iceman22 Napisano 18. november, 2010 Prijavi Napisano 18. november, 2010 po dolgem casu sem ga spet vidu.. Citiraj www.trziskisladoled.si
Boss Napisano 18. november, 2010 Avtor Prijavi Napisano 18. november, 2010 po dolgem casu sem ga spet vidu.. res je opasan Citiraj
iceman22 Napisano 18. november, 2010 Prijavi Napisano 18. november, 2010 res je opasan sj to ni nc,ce bi vidu spredaj kako ma pa ob strani..to te kap zadane..povsod ma une krom letvice,pa vmes ma neke kamen?ke,po strehi ma une bunkice...slikam ob priloznosti... Citiraj www.trziskisladoled.si
Jero Napisano 18. november, 2010 Prijavi Napisano 18. november, 2010 po dolgem casu sem ga spet vidu.. EPIC FAIL Citiraj
LabiGT Napisano 18. november, 2010 Prijavi Napisano 18. november, 2010 men je ok Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Deeyan Napisano 18. november, 2010 Prijavi Napisano 18. november, 2010 kaj to folk dela z avti Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
uklopko Napisano 18. november, 2010 Prijavi Napisano 18. november, 2010 jaz pa popiram take in druga?ne predelave. da se lahko pohvali da je njegov avto unikaten/(pa naj bo grd al pa lep) Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
iceman22 Napisano 18. november, 2010 Prijavi Napisano 18. november, 2010 nevem ce bi vam bilo ok in ce bi ga podpiral ko bi ga vidl uzivo..spredej je vsaj se 2x hujsi.. Citiraj www.trziskisladoled.si
uklopko Napisano 18. november, 2010 Prijavi Napisano 18. november, 2010 nevem ce bi vam bilo ok in ce bi ga podpiral ko bi ga vidl uzivo..spredej je vsaj se 2x hujsi.. pa saj sm povedal neglede na izgled ?e vedno je unikat to pa ?teje mar ne?? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
LabiGT Napisano 18. november, 2010 Prijavi Napisano 18. november, 2010 men je v bistvu ful lep audi je ze tko najlepsi, tukaj z dodatki je sam se lepsi zakon od avta, pa se sam od sebe blenda...zakon Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 19. november, 2010 Prijavi Napisano 19. november, 2010 men je v bistvu ful lepaudi je ze tko najlepsi, tukaj z dodatki je sam se lepsizakon od avta, pa se sam od sebe blenda...zakon Labi la?en si.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 19. november, 2010 Avtor Prijavi Napisano 19. november, 2010 Labi la?en si.... ma kaj la?en, vro?i?en je... Labi a ti pokli?emo zdravnika :ne vem: pa saj sm povedal neglede na izgled ?e vedno je unikat to pa ?teje mar ne?? Sej ?e avto mal butne? rata tud unikat ... Citiraj
jures Napisano 19. november, 2010 Prijavi Napisano 19. november, 2010 Enkrat bom slikal enakega Audi A6 takoj za Ljubeljom v prvi gostilni na avstrijski strani - identi?en, srebrn, lobanje + ROGOVI!!!, samo da ima izrazitej?e rde?e ledice okoli Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iceman22 Napisano 19. november, 2010 Prijavi Napisano 19. november, 2010 Enkrat bom slikal enakega Audi A6 takoj za Ljubeljom v prvi gostilni na avstrijski strani - identi?en, srebrn, lobanje + ROGOVI!!!, samo da ima izrazitej?e rde?e ledice okoli pa sj to je ta audi...isti...sm ga vidu in cez mejo in pri nas..tip je iz kranja sam skoraj zmerej ko grem cez mejo ga srecam tam pri uni gostilni...to je isti avto.. Citiraj www.trziskisladoled.si
jures Napisano 19. november, 2010 Prijavi Napisano 19. november, 2010 pa sj to je ta audi...isti...sm ga vidu in cez mejo in pri nas..tip je iz kranja sam skoraj zmerej ko grem cez mejo ga srecam tam pri uni gostilni...to je isti avto.. Ma ni, ker ne verjamem da menja tablice, ko smo ?li v Minimundus je bil ta s Klagenfurt avstrijsko tablico - preverjeno....ali pa??? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iceman22 Napisano 19. november, 2010 Prijavi Napisano 19. november, 2010 Ma ni, ker ne verjamem da menja tablice, ko smo ?li v Minimundus je bil ta s Klagenfurt avstrijsko tablico - preverjeno....ali pa??? ne ne..skoz je imel slo tablice,sam enkrat vmes jih je menjal, ceprav pa lastnik je isti,,, Citiraj www.trziskisladoled.si
BOJČ Napisano 19. november, 2010 Prijavi Napisano 19. november, 2010 "?ena, zakaj mi ne pove?, kdaj do?ivi? orgazem?" "Ker nerad vidi?, da te kli?em v slu?bo !" So bili trije pedri na no?nem prekooceanskem letu. Pa re?e prvi: "Kaj, ko bi me vidva nabrisala?" "Si nor, bo kdo videl!" "Ma nobeden, saj vsi spijo." "Bo pa kdo sli?al in se zbudil, verjetno je pa vsaj stevardesa budna!!" "Nobeden, bosta videla!" In za?ne klicati: "Bi lahko dobil kozarec vode!" In ni? se ni zgodilo. "BI LAHKO DOBIL KOZAREC VODE, KER MI JE SLABO!!" In spet se ni ni? zgodilo. "No vidi?, nobeden se ne zbudi, sedaj me pa kar po vrsti naguzita." Zgodaj zjutraj gre stevardesa po avionu in opazi star?ka, ki se trese od mraza. "Gospod, vam je hladno?" "Ma, zebe me kot psa!" "Zakaj pa niste poklicali in prosili za odejo?" "Ha, je eden klical in prosil za vodo, pa so ga potem celo no? jebali!!" Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Boss Napisano 19. november, 2010 Avtor Prijavi Napisano 19. november, 2010 Obstaja resen sum, da je Bav?ar pobegnil v Ameriko Citiraj
jures Napisano 19. november, 2010 Prijavi Napisano 19. november, 2010 A je kdo gledal TOP Gear 'TransAmerica' oddajo? Hudo, sam te ameri?ani so res prfuknjeni, ?e posebej tam v Alabami, kjer so proti gejem v iber, oni so si pa na avte morali drug drugemu napisat nekaj kar bo privabilo poglede.... in so Hammondu na bel tovornjak z roza sprejem napisali I love men, na druge NAscar sucks, Hillary for president.... Na pumpi je samo rekla I'll go get the boys in se pripelje kamion debilov....sam kadil se je izpod gum... Skratka vsaka druga beseda je bila this americans are stupid, fat and stupid.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 19. november, 2010 Prijavi Napisano 19. november, 2010 ce opdres siol.net: jaz bi zamenjal priimek Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 19. november, 2010 Avtor Prijavi Napisano 19. november, 2010 jaz bi zamenjal priimek V kaj - Slofak :ne vem: Citiraj
LabiGT Napisano 19. november, 2010 Prijavi Napisano 19. november, 2010 al pa ce bi hotu zajebat otroka mu das ime josko josko fak Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Marko_mx-3 Napisano 19. november, 2010 Prijavi Napisano 19. november, 2010 A je kdo gledal TOP Gear 'TransAmerica' oddajo? Hudo, sam te ameri?ani so res prfuknjeni, ?e posebej tam v Alabami, kjer so proti gejem v iber, oni so si pa na avte morali drug drugemu napisat nekaj kar bo privabilo poglede.... in so Hammondu na bel tovornjak z roza sprejem napisali I love men, na druge NAscar sucks, Hillary for president.... Na pumpi je samo rekla I'll go get the boys in se pripelje kamion debilov....sam kadil se je izpod gum... Skratka vsaka druga beseda je bila this americans are stupid, fat and stupid.... All show, no go Pomoje vse zaigrano Citiraj
Boss Napisano 19. november, 2010 Avtor Prijavi Napisano 19. november, 2010 All show, no go Pomoje vse zaigrano Sem tudi sam posumil, da je zaigrano, ker je bilo vse preve? stereotipno kot v filmu. :ne vem: Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.