Grega_ Napisano 7. marec, 2007 Prijavi Napisano 7. marec, 2007 .... Drugi? zlezem z avta in te na streho prostoro?no spravim.... ...najbolje bi bilo da ima? v avtu sopotnice in ko vidi? mene, se jim zaderi: SISE VUN!! ...ok, zdej smo ?e ?ist off topic Citiraj
madmax Napisano 7. marec, 2007 Prijavi Napisano 7. marec, 2007 ...najbolje bi bilo da ima? v avtu sopotnice in ko vidi? mene, se jim zaderi: SISE VUN!!David tudi ko bo? mene vidu se sopotnicam to zaderi Citiraj
David Napisano 7. marec, 2007 Prijavi Napisano 7. marec, 2007 ...najbolje bi bilo da ima? v avtu sopotnice in ko vidi? mene, se jim zaderi: SISE VUN!! ...ok, zdej smo ?e ?ist off topic Sej ?e sem ?ist iskren... sem mel res 3 noter... ampak ni? zizik niso hotle kazat... Citiraj Feel free....
komar Napisano 7. marec, 2007 Prijavi Napisano 7. marec, 2007 Sej ?e sem ?ist iskren... sem mel res 3 noter... ampak ni? zizik niso hotle kazat... David - pimpman - hehehehe.... Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 7. marec, 2007 Prijavi Napisano 7. marec, 2007 David - pimpman - hehehehe.... ka te to je ?uuj,.,.... to pomeni pimpeke f ?epu nosi???? Citiraj Feel free....
komar Napisano 7. marec, 2007 Prijavi Napisano 7. marec, 2007 ka te to je ?uuj,.,.... to pomeni pimpeke f ?epu nosi???? Jaaa, jaaa bravo de?ko.....eh, ka te jez vem, ko sn ?e taki otek... :mi pijemoo: Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 7. marec, 2007 Prijavi Napisano 7. marec, 2007 Jaaa, jaaa bravo de?ko.....eh, ka te jez vem, ko sn ?e taki otek... :mi pijemoo: Jaaah.. ka te jas vem ?e sn pa ?e mulc mali..... Citiraj Feel free....
komar Napisano 7. marec, 2007 Prijavi Napisano 7. marec, 2007 Jaaah.. ka te jas vem ?e sn pa ?e mulc mali..... Predvsem "mali" ja pa lahki tudi (po kilah mislim, da ne bo pomote)! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 7. marec, 2007 Prijavi Napisano 7. marec, 2007 Predvsem "mali" ja pa lahki tudi (po kilah mislim, da ne bo pomote)! To je fse relativno ?uj.... Ni vse v velikosti.... (to pravimo mi z malimi).... Citiraj Feel free....
komar Napisano 7. marec, 2007 Prijavi Napisano 7. marec, 2007 To je fse relativno ?uj.... Ni vse v velikosti.... (to pravimo mi z malimi).... Aj, pravijo tudi, da ni va?no kako je velik, samo da je tehni?ar... Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 7. marec, 2007 Prijavi Napisano 7. marec, 2007 Aj, pravijo tudi, da ni va?no kako je velik, samo da je tehni?ar... ....res je....!!! Priznam!!! Citiraj Feel free....
nisde Napisano 7. marec, 2007 Prijavi Napisano 7. marec, 2007 Stojita dva pedofila pred vrtcem nakar prvi re?e drugemu: Mater, lej uno pun?ko kok je huda!!! Pa mu re?e un nazaj: Sam a ve? kak?na prasica je bla ?ele lansk let Pa ?e pedofilski moto: When she is old enough to pee, she is old enough for me Lep ve?er ?e naprej! Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
zemir Napisano 7. marec, 2007 Prijavi Napisano 7. marec, 2007 Pa ?e pedofilski moto: When she is old enough to pee, she is old enough for me Bolano huda fora! Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
fr3ak Napisano 7. marec, 2007 Prijavi Napisano 7. marec, 2007 en kolega pravi, da zanj pa so tiste prestare ko kljuko dose?ejo kaj pa to --> kaj lahko potegne? z nage stevardese? pilota Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 7. marec, 2007 Prijavi Napisano 7. marec, 2007 en kolega pravi, da zanj pa so tiste prestare ko kljuko dose?ejo ja ker lahko uidejo, ali pa ko za?nejo hodit Citiraj
Boss Napisano 8. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 8. marec, 2007 Moj kolega je prepri?an, da je njegov Audi A3 narejen za ?pansko tr?i??e saj ima vgrajeno tipko ESP Zgleda, da pa je ta tipka pokvarjena. Namre?, ko je zjutraj poslu?al CD se je vklopil Traffic Alert in kljub ve?kratnemu pritisku na tipko ESP je iz zvo?nikov ?e vedno donelo: - Promet v jutranjih konicah je pove?an... namesto: - El traffico questa magnana esta mas potente... Zdaj pa spra?uje, kaj mu je storiti ? Citiraj
mazdohist Napisano 8. marec, 2007 Prijavi Napisano 8. marec, 2007 Moj kolega je prepri?an, da je njegov Audi A3 narejen za ?pansko tr?i??e saj ima vgrajeno tipko ESP Zgleda, da pa je ta tipka pokvarjena. Namre?, ko je zjutraj poslu?al CD se je vklopil Traffic Alert in kljub ve?kratnemu pritisku na tipko ESP je iz zvo?nikov ?e vedno donelo: - Promet v jutranjih konicah je pove?an... namesto: - El traffico questa magnana esta mas potente... Zdaj pa spra?uje, kaj mu je storiti ? ma ne no Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
poky Napisano 8. marec, 2007 Prijavi Napisano 8. marec, 2007 He he Boss....... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 9. marec, 2007 Prijavi Napisano 9. marec, 2007 Tle mi ni pa n? jasn! http://frendiinflirt.24ur.com/index.php?pg...mp;videoid=7065 Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Symon Napisano 12. marec, 2007 Prijavi Napisano 12. marec, 2007 Da malo o?ivim temo, sem lih najdu eno hudo slikco. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 12. marec, 2007 Prijavi Napisano 12. marec, 2007 in kaj je tukaj sme?nega Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 12. marec, 2007 Prijavi Napisano 12. marec, 2007 vem kaj dela Vtak samo kaj je pomen tiste fotke Citiraj
nisde Napisano 12. marec, 2007 Prijavi Napisano 12. marec, 2007 vem kaj dela Vtak samo kaj je pomen tiste fotke Norca se dela iz tistih ki mislijo da je to ena in edina huda tehnologija pri motorjih in da ima usaka honda zarad v-teca minimum 300 HP Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.