Jest Napisano 25. september, 2015 Prijavi Napisano 25. september, 2015 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Još šta Napisano 25. september, 2015 Prijavi Napisano 25. september, 2015 Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Slivka Napisano 27. september, 2015 Prijavi Napisano 27. september, 2015 Tisti, ki se ne bojimo ?kornjev in avta umazati z blatom, smo imeli v?eraj in danes dirke v glinokopu na Vogrskem. In so mi italijanski kolegi posredovali eno zelo aktualno sliko: 1 Citiraj
Jest Napisano 28. september, 2015 Prijavi Napisano 28. september, 2015 Tisti, ki se ne bojimo ?kornjev in avta umazati z blatom, smo imeli v?eraj in danes dirke v glinokopu na Vogrskem. In so mi italijanski kolegi posredovali eno zelo aktualno sliko: https://www.facebook...53101824506905/ Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Gustav Napisano 28. september, 2015 Prijavi Napisano 28. september, 2015 malo resnic 2 Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
Slivka Napisano 28. september, 2015 Prijavi Napisano 28. september, 2015 V ?oli so se u?ili pesmico in eden izmed otrok je prepeval: "Bar?ica po morju plava,drevesa se priklanjajo.Oj, le naprej, oj, le naprej,dokler je ?e nafte kej..." U?iteljica ni bila preve? zadovoljna... Le ?igav bi ta otrok lahko bil... 1 Citiraj
Z M A J Napisano 28. september, 2015 Prijavi Napisano 28. september, 2015 Lahko bi slo za kakega Bushevega potomca, ki ima naftne ambicije, le jezik pesmi me je nekoliko zmedel Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 28. september, 2015 Prijavi Napisano 28. september, 2015 En vic na trenutno najbol aktualni temi; Po Volkswagnovih meritvah je vseh sirskih beguncev v Evropi trenutno 27 3 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Slivka Napisano 28. september, 2015 Prijavi Napisano 28. september, 2015 Lahko bi slo za kakega Bushevega potomca, ki ima naftne ambicije, le jezik pesmi me je nekoliko zmedel Sicer pravijo, da jabolko ne pade dale? od drevesa, toda pri nas na vrhu hriba to ne dr?i vedno. Kaj pa ve?, mogo?e je bil pa sin od YavarYe X6V6... 1 Citiraj
jures Napisano 30. september, 2015 Prijavi Napisano 30. september, 2015 5 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Katjaa Napisano 1. oktober, 2015 Prijavi Napisano 1. oktober, 2015 https://www.facebook.com/radiofreshfm/videos/10153367241130336/?pnref=story Citiraj
P4nd4 Napisano 1. oktober, 2015 Prijavi Napisano 1. oktober, 2015 https://www.facebook.com/jan.moksik/videos/10204121046939622/ 2 Citiraj
Boss Napisano 1. oktober, 2015 Avtor Prijavi Napisano 1. oktober, 2015 haha... from white to black in a second Citiraj
daSKAn Napisano 2. oktober, 2015 Prijavi Napisano 2. oktober, 2015 https://www.facebook.com/radiofreshfm/videos/10153367241130336/?pnref=story Dobra. Sam kreten usedu in vozu avto v katerem vidi za en drek. Zdej bi ga mogl ?e policaji trofit. Citiraj
jures Napisano 2. oktober, 2015 Prijavi Napisano 2. oktober, 2015 Dobra. Sam kreten usedu in vozu avto v katerem vidi za en drek. Zdej bi ga mogl ?e policaji trofit.Ma dej na bruhanje ti gre ko vsi sam snemajo VKLJU?NO s policajem....svet je ?el v kurac. Va?no je objavljat ne pa kaj naredit. 2 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 2. oktober, 2015 Avtor Prijavi Napisano 2. oktober, 2015 Sej so naredli velik... javna sramota bolj zale?e kot pa kazen, ki jo vidi? samo ti in nih?e drug. Citiraj
jures Napisano 2. oktober, 2015 Prijavi Napisano 2. oktober, 2015 Sej so naredli velik... javna sramota bolj zale?e kot pa kazen, ki jo vidi? samo ti in nih?e drug.V SLO bi bil verjetno kaznovan za smetenje v okolju (pobudnik akcije)....glede sramota, koliko od teh ljudi ve za koga gre? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
daSKAn Napisano 2. oktober, 2015 Prijavi Napisano 2. oktober, 2015 Pomoje je un redar, tako kot na?i slikal in bojo pol kazen poslal. Ker kot policaj, ni varjante da bi ga lahko pustil na cesto z tako vidljivostjo kot jo je imel. Citiraj
Carr Napisano 2. oktober, 2015 Prijavi Napisano 2. oktober, 2015 Tisti, ki se ne bojimo ?kornjev in avta umazati z blatom, smo imeli v?eraj in danes dirke v glinokopu na Vogrskem. In so mi italijanski kolegi posredovali eno zelo aktualno sliko: Bravo, tale je prva liga :harhar: Citiraj Nikad ne veruj ?eni, koja la?e. Bog daj neumnim pamet, nam pa denar...
Slivka Napisano 4. oktober, 2015 Prijavi Napisano 4. oktober, 2015 Stenska ura za matematika... 1 Citiraj
jstdoma Napisano 4. oktober, 2015 Prijavi Napisano 4. oktober, 2015 Stenska ura za matematika... Tega je velik na netu 1 Citiraj
Slivka Napisano 4. oktober, 2015 Prijavi Napisano 4. oktober, 2015 Mo? zve?er v postelji: "Hej, si za seks?"?ena se zaspano obrne: "Ne morem, utrujena sem, glava me boli..."Mo?: "Ti kar spi, po telefonu se pogovarjam..." 6 Citiraj
Slivka Napisano 4. oktober, 2015 Prijavi Napisano 4. oktober, 2015 Kontrola prometa, policaj vpra?a voznika: "Ste popili kaj alkohola?"Voznik se ozira po avtu: "Zakaj? Imam spet kako grdo babo v avtu?" Hugh Hefner (87), njegova ?ena (27)Berlusconi (77), njegova ?ena (27)Maradona (52), njegova ?ena (22) ..Nima? punce!? Ne skrbi - mogo?e se ?e ni rodila! Za tuning motorja:http://web.archive.org/web/20111202193958/http://shop.etel-tuning.de/leistungstuning/13-tuning-kolbenrueckholfeder.html 1 Citiraj
Slivka Napisano 4. oktober, 2015 Prijavi Napisano 4. oktober, 2015 Zazvini telefon:- "Halo, je to gospa Podgornik?"- "Ja, sem."- "Gospa Podgornik, jaz sem va? dav?ni svetovalec Novak. Obve??amo vas, da dav?ni organ ni sprejel va?e dav?ne napovedi. Dav?ni organ navaja, da ste prijavili premajhen dohodek, za razko?no hi?o,nov avto Mercedes Benz, drage obleke, nakit, draga potovanja, itd ..."- "Oh, in kaj predlagte, da naj naredim?"- "Predlagam naslednje: fotokopije glavnih virov prihodka, pa bom videl, kaj lahko storim ...."- "V redu, gospod Novak. Naredila bom kopijo in jo poslala takoj!"GLEJ SLIKO !! 4 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.