Boss Napisano 14. januar, 2016 Avtor Prijavi Napisano 14. januar, 2016 Nikoli ne bom razumel, zakaj imajo ?enske tako rade ma?ke.Ma?ke so neodvisne, ne poslu?ajo, ne pridejo, ko jih pokli?e?, rade so vsono? zunaj, ko pa pridejo domov, ho?ejo mir, da lahko spijo.Z drugimi besedami vse lastnosti, ki jih ?enske sovra?ijo pri mo?kih,ljubijo pri ma?kah. 2 Citiraj
jures Napisano 14. januar, 2016 Prijavi Napisano 14. januar, 2016 Nikoli ne bom razumel, zakaj imajo ?enske tako rade ma?ke. Ma?ke so neodvisne, ne poslu?ajo, ne pridejo, ko jih pokli?e?, rade so vsono? zunaj, ko pa pridejo domov, ho?ejo mir, da lahko spijo. Z drugimi besedami vse lastnosti, ki jih ?enske sovra?ijo pri mo?kih,ljubijo pri ma?kah.Poleg tega ??ijejo stoje, se gonijo, pu??ajo kocine v postelji, le?ijo na kav?u in je.... se jim za vse 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
astor Napisano 14. januar, 2016 Prijavi Napisano 14. januar, 2016 Ene par dobrih...Re?e ?ena mo?u naj ji pla?a pove?anje prsi?.. pa jo mo? sprva malo za?udeno gleda, potem pa ji da wc papir in ji re?e naj si ga drgne med zizama. Pa ga ona malo ?udno gleda in ga vpra?a kaj mu je?. Mo? pa hladnokrvno?. ?e je pomagalo pri riti, bo pomagalo tudi pri jo?kih?? "Ti si pa ful shuj?al!""Ja, sem na lo?evalni dieti.""Kako pa to zgleda?""Lo?ujem se, kuhat pa ne znam." Prileti Mujo v hi?o in na vratih vpije:Mujo : "?enooo... ?ta bi radila kad bih dobio na lotu?"Fata: "Uzela bih ti pola i ostavila te!"Mujo vzame 20? iz ?epa, da ?eni 10 in veselo re?e: "Ajd bri?i" Greva se u?iti matematiko: se?tejeva tebe in mene, od?tejeva obleko, podeliva noge, nato pa se mno?iva... ?V?eraj sem delala test za nose?nost.? pove prva blondinka. ?In, so bila te?ka vpra?anja?? vpra?a druga. Otrok vpra?a mamico.... mami mami zakaj sem jaz ?rn ti si pa bela.... pa re?e mamica.... mulc, glede na to kak?na ?urka je bla si lahk sre?en da ne laja? !!!! 2 Citiraj
Boss Napisano 17. januar, 2016 Avtor Prijavi Napisano 17. januar, 2016 verdammt pero muskel spet ima probleme https://streamable.com/bhia Citiraj
mazdaman Napisano 19. januar, 2016 Prijavi Napisano 19. januar, 2016 Slovenec pravi http://www.siol.net/novice/slovenija/2016/01/miro_cerar_je_slovenec_ki_ne_jamra_ampak_isce_resitve.aspx Opet so enega dobili, ki odli?no govori Slovensko http://www.siol.net/novice/zanimivosti/2016/01/oreskovic_cerar.aspx Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Boss Napisano 19. januar, 2016 Avtor Prijavi Napisano 19. januar, 2016 Janez pri spovedi: ?O?e, gre?il sem, pobral sem ?toparko in takoj koje prisedla, je za?ela koketirati z menoj. Jaz pa sem pritisnil na gasin jo odpeljal naravnost do njenega doma.??upnik: ?Pa dobro, kje si gre?il??Janez: ?V mislih, o?e, v mislih!"?upnik: ?Dobro, dobro, zdaj pa pojdi domov in za pokoro spij tri kante vode.?Janez: ?Ampak o?e, kdo lahko spije toliko vode???upnik: ?Vol, dragi Janez, vol." Bolnik pride k zdravniku. Ta ga preiskuje do onemoglosti, na koncu pa re?e: "Ne morem in ne morem odkriti kaj vam je, ampak mislim, da je kriva pija?a."Pacient odgovori: "Ni? hudega, bom pa pri?el, ko boste trezni." Citiraj
jures Napisano 21. januar, 2016 Prijavi Napisano 21. januar, 2016 Ko guma pomeni vse....https://www.youtube.com/watch?v=CuTXUcoGdhw#t=101 PA 10m za njim je asfalt... 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 21. januar, 2016 Prijavi Napisano 21. januar, 2016 Ko guma pomeni vse....https://www.youtube.com/watch?v=CuTXUcoGdhw#t=101 PA 10m za njim je asfalt...kaj ti bo 4x4, ?e so pa gume za klinc Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Jest Napisano 21. januar, 2016 Prijavi Napisano 21. januar, 2016 kaj ti bo 4x4, ?e so pa gume za klinc Pa ne samo gume... tudi dec ne zna drugega, kot samo brez obcutka tiscat gas do daske pa preklinjat zraven ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Scr3am Napisano 21. januar, 2016 Prijavi Napisano 21. januar, 2016 Evo, tako pa zgleda osnovna ?ola na Jesenicah 1 Citiraj
Tadej7ad Napisano 21. januar, 2016 Prijavi Napisano 21. januar, 2016 Hudo ?alostna ?ola, kjer u?iteljica ne zna dvojine: "pred dvema tednoma" 2 Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Scr3am Napisano 21. januar, 2016 Prijavi Napisano 21. januar, 2016 Hudo ?alostna ?ola, kjer u?iteljica ne zna dvojine: "pred dvema tednoma" Jest vidim, da je popravila na "pred dvemi tedni" tako, da nevem kje si ti to vidu Citiraj
LabiGT Napisano 21. januar, 2016 Prijavi Napisano 21. januar, 2016 Jest vidim, da je popravila na "pred dvemi tedni" tako, da nevem kje si ti to vidu Jaz sicer boljs, da sem tih, ker je xame slovenscina 4 jezik, ampak prav je pred dvema tednoma. Pa se eno napako sem opazil 'ni dala podpisa' bi mogl bit. Jea, razturam :-) 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Scr3am Napisano 21. januar, 2016 Prijavi Napisano 21. januar, 2016 Aja, jest sem razumel, da je Tadej razbral, da je u?iteljica popravila ter zapisala pred dvema tednoma. ?e sem iskren bi jest isto napisal "pred dvemi tedni" in nisem vedel, da gre tukaj za pravilo kjer se pravilno zapi?e in izgovori pred dvema tednoma . Citiraj
Tadej7ad Napisano 21. januar, 2016 Prijavi Napisano 21. januar, 2016 pred dvema tednoma, pred dvema letoma, pred dvema dnevoma... ni nobeno posebno pravilo, samo dvojina @Labi: "in mi dala" - je grdo napisano, samo jaz berem "mi" in ne "ni" 1 Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
KAALman Napisano 24. januar, 2016 Prijavi Napisano 24. januar, 2016 tole gre sem... https://www.facebook.com/PetterSolbergWRC/videos/10153945139817922/?fref=nf Citiraj LP KAALman
Slivka Napisano 24. januar, 2016 Prijavi Napisano 24. januar, 2016 Ivan: "Mati, kave bi."Mati: "Ivan, Slovenec si. Ne jamraj, i??i re?itve." 2 Citiraj
Slivka Napisano 25. januar, 2016 Prijavi Napisano 25. januar, 2016 Kak?na je razlika med Muslimanko in Slovenko? Muslimanka ti opere noge, Slovenka pa mo?gane... Citiraj
Z M A J Napisano 25. januar, 2016 Prijavi Napisano 25. januar, 2016 http://m.24ur.com/novice/slovenija/erjavec-bi-sel-tudi-za-pastirja.html O Korel Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tadej7ad Napisano 25. januar, 2016 Prijavi Napisano 25. januar, 2016 Ivan: "Mati, kave bi."Mati: "Ivan, Slovenec si. Ne jamraj, i??i re?itve." Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Boss Napisano 26. januar, 2016 Avtor Prijavi Napisano 26. januar, 2016 Dejanska reklama na Radio 1 Pla?ujete za servis avtomobila preve??Ne jamrajte, poi??ite re?itevAvtoservis Cerar 1 Citiraj
Slivka Napisano 26. januar, 2016 Prijavi Napisano 26. januar, 2016 Kako sem bil sre?en s to ?ensko. Nepopisno sre?en. Potem je pa naredila to, ?esar sem se najbolj bal: spakirala je kufre, pustila mo?a in se preselila k meni... 3 Citiraj
Slivka Napisano 27. januar, 2016 Prijavi Napisano 27. januar, 2016 Pravijo, da hitrost ubija. S tem se ne strinjam. Hitrost ni ?e nikogar ubila. Ponavadi ubije nenadna zaustavitev... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.