mazdaman Napisano 3. oktober, 2011 Prijavi Napisano 3. oktober, 2011 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
YavarYe X6V6 Napisano 3. oktober, 2011 Prijavi Napisano 3. oktober, 2011 Pre?latal premerl, skratka ziher ukradl kako idejo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazdaman Napisano 3. oktober, 2011 Prijavi Napisano 3. oktober, 2011 Mo?ki je kot konzerva. Da? mu sam mal zraka, pa se pokvari! Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 3. oktober, 2011 Prijavi Napisano 3. oktober, 2011 Upokojenca sta krmila golobe in eden se oglasi: "Golobi so kot politiki!" "Kako to misli??" "Ko so spodaj, ti jedo iz roke, ko pa so zgoraj, serjejo po tebi!" Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 3. oktober, 2011 Prijavi Napisano 3. oktober, 2011 Gne?a na obvoznici. Ves promet stoji. Nekomu en tip potrka na okno. Ta odpre in vpra?a: "Kaj se pa dogaja?" "Teroristi so ugrabili Pahorja, Cvikla,Kresalovo,Golobi?a in Turka in ho?ejo 10 miljonov ali jih bodo pa polili z bencinom in za?gali, tako da zdaj zbiramo..." "Koliko pa dajejo ljudje?" "Pa, dajejo po liter, dva..." Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Allyssa Napisano 3. oktober, 2011 Prijavi Napisano 3. oktober, 2011 @ mazda man,..Haha,..ta je pa ?e star samo imena se menjajo Al pa ?e se js staram, da se ?e spomn tega Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Slivka Napisano 4. oktober, 2011 Prijavi Napisano 4. oktober, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=yXjEnlb2e04&NR=1 Citiraj
jures Napisano 9. oktober, 2011 Prijavi Napisano 9. oktober, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=DE-n5HLJUVo...feature=relateduna z rampo in fenom je zmaga, druga?e pa zna biti ?elada za kolo in moped dober biznis v ameriki, kreteni... Kiri salabajzarji v medvodah... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 10. oktober, 2011 Prijavi Napisano 10. oktober, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Dob4z617HFA...feature=related Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 10. oktober, 2011 Avtor Prijavi Napisano 10. oktober, 2011 Vse je le v motivaciji http://youtu.be/yEH4Yum4nN4 Citiraj
Hazzard20 Napisano 10. oktober, 2011 Prijavi Napisano 10. oktober, 2011 Pride fant v lekarno. Fant: "Vzel bi kondome" Prodajalka: "Vam dam tudi vre?ko" Fant: "Ne rabim vre?ke, ker ni tako grda". Citiraj
Jest Napisano 11. oktober, 2011 Prijavi Napisano 11. oktober, 2011 Chuckolino Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Deeyan Napisano 11. oktober, 2011 Prijavi Napisano 11. oktober, 2011 perekt razlaga Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 12. oktober, 2011 Prijavi Napisano 12. oktober, 2011 Kolegica je lihkar dobro pogruntala, ko je rekla, da po u?eri?nji fuzbal tekmi je verjetno Janko z Vića moral sin?kom danes kupit cel plato Kinder jaj?kov (da nehata jokat), ker je njuna (originalna) ekipa usjala s Smu?arji! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 12. oktober, 2011 Avtor Prijavi Napisano 12. oktober, 2011 Kolegica je lihkar dobro pogruntala, ko je rekla, da po u?eri?nji fuzbal tekmi je verjetno Janko z Vića moral sin?kom danes kupit cel plato Kinder jaj?kov (da nehata jokat), ker je njuna (originalna) ekipa usjala s Smu?arji! Ampak kolk je hudo, ker je Janković pol srb. Sinova pa kolkor vem so sam ?e ?etrt Srbi. Me res zanima kolk Slovencev nas je ?ist rasno ?istih? Po moje kaka polovica. A naredimo anketo na forumu, pa da vidmo strukturo - sej ne da bi se ?li rasno nestrpnost ampak bolj zato, da kon?no dojamemo, da smo verjetno v Slo ker precej me?ani, da ne re?em zme?ani Citiraj
daSKAn Napisano 12. oktober, 2011 Prijavi Napisano 12. oktober, 2011 Slovenija ni samo me?anca ex-juge ampak vsega kar nas je v zadnjih 200let pogazilo (jodlarji, ?vabi, makaronarji,...) Po moje so v resni maj?ini tisti, katerim dru?insko drevo sega za kake 2-3 generacije 100% samo v SLO. Citiraj
jures Napisano 12. oktober, 2011 Prijavi Napisano 12. oktober, 2011 Slovenija ni samo me?anca ex-juge ampak vsega kar nas je v zadnjih 200let pogazilo (jodlarji, ?vabi, makaronarji,...) Po moje so v resni maj?ini tisti, katerim dru?insko drevo sega za kake 2-3 generacije 100 samo v SLO. jaz sem 1/4 spagetov Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 12. oktober, 2011 Avtor Prijavi Napisano 12. oktober, 2011 Jaz sem sicer kr nekaj generacij nazaj 100% Slovenc, ?e bi ?el pa ?e kako stoletje bolj v preteklost pa je vpra?anje. Citiraj
Symon Napisano 12. oktober, 2011 Prijavi Napisano 12. oktober, 2011 Jaz sem par generacij nazaj Slovenec, se pa pretaka par procentov makaronarja v meni. Prejle sem prevzel RSa ker so mi menjali sprednje steklo (kamen?ek). Pa ima ?ef kleparjev BMWja 335i coupe E92. V glavnem tanov. In se neki posmehuje men pa mojemu sodelavcu, da prodaja (saj vidva pa nimata za burek kaj ?ele BMWja) pa ga sodelavec vpra?a ?e je serijski al ?ipan. Sodelavec izgleda tak kot bi hodil v srednjo. In un tko, ja ni? ni ?ipan. Pa sodelavec "ja sj pol gre skor tolk kot moj ker sem mel ?anso sicer takega dobit pa sem raje M3 E46". Pa un prec: "ja sam M3 pije". Na vpr?anje koliko 335i pije je pa izjavil, da 12, sva se sam zasmejala, da M3 ob normalni vo?nji isto. Je sam ?el, ?e ko je odhajal je sodelavec zanala?? naglas meni razlagal, da to je ?koda k je pri temu mehkej?e podvozje, nima ?pere, un klepar je imel pa slab dan potem. Citiraj
Allyssa Napisano 12. oktober, 2011 Prijavi Napisano 12. oktober, 2011 Js mam tud rodovnik do 15. stoletja po edini strani ki jo priznavam, po uni k je pa ne pa zna bit kej ?pagetov vmes Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Z M A J Napisano 12. oktober, 2011 Prijavi Napisano 12. oktober, 2011 Ampak kolk je hudo, ker je Janković pol srb. Sinova pa kolkor vem so sam ?e ?etrt Srbi. Me res zanima kolk Slovencev nas je ?ist rasno ?istih? Po moje kaka polovica. A naredimo anketo na forumu, pa da vidmo strukturo - sej ne da bi se ?li rasno nestrpnost ampak bolj zato, da kon?no dojamemo, da smo verjetno v Slo ker precej me?ani, da ne re?em zme?ani Boss, ne gre se za to da je in kolik?en dele? so Srbjanci, pa? pa zato, da se obna?ajo kot da so iz Banglade?a (upam da nisem koga u?alil) da ne re?em ?e iz kje huj?e dr?ave (Zakon divjega zahoda pa?). ?loveka osebno cenim po njegovih dejanjih in ne izvoru, hkrati se zavedam da Janezki nismo neke perle 1A! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Dejan.P Napisano 12. oktober, 2011 Prijavi Napisano 12. oktober, 2011 js imam dokaz, da izviram ?e s ?asov ko je moj rod ?ivel ?e v slovenskih jamah!!! http://www.safaric-safaric.si/mirne_slike/...Podstensek.html vpra?anje kaka me?anica sem dejansko... dok nisem kje kri?an s kakim pin?em me niti ne zanima Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.