Symon Napisano 18. avgust, 2010 Prijavi Napisano 18. avgust, 2010 Kako ljudje sli?ijo besedila pesmi. Najbolj?e so potem ?e zgodbe kako so ugotovili zmoto. Naprimer ?ele na kak?nih karaokah itd... Abba: Dancing queenReal Lyric: "See that girl, watch that scene, dig in the dancing queen""See that girl, watch her scream, kicking the dancing queen" Nirvana: Smells like teen spiritReal Lyric: "Here we are now, entertain us""Here we are now in containers" John Denver: Country Roads Real Lyric: "West Virginia, Mountain Momma""West Virginia, Mount yer Momma" John Travolta & Olivia Newton-John: The One That I Want Real Lyric: "Meditate, my direction, feel your way""Meditate, mad erection, feel your way" Britney Spears: Baby One More TimeReal Lyric: "Hit me, baby, one more time.""Hit it, baby, from behind." Ve? pa na zgornji povezavi. Citiraj
Deeyan Napisano 18. avgust, 2010 Prijavi Napisano 18. avgust, 2010 tale od Aque je tut http://www.kissthisguy.com/1502song-song.htm Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Gustav Napisano 19. avgust, 2010 Prijavi Napisano 19. avgust, 2010 vracilo Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
KAALman Napisano 19. avgust, 2010 Prijavi Napisano 19. avgust, 2010 Kako ljudje sli?ijo besedila pesmi. Najbolj?e so potem ?e zgodbe kako so ugotovili zmoto. Naprimer ?ele na kak?nih karaokah itd... ja... http://www.youtube.com/watch?v=AFqyiquFbPk Citiraj LP KAALman
Deeyan Napisano 21. avgust, 2010 Prijavi Napisano 21. avgust, 2010 Za ?ankom v gostilni sta Slovenec in Japonc. Pa se Japonc za?ne hvalit kako dobro obvlada borilne ve??ine. "Pa poka?i kaj zna?," izjavi Slovenc. Japonc udari, da se Slovenc kar zlo?i na tla. "Kaj je blo to?" ga vpra?a presene?en Slovenec. "Nekaj Japonskega - udarec od dju-djitsuja." Sedita nekaj ?asa, ko ga Japonc spet udari, da Slovenca odnese na pol gostilne. "Kaj je blo to?" ga vpra?a. "Nekaj Japonskega - udarec od kung fuja." Spet sedita nekaj ?asa, ko Japonc spet udari, da je Slovenc eno uro v nezavesti. Brez vpra?anja se Japon?ek ponosno izprsi: "Nekaj Japonskega - udarec karateja." Pa gre Slovenc iz gostilne in se vrne ?ez nekaj ?asa, mahne Japonca da je kar cel teden v komi. Ko se zbudi, vpra?a Slovenca, kaj je blo pa to. "Tud' nekaj Japonskega - ketna od Kawasakija Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazdaman Napisano 23. avgust, 2010 Prijavi Napisano 23. avgust, 2010 ?ENSKA NAJPOPOLNEJ?I AVTOMOBIL STOLETJA 1. Ima lastno polnjenje2. V normalnem polo?aju zmore 60 obratov na minuto3. ?e je dobro ogreta, zmore tudi do 120 obratov na minuto4. Prilagojena je vsem tipom in dimenzijam batov5. V ?asu pogona uporablja samo eno sve?ko6. Za vo?njo ne potrebuje vozni?kega in prometnega dovoljenja7. Mazanje v ?asu obratovanja je avtomatsko in je odvisno od obremenitve8. Olje menja samodejno na vsakih 24 do 30 dni9. V primeru dobrega polnjenja lahko zdr?i brez menjave olja tudi do devet mesecev10. Ima serijsko vgrajene dve airbag blazini razli?nih dimenzij11. Nekateri modeli so zelo glasni OPOZORILO Za nemoteno delovanje je priporo?ljivo redno pranje bata in cilindra.Poleg vseh na?tetih dobrih lastnosti ima dve vidnej?i napaki: 1. Zelo hitro iz?rpa voznika2. Starih modelov se je te?ko znebiti ZAKAJ SEM ODPUSTIL TAJNICO Pred dvema tednoma sem dopolnil 45 let. V jutro mojega rojstnega dnesem sezbudil bolj ?emerne volje, ja, leta pa? naredijo svoje! Odpravil sem se v kuhinjo v prepri?anju, da mi bo ?ena ?e zjutraj popestrila dan s svojim.....? Vse najbolj?e, mo?i?ek moj zlati? In me verjetno presenetila tudi s kak?nim darilcem. Pa ni rekla niti dobro jutro, kaj ?ele tistega, kar sem pri?akoval! Dobro! sem si mislil, saj tak?ne so pa? ?ene po nekaj letih. Ampak otroci, o ja, ti se bodo pa spomnili name!? Tudi otroci so pri?li k zajtrku in tudi oni niso rekli ni?esar. Globoko razo?aran sem se odpravil na delo. V trenutku, ko sem stopil skozi vrata svoje pisarne, je moja tajnica Janet s pre?ernim nasmehom na ustih zaklicala: "Dobro jutro, gospod ?ef, in vse najbolj?e za va? rojstni dan!" Takoj sem se po?util bolje! Vsaj nekdo se je spomnil, da ta dan praznujem. Zakopal sem se v delo in delal do poldneva. Nakar je potrkala Janet na moja vrata in mi prijazno dejala: "Veste, ?ef, tako lep dan je zunaj, pa ?e va? rojstni dan je danes, kaj ko bi ?li z menoj na kosilo! "To je najlep?a stvar, ki sem jo danes sli?al !, " sem ji odvrnil.Greva!? ?la sva na kosilo. Pa ne tja, kamor ponavadi zahajamo; ?la sva na de?elo vmajhno, odli?no restavracijo, si privo??ila martini in neskon?no u?ivala obdobri hrani. Ko sva se peljala nazaj na delo, je Janet dejala: "Veste,?ef, tako lep dan je danes, najbr? nama ni potrebno kar takoj nazaj v pisarno,ali ne??" "Ne, seveda ne!", sem odvrnil, kot bi verjetno odvrnil vsak dober ?ef, ki jezadovoljen s svojo tajnico. "Potem pa vas povabim k meni na kozar?ek!", seje nasmehnila Janet. V njenem stanovanju sem se udobno namestil in bilo mi je prijetno. Janet jeposkrbela za pija?o in potem, ko sva nazdravila, je nedol?no dejala:"?ef, ?e ne zamerite, za trenutek vas bom zapustila in sko?ila v spalnico.Samo toliko, da zdrsnem v nekaj bolj udobnega." "Seveda", sem odgovoril, zdaj ?e ves vznemirjen in v ?e skoraj bole?em pri?akovanju. Od?la je v spalnico in ?ez pribli?no ?est minut je pri?la nazaj. V rokah je nosila veliko, prazni?no torto, za njo pa so pri?li iz spalnicetudi moja ?ena, otroci, veliko najinih prijateljev in tudi nekateri sodelavci. In vsi so peli: "Vse najbolj?e za te, vse najbolj?e za te...." In tam na sede?ni sem sedel jaz, popolnoma presene?en in popolnoma gol. IN PODUK TE ZGODBE? NIKOLI NE ZAUPAJTE SVOJI TAJNICI! Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Deeyan Napisano 27. avgust, 2010 Prijavi Napisano 27. avgust, 2010 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 27. avgust, 2010 Prijavi Napisano 27. avgust, 2010 Potem pa je Po?igalec pa v jok. Sam res, lahko bi kdo naredil tak mix o po?igalcu. Citiraj
Deeyan Napisano 27. avgust, 2010 Prijavi Napisano 27. avgust, 2010 Potem pa je Po?igalec pa v jok. Sam res, lahko bi kdo naredil tak mix o po?igalcu. te je ?e Boss prehitel Legendarno .... Najprej obvezno poglejte tole Nato pa tole smeh zagotovljen Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 29. avgust, 2010 Prijavi Napisano 29. avgust, 2010 Razgovaraju ?emsa, Zenada i Fata o kontracepciji. ?emsa: Ja i moj Haso koristimo spiralu. Tako sam najsigurnija. Zenada: A ja i moj Ibro koristimo kurtone ili pjenu. Jes vala da moj Ibro manje u?iva, al' brate, petero djece je vi?e no dovoljno. Fata: A ja i moj Mujo koristimo kantu... ?emsa: Kako ba kantu Fato, Alah s tobom ? Zenada: Pa nije ti valjda mind?a tolika ?! Fata: Ma ne ! Po?to je Mujo puno ni?i od mene, tucamo se tako da se Mujo popne na kantu. E, kad vidim da je Mujo po?o kolutat o?ima ja samo kantu opizdim nogom. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 30. avgust, 2010 Prijavi Napisano 30. avgust, 2010 Potem pa je Po?igalec pa v jok. Sam res, lahko bi kdo naredil tak mix o po?igalcu. Sam tole je pa res adijo. Crkne? od smeha. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 31. avgust, 2010 Prijavi Napisano 31. avgust, 2010 Kung Fu Panda in pa Star Wars edition... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 31. avgust, 2010 Prijavi Napisano 31. avgust, 2010 Legendarno .... Najprej obvezno poglejte tole Nato pa tole smeh zagotovljen Na podobno foro je tudi tole... Najprej originalni posnetek >> Potem pa predelave: http://www.youtube.com/watch?v=5B86CGQfo8A Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 1. september, 2010 Prijavi Napisano 1. september, 2010 Honda? z zelenim motorjem Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Grega_ Napisano 1. september, 2010 Prijavi Napisano 1. september, 2010 Honda? z zelenim motorjem pa brez VTEC-a.. Citiraj
jures Napisano 2. september, 2010 Prijavi Napisano 2. september, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=l38blGqVeHc...feature=related naj bo mercedesu, reklama je huda! pa se ena inovativna mazdina Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 2. september, 2010 Prijavi Napisano 2. september, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=l38blGqVeHc...feature=related naj bo mercedesu, reklama je huda! pa se ena inovativna mazdina dobra Mazdina Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Ninja Napisano 4. september, 2010 Prijavi Napisano 4. september, 2010 Zakaj zenske povpre?no ?ivijo 8 let ve? kot mo?ki? Ker se jih je bog usmilil in jim vrnil ?as, ki so ga porabile za parkiranje! Citiraj
tauko Napisano 5. september, 2010 Prijavi Napisano 5. september, 2010 Zakaj zenske povpre?no ?ivijo 8 let ve? kot mo?ki?Ker se jih je bog usmilil in jim vrnil ?as, ki so ga porabile za parkiranje! Zate je pa izjemo naredil, k si nesmrtna Citiraj
Ninja Napisano 5. september, 2010 Prijavi Napisano 5. september, 2010 Zate je pa izjemo naredil, k si nesmrtna Jest nisem ?enska Sem pa nesmrtna, to je pa res. Citiraj
Boss Napisano 5. september, 2010 Avtor Prijavi Napisano 5. september, 2010 Jest nisem ?enska ... ...mo?ki sem. Citiraj
jures Napisano 6. september, 2010 Prijavi Napisano 6. september, 2010 Hud vic! Dođe Mujo ku?i i sa vrata saop?tava ?eni novost: "Fato, jesi li ?ula za novi zakon. ?ena koja rodi ?etvero, dobije penziju!" "?ta veli?? Penziju? A mi imamo samo troje." "Jeste Fato, kasno je da pravimo ?etvrto. Nego imam ja vanbra?nog sina. Ho?e? da ga dovedem pa da imamo ?etvoro?" "Idi dovedi", pristane Fata. Ode Mujo i uskoro dovede svog sina, ali kod ku?e zatekne Fatu samu. "Fato, gdje su djeca?" "Do?li ljudi i odveli svoje." Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
BOJČ Napisano 6. september, 2010 Prijavi Napisano 6. september, 2010 Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.