Tole je pa kr smeh
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
OK... saj te ne silim... samo "spotaknil" sem e ob izjavo, da pooblaščeni servis zaračuna 300€ in več za olje na rednem servisu ... ... Sem tudi napisal, da vsak zase sam ve... To, da imate na obali šalabajzerski servis, sedaj itak ve že vsak ... Dobri so samo takrat, ko jih je treba nažicat za kakšen nov model za test ... Še vedno imaš možnost, da greš na katerikoli drug pooblaščeni servis, še s trenutnim nisi zadovoljen in še si že ravno prisiljen v to, da mora biti pooblaščenec. Slovenija je majhna ... itak se rad vozis ... in to z dobrim avtom ... Konec koncev lahko verjetno greš tudi v Italijo do pooblaščenca (Trst, Udine, Bagnaria Arsa, Portogruaro,...>> https://www.mazda.it/forms/trova-un-concessionario/ ) Mogoče so pa cenejsi kot pri nas In še enkrat... nikogar ne silim... samo napišem svoje mnenje ... Vsak se zase sam odloči, kako bo naredil... Mogoče je pa ceneje, če se jih ogneš na veliko... in prišparas v petih letih XXX € ... in če že ravno kaj crkne, pokriješ iz tega prihranka, če ti ne uspe uveljavljati garancije ... Šparat je treba, pa naj stane kolikor hoče 😂
-
Ker ga pač moram, drugače mi ne bi ob morebitni težavi upoštevali nič. Tako ti ne upoštevajo nič, takrat bi pa bil dvakrat nič. Sicer pa, ti lahko voziš tvoj avto na uradni servis nadaljnjih 29 let, nihče ti ne brani. Jaz in ostali tu na obali imamo pač z našim uradnim mazda servisom zelo slabe izkušnje in zato tudi ne hodimo radi k njim le, če je res nuja in to je, ali uveljavljanje garancije (kar je včasih zelo težko doseči ) ali pa redni servisi. In potem, po petih letih - konec.
-
Zakaj torej sploh vztrajaš in voziš avto na "drag" pooblaščen servis, kjer so sami nateguni (kot sam praviš) in ki ti ne ustreza... zgolj zaradi morebitnega uveljavljanja garancije, za katero itak veš, da bodo problemi?
-
Evola, se je že začelo. https://siol.net/avtomoto/novice/kaj-je-v-ozadju-protesti-pred-saloni-tesle-aretirali-devet-izgrednikov-foto-656678
-
Enostavno reševanje garancijskih zahtevkov??🙄 Naj Gelipter napiše, koliko so se pogajali in je bilo slabe volje za čisto enostavno zamenjavo zavornih čeljusti. Pa zamenjana akomulatorja v garanciji. ..
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.