poky Napisano 27. marec, 2007 Prijavi Napisano 27. marec, 2007 Hehe,melodije ?e,samo morja pa sonca ni zraven! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 27. marec, 2007 Prijavi Napisano 27. marec, 2007 hehehehehehehe,..ka sta me pa zdle nasmejala,.. druga? pa ja,..men so tud melodije morja in sonca padle na pamet k sm pisala un post,..melodije bi se najdle,..son?k tud,..ma sam morje mi manka ?e,..mybe nasledn viknd Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 27. marec, 2007 Prijavi Napisano 27. marec, 2007 Za 1x je napoved za ta vikend slaba,baje bo ?e kr de?... Tak da,po?lji raje MMS. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 27. marec, 2007 Prijavi Napisano 27. marec, 2007 pa sej ne ta vikend,..nasledn Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 27. marec, 2007 Prijavi Napisano 27. marec, 2007 Aha pol pa cool,ker takrat sn pa fraj! Takrat pa bo ziher son?ek. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 27. marec, 2007 Prijavi Napisano 27. marec, 2007 v Kopru ?e,..ma mislm da bo v Mb d? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 27. marec, 2007 Prijavi Napisano 27. marec, 2007 Zloba ?enska. Ne bo de?a ne. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 27. marec, 2007 Prijavi Napisano 27. marec, 2007 ti si zlobn,..zeza? me zard mafinov Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 27. marec, 2007 Prijavi Napisano 27. marec, 2007 Pa to pa ni zloba,samo joke! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 27. marec, 2007 Prijavi Napisano 27. marec, 2007 js sm pa neprisebna ker sm na ketonalih ma se stanje izbol?uje Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 27. marec, 2007 Prijavi Napisano 27. marec, 2007 A rabi? ?e kak Ketonal?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 27. marec, 2007 Prijavi Napisano 27. marec, 2007 nope,..za dons mam dost,..jutr pa upam da ne bom ve? rabla Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 27. marec, 2007 Prijavi Napisano 27. marec, 2007 ?e kak dan ga bo? rabla,pol pa bo bolj?e. Za en ?as.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 27. marec, 2007 Prijavi Napisano 27. marec, 2007 kera pesimisti?na napoved ma ne,.sm bla pridna in sm pila mlek s koencimom Q10 k ful pomaga,..tko da je sam pru dan kriti?n,..i hope Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
mazdohist Napisano 27. marec, 2007 Prijavi Napisano 27. marec, 2007 ma ne,.sm bla pridna in sm pila mlek s koencimom Q10 pa skatla ketonala ces a ne!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
Allyssa Napisano 27. marec, 2007 Prijavi Napisano 27. marec, 2007 NE!!! to je sam za takrt k je stanje kriti?no,..torej takrt k ?e u mislih koga davm Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
mazdohist Napisano 27. marec, 2007 Prijavi Napisano 27. marec, 2007 NE!!! to je sam za takrt k je stanje kriti?no,..torej takrt k ?e u mislih koga davm sam problem je ker je to pri tebi skoz al koga davis al pa ti prihaja!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
nisde Napisano 27. marec, 2007 Prijavi Napisano 27. marec, 2007 S ketonali se jst ne bi kj preve? afnou...moja biv?a je ?e skor odvisna od njih. Previdno Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Allyssa Napisano 27. marec, 2007 Prijavi Napisano 27. marec, 2007 in od kje teb take informacje? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
nisde Napisano 27. marec, 2007 Prijavi Napisano 27. marec, 2007 in od kje teb take informacje? Od nje osebno...mi je ene pou ure razlagala o teh ketonalih...jst se raj vzdr?ujem tablet...?e ti pa pomagajo pol pa "na juri?" Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
mazdohist Napisano 27. marec, 2007 Prijavi Napisano 27. marec, 2007 in od kje teb take informacje? ja glej in se uci!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
nisde Napisano 27. marec, 2007 Prijavi Napisano 27. marec, 2007 ja glej in se uci!!! Na koga je to letel? Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Allyssa Napisano 27. marec, 2007 Prijavi Napisano 27. marec, 2007 Od nje osebno...mi je ene pou ure razlagala o teh ketonalih...jst se raj vzdr?ujem tablet...?e ti pa pomagajo pol pa "na juri?" ne ne,..za informacije sm mazdohista spra?vala,..ti si pa lih umes poslou post drga? pa,..ni panike,..js to prakticiram sam 1x na mesc,..pol jih pa ?ist n? ne pogre?am Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
mazdohist Napisano 27. marec, 2007 Prijavi Napisano 27. marec, 2007 ne ne,..za informacije sm mazdohista spra?vala,.. hm od kje jaz to vem google vse napise!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
nisde Napisano 27. marec, 2007 Prijavi Napisano 27. marec, 2007 ne ne,..za informacije sm mazdohista spra?vala,..ti si pa lih umes poslou post drga? pa,..ni panike,..js to prakticiram sam 1x na mesc,..pol jih pa ?ist n? ne pogre?am Aha sm mislu da jemle? to skor usak dan...sicer je tvoj lajf sam tablet res ni VEDNO re?itev...Re?itev je ?e uzame? ve? tablet Hec Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.