rendy Napisano 20. oktober, 2014 Prijavi Napisano 20. oktober, 2014 Prleti stara mama skoz okno v ?upni??e v ?entrupertu, ?ist sku?trana in zvezana s ketnam.Pa jo vpra?a ?upnik: "A ste u redu mamca?""Ne vem, mende sm," mu re?e."A vs kej boli," spet vpra?a ?upnik."Ne vem, se mi zdi da ne.""Mamca, kdo pa ste sploh vi?""Ne vem.""A se sploh kej spomnete??""Ja, ringl?pila u Mokrunugi."Haha od kje pa teb tale? Citiraj
Slivka Napisano 21. oktober, 2014 Prijavi Napisano 21. oktober, 2014 Od ?upnika iz ?entruperta, ?e ?e vpra?a?... Citiraj
Slivka Napisano 21. oktober, 2014 Prijavi Napisano 21. oktober, 2014 Dva lovca se potikata po gozdu, ko eden izmed njiju nenadoma izgubi zavest in pade po tleh. Drugi lovec ugotovi, da kolega ne diha, zato pokli?e 112.?Moj prijatelj je padel po tleh in ne diha, kaj naj storim!??Operater na drugi strani mu mirno odgovori:?Gospod, prvo se umirite. Lahko vam pomagamo. Sprva preverite, ?e va? prijatelj res ne diha.?Zatem nastane ti?ina, ?ez nekaj trenutkov pa se skozi slu?alko zasli?i glasen strel. Lovec stopi nazaj do telefona in pravi:?Zagotovo ne diha ve?, kaj pa zdaj?? Prijatelja na dru?abnem pogovoru:?Koliko ?asa ?e dela? v podjetju???Od disciplinske naprej, prej sem bil bolj na izi.? 1 Citiraj
Slivka Napisano 23. oktober, 2014 Prijavi Napisano 23. oktober, 2014 Mati sin?ku: "Ti pa res nisi za nobeno rabo."Sin?ek: "Ni res. U?iteljica je rekla, da sem najve?ji zgled lenobe drugim..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 24. oktober, 2014 Prijavi Napisano 24. oktober, 2014 ?Ali ve?, da Janez Jan?a ni ve? na hladnem?? ?Kako pa to? Ali ni bil zaprt za dve leti?? ?Je, le na Dobu so danes pri?eli s kurilno sezono.? Voznica Teja si omisli popolnoma nov avtomobil. Kmalu po nakupu se ponovno oglasi v salonu, saj ji ni jasno delovanje vgrajenega avto radia. Prodajalec ji prijazno razlo?i, da radio deluje na glasovno vodenje in predvaja pesmi po ?elji uporabnika. Teja se navdu?ena nad novo ?igra?ko? odpelje, ter zadovoljno poslu?a glasbo po izbiri. V nepreglednem ovinku pa ji nasproti pripelje nepreviden voznik in komaj se izogne tr?enju.Takrat Teja glasno zakri?i: ?BEDAK!?.In radio v istem trenutku vklju?i neposredni prenos redne seje dr?avnega zbora. 1 Citiraj
Boss Napisano 24. oktober, 2014 Avtor Prijavi Napisano 24. oktober, 2014 ?Ali ve?, da Janez Jan?a ni ve? na hladnem?? ?Kako pa to? Ali ni bil zaprt za dve leti?? ?Je, le na Dobu so danes pri?eli s kurilno sezono.? Sam vseeno, reve? je na odprtem oddelku zima gre pa notri. Sej bo ?e zbolel. Citiraj
jures Napisano 24. oktober, 2014 Prijavi Napisano 24. oktober, 2014 2 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tadej7ad Napisano 25. oktober, 2014 Prijavi Napisano 25. oktober, 2014 Se sre?ata znanca po dalj?em ?asu, malo pokramljata, potem prvi vpra?a drugega:"S ?im se sedaj ukvarja??""Javno hi?o sem odprl.""In, kako gre?""Kar dobro ka?e, kar nekaj prometa...""Kaj pa cenik?""Oralno 50, analno 100""Kaj pa vaginalno?""Tudi to ?e pride, ampak zaenkrat sem sam." 1 Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Z M A J Napisano 27. oktober, 2014 Prijavi Napisano 27. oktober, 2014 Sem skoraj zaplesu zraven: http://www.radio1.si/strani/Oddaje.aspx?ID=28148 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 27. oktober, 2014 Prijavi Napisano 27. oktober, 2014 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 27. oktober, 2014 Prijavi Napisano 27. oktober, 2014 Pride babica h ginekologu:babica: "A mi lahko predpi?ete kontracepcijske tablete?"ginekolog: "Gospa, vi jih pa res ne potrebujete ve?."babica: "Ja, pa jih. A mi jih lahko predpi?ete."ginekolog: "Gospa, vi ste ?e nekaj let v menopavzi in ne potrebujete kontracepcijskih tablet."babica: "Vseeno mi jih predpi?ite. Pomirjajo me."ginekolog: "Kako pomirjajo?"babica: "Svoji vnukinji, ki je pri meni na po?itnicah, vsak dan eno stisnem v sok, pa sem potem ?isto mirna, ko gre zve?er na veselico..." 3 Citiraj
Slivka Napisano 28. oktober, 2014 Prijavi Napisano 28. oktober, 2014 Zakaj ?enske hodijo h ginekologu? Ker je dr?ava v pi**i, pa ne vedo, v kateri... 2 Citiraj
Slivka Napisano 29. oktober, 2014 Prijavi Napisano 29. oktober, 2014 Se strinjam v vseh to?kah. In mislim, da ve?ina na tem forumu tudi... 2 Citiraj
Jest Napisano 30. oktober, 2014 Prijavi Napisano 30. oktober, 2014 https://www.facebook.com/video.php?v=792111500809292 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 5. november, 2014 Prijavi Napisano 5. november, 2014 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 7. november, 2014 Prijavi Napisano 7. november, 2014 Fant povabi lu?tno deklico: "Pridi, greva k meni domov."Ona se izgovarja: "Ne morem, imam fanta."- "Pa kaj. Tudi Maribor ima vratarja, pa mu je Chelsea natrosil 6 golov." 1 Citiraj
Slivka Napisano 8. november, 2014 Prijavi Napisano 8. november, 2014 Ja, ja, zgodaj se za?ne... 2 Citiraj
jures Napisano 8. november, 2014 Prijavi Napisano 8. november, 2014 3 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 8. november, 2014 Prijavi Napisano 8. november, 2014 ?igavi redarji so tako pametni? Citiraj
Boss Napisano 8. november, 2014 Avtor Prijavi Napisano 8. november, 2014 Tole men zgleda kot Kranj pred Planetom? 1 Citiraj
Katjaa Napisano 8. november, 2014 Prijavi Napisano 8. november, 2014 No danes pa sem se izkazala za pravo blondinko. Svojo 6 zamenjala z drugo 6 Itak zunaj je padal de?, ?ibam do avta in se ne odpre. Sem ?e mislila, da sem klju? izgubila. Ko ga za?nem iskat po torbici vidim, da imajo tablice okvirje in da ni nalepke na ?ipi:) Naslednja 6 pa se je odprla. 3 Citiraj
Deeyan Napisano 8. november, 2014 Prijavi Napisano 8. november, 2014 ?igavi redarji so tako pametni?Cineplexxovi reklama za film drugac 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 8. november, 2014 Prijavi Napisano 8. november, 2014 Tole men zgleda kot Kranj pred Planetom?Jap Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 12. november, 2014 Prijavi Napisano 12. november, 2014 Nekaj karikatur ... 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.