Tole je pa kr smeh
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Tudi zaradi tega ni prav, da si nekateri evropski politiki tako zelo želijo vojne. -
Kje so tisti lepi časi, ko je vlada bencin fiksirala na 1 € V trgovinah, na črpalkah, pri gradnji nepremičnin, itd. po 5-ih letih zapravljamo okoli 50% več, plača mi je šla gor mogoče 10% ...
-
V Sloveniji naj bi bilo 456 osnovnih šol. Od tega jih je 229 dobilo obvestilo o bombi... Al nekdo ne ve, s čim se heca in s čim ne ali pa gre za vrhunskega bombaša s hitrostjo Božička, da v eni noči skrije 229 bomb... Problem je samo, če je pa eno res nekje skril in jo aktivira. Povsod bo pisalo, da je policija nesposobna, ker so dobili obvestilo pa niso resno vzeli... Stopnja tveganja nizka; po evakuaciji v 18 šolah pouk danes odpadel | 24ur.com WWW.24UR.COM Več šol in vrtcev po Sloveniji je ponoči prejelo elektronsko sporočilo z grožnjo, da je v stavbi nameščena bomba. Zaradi tega so nekatere zavode zjutraj evakuirali, nekateri so staršem sporočili, naj otrok niti...
-
Meni ni problem bojkotirati vseh trgovin. Sicer dvomim, da bo kakšna korist, ker trgovci vedo, da nekje je robo treba kupit in da so ljudje preleni ali pa nimajo možnosti zapeljat se do bližnjega kmeta. Ampak, glejte, če se trgovcem vsaj malo namigne, da niso vsemogočni in da bi lahko za 20% znižali marže pa bi jim še vedno dovolj ostalo, sem za. Ampak tisti predlog iz Bosne in Hercegovine, da bi se v petek izogibali tudi gostinjskim lokalom... Uf, pa če že, no, pa ne ravno na petek... Hrvati nadaljujejo bojkot. Se jim bo pridružila tudi Slovenija? SIOL.NET Na Hrvaškem bo v petek nov množični bojkot trgovin, so sporočili s potrošniške platforme Halo, inšpektor!. Po uspehu prvega bojkota, zaradi katerega je bil promet hrvaških trgovin minuli petek za polovico...
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.