Jest Napisano 21. oktober, 2013 Prijavi Napisano 21. oktober, 2013 Zanimiv je napis na odbija?u Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 21. oktober, 2013 Prijavi Napisano 21. oktober, 2013 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 22. oktober, 2013 Prijavi Napisano 22. oktober, 2013 Fata pri zobozdravniku DO?LA FATA KOD ZUBARA, SKINULA SUKNJU I GA?E , SJELA I RAZ?IRILANOGE. Ka?e zubar: '' Gospođo vi ste proma?ili ordinaciju, ja nisam ginekolog. ''A Fata re?e:'' Jesi li ti mome Muji ju?er namjestio umjetne zube ?'''' Jesam!'''' E sad ih lijepo izvadi !'' Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Allyssa Napisano 23. oktober, 2013 Prijavi Napisano 23. oktober, 2013 OBAVIJEST ZA MLADE DOMAĆICE : Pojavili su se tave i lonci sa posebnim senzorima i elektronskom kontrolom procesa kuhanja!!! ?im primjete da će ne?to zagorjetii automatski vam isklju?uju internet!!! Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
mazdaman Napisano 24. oktober, 2013 Prijavi Napisano 24. oktober, 2013 Si daje ?enska kapljice v eno oko, pa v drugo, pa med noge... Pa jo vpra?a prijateljica: - Zakaj pa med noge?! - Aaaaa, tudi ona ?e dolgo ni ni? videla .. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
qwerty Napisano 28. oktober, 2013 Prijavi Napisano 28. oktober, 2013 Citiraj If in doubt, flat out...
uklopko Napisano 2. november, 2013 Prijavi Napisano 2. november, 2013 jao jao http://www.24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/...l-v-graben.html Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Slivka Napisano 2. november, 2013 Prijavi Napisano 2. november, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Q65VNtZ7IDY Citiraj
iceman22 Napisano 4. november, 2013 Prijavi Napisano 4. november, 2013 Grand viper Citiraj www.trziskisladoled.si
jures Napisano 4. november, 2013 Prijavi Napisano 4. november, 2013 https://www.youtube.com/watch?v=0ysVtbFVvwk...be_gdata_player Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 4. november, 2013 Avtor Prijavi Napisano 4. november, 2013 http://www.radiokrka.com/poglej_clanek.asp?ID_clanka=185750 Citiraj
Jest Napisano 5. november, 2013 Prijavi Napisano 5. november, 2013 Prevodi ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Turbo Lumpi Napisano 7. november, 2013 Prijavi Napisano 7. november, 2013 Hahaha, free hand job frizer: Kdor pozna ninja ?elve Citiraj
canyon Napisano 7. november, 2013 Prijavi Napisano 7. november, 2013 Pilot sporo?a potnikom: "Drage dame in gospodje, letimo na vi?ini 10.000 m, zunanja temperatura je -38°C, na letali??e pa bomo prispeli v petin?tiridesetih minutah." Nakar pozabi ugasniti mikrofon in re?e kopilotu : "Zdejle bom spil kavo, pol grem pa tisto ta novo stevardeso na?gat!" Zardela stevardesa oddrvi ?ez letalo proti pilotski kabini, ko jo na pol poti spotakne Bosanec in ji re?e: "Đe ?e? kurvo, lepo je de?ko rekao da ?e prvo kafu da popije." Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Slivka Napisano 8. november, 2013 Prijavi Napisano 8. november, 2013 Pilot sporo?i potnikom: "Cenjeni potniki, smo nad Sredozemskim morjem. Kot ste ?e sami ugotovili, imamo nekaj tehni?nih te?av, zato bomo zasilno pristali na vodi. Plavalcem ?elim sre?no nadaljevanje poti, od neplavalcev pa se ob tej prilo?nosti poslavljam..." Citiraj
mazdaman Napisano 8. november, 2013 Prijavi Napisano 8. november, 2013 Kako narediti otroka Kova?eva Tine in Cvetka (imena so, seveda, izmi?ljena) nikakor nista mogla zaploditi dete in odlo?ila sta se za surogatnega o?eta. Tisti dan, ko naj bi se prikazal gospod, ki naj bi Kova?evima zagotovil dete, je Tine poljubil svojo ?eno in rekel: "No, zdaj pa grem. Gospod bi moral biti kmalu tu." Pol ure kasneje je na vrata pomotoma pozvonil fotograf, specializiran za fotografiranje dojen?kov, katerega so naro?ili sosedje v isti stolpnici: "Pozdravljeni, gospa... za danes ste me naro?ili da.... " Cvetka je ?ivo zardela od sramu: "Ni potrebno razlagati, vem zakaj ste tu. Sem vas pri?akovala..." "No, lepo," je rekel fotograf. "Dobro torej... potem ?e veste, da so dojen?ki moja specialnost..." "Saj, z mo?em upava, da res. Prosim, vstopite, sedite..." ga povabi Cvetka v stanovanje. Potem pa v veliki zadregi vpra?a: "Torej, kako pri?neva?" "Kar prepustite vse meni," je navdu?en fotograf. "Obi?ajno poskusim enkrat ali dvakrat v banji, pa enkrat na zofi in morda nekjakrat na postelji. Najve?krat je najbolj lu?no kar na tleh v dnevni sobi... tam je obi?ajno precej prostora za akcijo..." Cvetka vedno bolj zardeva in momlja: "Banja? Zofa? Na tleh v dnevni sobi? Saj ni ?udno, da nama s Tinetom ni uspelo!" "Ja, veste gospa, nih?e ne more garantirati, da bo vsaki? dobro uspelo. Ampak ?e poskusimo ve? razli?nih polo?ajev in iz razli?nih kotov, sem prepri?an, da boste zadovoljni!" "Je?e?mari?kapomagaj, to je pa veliko dela," je zaprepadena Cveta. "Gospa, v mojem poklicu si je treba vzeti ?as. Tudi meni bi bolj ustrezalo, da opravim v petih minutah, a sem prepri?an, da vas to ne bi zadovoljilo." "Prav gotovo, da ne," potihoma re?e Cveta. Fotograf odpre svojo torbo in izvle?e portfelj s fotografijami dojen?kov: "Tole sem naredil na strehi avtobusa... " Cveta se prekri?a in polo?i roko na usta. "... in tale dvoj?ka sta ?e posebej dobro izpadla, glede na to, da je bila njuna mati izredno te?avna pri sodelovanju..." "Te?avna?" se za?udi Cveta. "Ja, se bojim da res. Na koncu sem jo moral spraviti v park, da sem lahko svoje delo dobro opravil. Ljudje so se zbrali okrog in sku?ali vse videti." "Okrog so stali?" se vse bolj ?udi Cveta. "Ja.. in to cele tri ure, ?e ne celo ve?. Mati je nenehno cvilila in kri?ala... zelo te?ko sem se koncentriral. In ko se je pri?elo temniti, sem moral res pohiteti. Ko so na koncu ?e veverice grizljale mojo opremo, sem moral zaklju?iti." Cveta se zaprepadeno nagne naprej: "So veverice dejansko grizljale va?o... aam... opremo?" "Resni?no gospa.. prav zares! No, ?e ste pripravljeni, bom postavil svojega Canona na trino?nik... je preve? te?ak, da bi ga stalno dr?al v roki.. pa lahko za?neva." Cvetka je padla v nezavest. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Deeyan Napisano 8. november, 2013 Prijavi Napisano 8. november, 2013 Kon?no nekaj UPORABNEGA za razlago na?im otrokom! Za vse tiste, ki niso razumeli tistega o ro?icah, ?ebelicah in ?torkljah, je tu vse lepo razlo?eno. ?ENSKO TELO je kot ve?dru?inska hi?a. Spod stanujejo LUKNJEVI, ki imajo dva vhoda, na sredini so TREBU??KOVI in zgoraj so ZIZKOVI. LUKNJEVI dobijo ve?krat obisk - v?asih pridejo LUL?KOVI, ob?asno pa tudi RDE?KOVI. Ko so na obisku RDE?KOVI, takrat LUL?KOVI ve?inoma ne pridejo, ker se med seboj ne razumejo najbolje. Ko pa RDE?KOVI odidejo, pridejo LUL?KOVI spet na obisk. Enkrat so LUL?KOVI ostali predolgo na obisku in so zato RDE?KOVI bili tako jezni, da niso hoteli ve? priti na obisk. Kmalu zatem so TREBU??KOVI zgradili balkon, da ZIZKOVI niso mogli ve? videti dol k LUKNJEVIM in so zato vlo?ili to?bo. Ta je trajala 9 mesecev in ZIZKOVI so dobili to?bo, tako, da so morali potem TREBU??KOVI poru?iti svoj balkon. Ko se je to zgodilo, je bil spet mir v hi?i, LUL?KOVI in RDE?KOVI so spet prihajali redno in izmeni?no na obisk. LUL?KOVI so ?e vedno prihajali pogosteje kot RDE?KOVI, ker so se pri LUKNJEVIH odli?no po?utili,razen, ?e so LUKNJEVI pozabili prezra?iti in po?istiti stanovanje. Takrat so LUL?KOVI ostali raje doma. Se pa je tudi ?e zgodilo, da so LUL?KOVI ?e pri?li do vrat LUKNJEVIH, a nikakor niso mogli vstopiti, ker zvonec ni delal, kot bi moral. Kako je lepa tak?na dru?inska hi?a, ne? Obstaja pa tudi 6- dru?inska hi?a. Tu obi??ejo LUL?KOVI ob?asno tudi RITKOVE pri zadnjem vhodu in USTKOVE na podstre?ju, posebej takrat, ko so RDE?KOVI na obisku pri LUKNJEVIH. Na stranskih vhodih sem pozabil omeniti ROK?EVE, ki so zelo prijazna in ustvarjalna dru?ina. Najbolj je zanimivo, da to hi?o vedno znova in znova na svetlo prepleskajo, posebej pod streho in balkon pri ZIZKOVIH, pri LUKNJEVIH pa ob?asno tudi kosijo. Se pa v?asih tudi zgodi, da so LUKNJEVI siti obiskov in no?ejo odpreti vrat LUL?KOVIM. Takrat LUL?KOVI ostanejo doma in jezno pljuvajo po stanovanju. Je pa tudi potrebno omeniti JAJ?KOVE, ki so LUL?KOVI podnajemniki in so nerazdru?ljivi prijatelji. Za ROK?EVE iz stranskega vhoda pa velja, da zelo radi isto?asno, ko so na obisku pri LUKNJEVIH, gredo pozdraviti ?e ZIZKOVE ! No,zdaj veste!!! Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Jest Napisano 8. november, 2013 Prijavi Napisano 8. november, 2013 Kon?no nekaj UPORABNEGA za razlago na?im otrokom! Boss-ova razlaga pred nekaj leti je bila malo drugacna >> http://goo.gl/rCAgMw Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Deeyan Napisano 8. november, 2013 Prijavi Napisano 8. november, 2013 uf, to je ?e 3 leta nazaj, kaj pa js vem kaj vse je ?e gor Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Turbo Lumpi Napisano 9. november, 2013 Prijavi Napisano 9. november, 2013 Prebral bi vseh 333 strani objav in bi vedel kaj je gor in kaj ne Hehe Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.