qwerty Napisano 19. januar, 2011 Prijavi Napisano 19. januar, 2011 1)Open Google translator. 2) There you write this : ''Will Justin Bieber ever hit puberty'' 3) Translated from English into Vietnamese. ... 4) copy the Vietnamese text. 5) Now translate from Vietnamese to English. Citiraj If in doubt, flat out...
jures Napisano 20. januar, 2011 Prijavi Napisano 20. januar, 2011 http://www.njena.si/scena/svet/cigi-si-bo-...l-severino.html Se takoj javim..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 20. januar, 2011 Prijavi Napisano 20. januar, 2011 http://www.petrol.si/sites/www.petrol.si/f...emo_nagca_0.pdf Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Gorjup13 Napisano 20. januar, 2011 Prijavi Napisano 20. januar, 2011 Pride nuna h ginekologu na pregled. "Nose?i ste," postavi doktor neverjetno diagnozo. "Kaj," je ogorcena nuna, "kako je to mogoce?" Tip jo le ste?ka prepri?a, da je njegova diagnoza pa? pravilna in je res nose?a. Nuna odide iz ordinacije naravnost v cerkev, se postavi na sredino in se na ves glas zadere: "Kateri kurac si ga je drkal po sve?ah?" Citiraj
Boss Napisano 21. januar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 21. januar, 2011 http://damnyouautocorrect.com/ eno uro sem bral pa ni ?lo ve?, ker me je ?e vse bolelo od smejanja... avtocorrect na iPhonu je o?itno fail al pa ?ista zajebancija. Citiraj
jures Napisano 24. januar, 2011 Prijavi Napisano 24. januar, 2011 Ha ha , sir you're in my seat.... http://www.youtube.com/watch?v=uFAz0fVe5BE...player_embedded Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 24. januar, 2011 Prijavi Napisano 24. januar, 2011 Po?ila vodovodna cev v doktorjevi hi?i. Doktor po telefonu pokli?e znanca vodovodnega instalaterja. Doktor:"Sedi v avto in pridi takoj! Po?ila je vodovodna cev in v kleti vse plava." In?talater:"Ne morem takoj, ve? da danes praznujemo. Tu so moji otroci in ostala ?lahta. Pokli?i koga drugega.." Doktor:"Lepo! Kadar kdo v tvoji dru?ini zboli, vedno ti mene kli?e? in pridem brez besed takoj." In?talater: "Prav ima?. Pridem takoj." Mojster pride, odpre vrata kleti. S tretje stopnice vr?e v vodo dva aspirina in re?e doktorju: "?e do ponedeljka ne upade, me pokli?i ponovno." Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
daSKAn Napisano 24. januar, 2011 Prijavi Napisano 24. januar, 2011 Tole bo sigurno nasmejalo, gre ze en zelo komi?en ternutek, iz meni zelo dobre oddaje QI. Priporo?am tudi ogled oddaje... super zadeva... Citiraj
Z M A J Napisano 24. januar, 2011 Prijavi Napisano 24. januar, 2011 Huda je tale z aspirini! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 24. januar, 2011 Prijavi Napisano 24. januar, 2011 "V?eraj sem seksal s policistko!" je Janez povedal prijatelju. "Ali si ti ?e kdaj?" "Ne, bojim se." "?esa se boji??" "Da bi me kaznovala zaradi hitrosti!" Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 24. januar, 2011 Prijavi Napisano 24. januar, 2011 V soboto peljem familjo na gradove K Matja?a, pazi prijavlejen ekipe ?alabajzerij?alabajzerjiMe?ano na ?aruFlancati SI JEDLA SIR ? http://www.gradovikraljamatjaza.com/index.php?m=4 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 24. januar, 2011 Prijavi Napisano 24. januar, 2011 res me zanima zakaj je nenadoma beseda salabajzer postala pravi hit v sloveniji? sicer je import kot recimo "valjda" (katere vsi uporabljajo narobe, ker valjda pomeni mogoce in ne "itak") pa se kaksna se najde... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Marko_mx-3 Napisano 24. januar, 2011 Prijavi Napisano 24. januar, 2011 Top shit je zdej tud v modi Kakor opa?am, to sam ena mal bolj za?eljena/popularna oseba izjavi in vsi hitijo ponavljat, da bodo oni tud kul Citiraj
Boss Napisano 24. januar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 24. januar, 2011 res me zanima zakaj je nenadoma beseda salabajzer postala pravi hit v sloveniji?sicer je import kot recimo "valjda" (katere vsi uporabljajo narobe, ker valjda pomeni mogoce in ne "itak") pa se kaksna se najde... V bistvu valjda pomeni verjetno - nekak je mi?ljeno v tem kontekstu. A si jedla sir? Ja verjetno (valjda), a ne? Nekak je to tista ironi?na prispodoba neke trditve z besedo, ki ni neka trdna trditev. Ma sej to so nekak slengovske fore tko kot eno obdobje, ko so Nemci "izumili" besedo geil. Ko smo pr slengovstvu - a kdo ve kaj je to "highway salute"? Citiraj
LabiGT Napisano 24. januar, 2011 Prijavi Napisano 24. januar, 2011 itak da vemo Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 25. januar, 2011 Prijavi Napisano 25. januar, 2011 Top shit je zdej tud v modi Kakor opa?am, to sam ena mal bolj za?eljena/popularna oseba izjavi in vsi hitijo ponavljat, da bodo oni tud kul Brezvezni Germanizmi in Balkanizmi! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 26. januar, 2011 Prijavi Napisano 26. januar, 2011 telefonska tajnica babice in dedka Dobro jutro. . . . .Trenutno se ne moreva javiti, zato vas prosiva. da po pisku pustite sporo?ilo; - ?e ste eden od na?ih otrok, pritisnite 1 - ?e potrebujete varstvo, pritisnite 2 - ?e ?elite da vam posodiva automobil, pritisnite 3 - ?e ?elite da vam opereva in zlikava pritisnite 4 - ?e ?elite da vnuki prespijo pri nama, pritisnite 5 - ?e ?elite da greva po otroke v ?olo, pritisnite 6 - ?e ?elite da pripraviva kosilo in vam ga dostaviva, pritisnite 7 - ?e bi raje jedli pri nas, pritisnite 8 - ?e potrebujete denar, pritisnite 9 - ?e naju ?elite povabiti na ve?erjo in v gledali??e - za?nite govoriti, poslu?ava! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 26. januar, 2011 Prijavi Napisano 26. januar, 2011 Pirelli koledar za dohtarje (kon?nico preimenuj v pps potem)EIZO_Calendar_2010.pdf Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 26. januar, 2011 Prijavi Napisano 26. januar, 2011 Na ?ihtu so nam zablokirali Facebook. Ampak smeh pri tem je, da oni samo MISLIJO, da se ne da priti gor. Citiraj
daSKAn Napisano 26. januar, 2011 Prijavi Napisano 26. januar, 2011 Pr nas so ga ?e zdavnej, pa sem ?ist za, ker je ?ist preve? ljudi zabijal cajt za to in podobne zadeve.... ..... sam ker smo IT firma, si tisti, ki res ne morejo brez FB itak "zrihtal" svoje metode, da lohka pridejo gor. Citiraj
mazdaman Napisano 26. januar, 2011 Prijavi Napisano 26. januar, 2011 a se da do gmaila tudi prit po kakih ovinkih ?e je blokiran? Kak?nih. lahko tudi v Klubskem. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Symon Napisano 26. januar, 2011 Prijavi Napisano 26. januar, 2011 Za gmail pa ne vem. Druga?e je pa ironija, sodelavci so ugotovili, da so bile p0rn strani zaklenjene, zdaj so pa odklenjene pa Facebook zaklenjen. Citiraj
daSKAn Napisano 26. januar, 2011 Prijavi Napisano 26. januar, 2011 Mate kakega ?voh majstra za mre?o... Do vseh strani pa se da pridet z lahkoto... obstajajo aplikacije, ki se jih da uporabit, duga re?itev je pa VPN. Sam bi se komot lahko ?el te stvari, glede na to da sem na Facebooku, samo nisem tok odvisen, da ne bo mogu po?akat na konc ?ihta. ?e mi pa zaprejo mazda forum, bo pa drek... :D Citiraj
Symon Napisano 26. januar, 2011 Prijavi Napisano 26. januar, 2011 ?e mi pa zaprejo mazda forum, bo pa drek... :D x2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.