto. Po?ar Sredi Ljubljane je zgorel pet nadstropni blok. V prvem nadstropju je zgorela bosanska dru?ina V tretjem nadstropju je zgorela hrva?ka dru?ina V ?etrtem nadstropju je zgorela ciganska dru?ina V petem nadstropju je zgorela albanska dru?ina Samo v drugem nadstropju kjer je ?ivela slovenska dru?ina so pre?iveli vsi. ?ez nekaj ?asa pripadniki etni?nih manj?in skli?ejo tiskovno konferenco, kjer povabijo tudi glavnega gasilca, da obrazlo?i kako je to mogo?e. Gasilec pa mirno; takrat so bili v slu?bi! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
YavarYe X6V6 Napisano 12. januar, 2010 Prijavi Napisano 12. januar, 2010 Ni sme?no je pa hudoo. KLIK Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Marko_mx-3 Napisano 12. januar, 2010 Prijavi Napisano 12. januar, 2010 Zgleda ko kak transformer Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.